Dovati tu babu od 29god i pevaj. Veruj mi nista lepse nema od tako neke malo starije. Nisu kao klinke koje bleje na krevetu kao daljinski pa moras da ih prevrces jer one ne znaju i stide se :)
Ja sam dobio nadimak babo**bac zbog mame od koje devojke koja ima 35 godina. A npr izgleda mladje od mene Ps mama imaa 35 a ne cerka :)
Vala da znas ove klinke samo salju sms poruke i stavljaju slike na facebook a kad dodju u krevet ne znaju ni gace da skinu mada ove staraju su osetljive ako ih ostavis i odmah traze drugog jer im vreme prolazi i hoce jaku vezu i pozeljno da se udaju sto pre i da imaju decu :))
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Gazda i njegov sidekick( ) zakljucavaju mnogo lezernije teme, a ove gde trpamo ovog mravo(qurco)jeda van svakih normi i granica, nekako ``prenevide``
Ili to ili mecu kokice na vatru cim vide novu temu ovog bednog nusprodukta orgazama?..., jbg i to su ljudi od krvi i mesa, a realno `holivud` ako vidi ovo, svi cemo da dobijemo angazman
zato sto je lep ki slika i zato sto mu Sale pristaje uz opis.. gentle, a pedja je nekako ugrubo, valjda je to lepsa polovina, tj. izabranica
:: Neko zna mozda sto je lepi sale lepi sale, :: kad je ustvari Pedja... :: :: To sam odavno hteo da utvrdimo :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.