Tako ce morati jbg, da ne bi vracao drugi put i cekao mesec dana. A igrao se 2-3 meseca od kako platim nesto lepo morace tako. Informacije na stranim sajtovima. Nasi ce da sluze za one ljude dok se ne opeku i da se vesela druzina od njih 100 chatuje izmedju sebe. Dok narod ne skapira a njima dosadi.
A i ja sam poceo dok kucam ovo da vec odmah znam kako bi otkucao na engleskom. To je pohvalno. Ko ne zna pored ovakvog naroda Engleski, taj je ugasio. Moze da se ubije samo. Ni ne zna sta sve pise u tekstovima razlicito totalno od onog ovde.
Ali ce zato da pljuste pitanja i podpitanja za sledecu seriju grafika kada se pojavi. UUUUU. To nece proci kao Cayman.
Nista to nije cudno, malo high end grafika se proda. Nekoliko se testira i nateze. Kada dodje da kupi neko nepoznat p[rvo to ide. Nema mnogo prodavnica 5-10-15 dobavljaaca velikih 3-5 situacija prosta i jasna. Ali tome ima kraja.
Sada sledi sledece stanje. Vrh serije ce sve manje biti ili ih nece biti uopste. Posto nece moci da prodju poluispravne vise. Bice samo u rangu 6950 karti. Bice i ove ali samo na slici na sajtu i ko poznaje vlasnika moci ce da kupi. Neka bude to sto se mene tice da znam da ne gledam vise bar kod nas nista na sajtovima. Posto ja nisam kupac nizih serija. U inostranstvu teraju na sto bolje kod nnas na losije posto bolje nema.
Sto se mene tice ne cudim se da je samo neispravan EAH6970 dosao. Nije to mnogo mozda 10-20 komada najvise. Koji je nabavljen po mnogo mnogo dobroj ceni, zna se zasto. Referentan, poluispravan. Ne neispravan ali sumnjiv, negde je nesto pogrtesno uradjeno. Ispala je, davala malecku greskicu na testu, sumnjiva voltaza, lose nalegao hladnjak. Bilo sta, nebitno, neuocljivo na prvi pogled sto ce samo pokusati da se uvali. Ako prodje prodje ako ne nista. Pritisak ce malo biti da prodje i to je to. Karta je lose odradjena ali nekako na fabriuckom kloku na jedvite jade odradjuje test i igrice na granici da se upali i ona pokusava da se proda takva. Nenormalni guraju da je 100C normalno i to je to. Ako ne moze nista. Sledi pritisak da u zamenu uzmes ono zasta nikada ne bi dao pare(PODLEZE POD KAZNU) i kod koga prodje prodje kod koga ne ne.
A sada mi je smesno setio sam se. Jel znas na ATI kartama gde je ono srebrno nazad pa izmdju tog srebrnog i onog back plata na ivicama ima 4 neke ja ne znam kako se zovu to su od neke gume kao. Ja nisam ni znao sta je to ni da to postoji. E na EAH6970 to se istopilo i malo razlilo se po onom srebrnom delu malo. Ja gledam sta je to uzeo posle onu drugu kartu vidim to neke gume koje stoje normalno unutra. Ono se istopilo, ne bas ali izoblicilo krenulo to zuckasto napolje ovamo.
Mozda treba tako :) To su napravili za to u stvari da se istopi ko vosak za depilaciju.
Konji nisu znali da imam drugu da uporedim sa ispravnom ATI referentnom skoto istom. Ali ljudi ne znaju pricaju 95C imali. Ja ti kazem pola takvih nije videlo sta znaci 95C inace ne bi tako u usta uzimali te brojke olako. 95C za grafiku je 75-80C za Phenom. To je veoma upecatljiv dozivlja i na kucistu sa 6 ventilatora a mogu misliti u nekome koji nema restke na 50% povrsine.
I toga kada se setim smesno mi je samo mi je u glavi glas onog sto pita Jel se greje mnogo???? Ne ne greje se hladna je kao spricer. Tuga srpska neopevana, narodna tragedija.
lele,kol`ko je to cudo od graficke ,ali zato kida,Cestitam na kupovini,u zdravlje da te sluzi...a tek ceo komp necu ni da komentarisem,kao svemirski brod,samo ne leti(ili mozda i to...XD)
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
`Dotore`, prije no sto nastavis sa podsecanjem doticnoga nam `pacijenta`, nije li ti zelja , il` te mozda `ljecnicka` etika na to `obavjezuje`, da se `usredredis` na `uzrocnike` ove pojave, daleko bilo, bolesti... Predlozi sto razumno, `konzilij` ce tako moci da da da pravi `prijedlog`...
Nemojte da me lozite obezdanicu se neko vece upalicu prvi jugo na kablove u uci sa njim kroz izlog u radnju. Napravicu stetnu za celu seriju Caymana i Cypressa koji je stigao u Srbiju. :). Hocete da gledate na vestima to. Jel bi rekli ko je. Znam da bi??? Ali boli me ona stvar, sledeci bi rekli ne prodajemo to sto vama treba. Nistra sto vama treba nemamo. Jbt sada cekam jos 20 dana. Covece. Salim se moramo biti pristojni ali sud nece izbeci u caletov sam se grob zakleo ako ne budu mi dali ladnog EAH6970 ili pare. Pre bi se ubio nego to izneverio. Pre bi ih upalio zajedno sa radnoj nego to pregazio. 80C na 40-45% fan u Furmarku im je plafon. To su temp koje tolerisem bez trotlinga i downclocka u Furmarku. Ljudima radi i na 75 ali ajde da kazemo malo vise. Nek bude Max 82C Furmark a oko 78-80C Crysis. To su jake temp i dalje ali ajde. Ali ovaj put ga ceka i multimetar. Kao i sve u buducnosti.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.