:: Folder gde si extraktovao, ili instalirao...Zove se Battlefield3tm. To malo TM obrisi, i ostavi samo Battlefield3. Krekuj, pa probaj da startujes igru :: :: :: :: dali je nakom poznat bilo kakav problam sa BF3 i WIN 7 64bit :: :: :: :: meni nikako da startuje.. :: :: :: :: :: :: http://www.speedtest.net/result/1386332560.pn :: :: :: ::
To ti je neki bug u igri i sam Bog zna zasto se pojavljuje. Meni se isto desavalo sa 6850. Primetio sam da se to obicno desavalo posle animacija. Zato udri po Enteru kad krenu animacije i trebalo bi da si resio problem...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
Kao i sve do sada takve igre :( i uopste mi se ne svidja sto nema makljanja sa botovima na mapama kao u BF 2, tu bi se ukenjo od igranja, ovo samo da se predje kampanja i obrise igra, i ostaje da se ceka `mogucnost igranja` preko neta .))
Aha... Pa ne citam, boli me... Pitam jasno i direktno. :) Ko ti drmao kavez danas? Posto vidim, nesto si me uzeo uvece kao loptu da me zongliras a ne znam zasto? I koja COOL tema? Uospte, da li si ti cist?
:: Ti nemoj mnogo da se pravis pametan, narocito kad vidim kako briljiras u onoj `COOL` tem :: Inace Alex ima Nvidiju, citaj malo postove... :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: Milose to ti baguje sto imas ATI. :D :: :: Alex, koju imas graficku :: :: :: :: :: ::
Ti ocigledno nemas dovoljno elementarnog znanja da bi davao bilo kakve savete na ovom forumu kao i i da ulazis u neke diskusije. Mozes da copy/paste-ujes tudja misljenja pa cak i da ih menjas koliko ti je volja. Ali ako neces da stalno ispadas smesan moj ti je savet da malo saslusas i proucis misljenja i kategorije u kojima si labav . Imas na netu svasta i mozes na njemu da procitas mnogo korisnih stvari. Inace, ovo nema veze s tobom, napravi ti temu sa svojim `nalazima` na Bench forumu pa gledaj sta ce da ti kazu...
Javi mi molim te ako se resis na takav poduhvat da spremim kokice
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
toliko negativnosti, prepirki, svadja, prepucavanja, cinizma, mante se toga, relaks malo.... :/
Inace psolednji utisci o BF 3, kampanja mi se bas svidja, i oruzija su raznovrsna i dobra, i svidja mi se sto je HC, zacas se ubijaju, ne valja to sto kampanja nije jos razradjena, prekratko je, nema makljanja na mapama(to me i najvise nervira) kao sto sam pisao, grafika i optimizovanost igre je super, smanji se AA i AF i igra radi sa preko 40 frejma(high detalji 1680rez), ocekujemo MP i videcemo da li ce jos nesto da naprave..... sad ovako samo da se predje kampanja i obrise igra
:: toliko negativnosti, prepirki, svadja, prepucavanja, cinizma, mante se toga, relaks malo.... : :: :: Inace psolednji utisci o BF 3, kampanja mi se bas svidja, i oruzija su raznovrsna i dobra, i svidja mi se sto je HC, zacas se ubijaju, ne valja to sto kampanja nije jos razradjena, prekratko je, nema makljanja na mapama(to me i najvise nervira) kao sto sam pisao, grafika i optimizovanost igre je super, smanji se AA i AF i igra radi sa preko 40 frejma(high detalji 1680rez), ocekujemo MP i videcemo da li ce jos nesto da naprave..... sad ovako samo da se predje kampanja i obrise igr :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Ja sam trenutno na misiji gde na pocetku gledas nekog dinosaurusa t-rexa, koliko ima jos do kraja?
Iinace malo se pucas pa onda pola sata trcis za tvojima i razne klikni space E levi klik scene,
sve u svemu i ocekivao sam da je kratka ipak je to multiplayer igra, kampanja je, nije deadmatch da se krljas sa botovima,
inace ovo brise patos sa krajsisom sto se tice optimizovanosti i opravdane hardverske zahtevnosti, jako lepo izgleda , mada meni ovo isti penis kao i moha i cod itd..
sve u svemu single player je dobar.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647839. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.