Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
HD7990
STRANA 6 OD 6
EEurope ... 04.10.2013. 10:45 #518170

status: user
broj poruka: 166
Ma ja sam pogresio sada cu ga zvati da vidim za pare da mi vrati i da obavim to drugacije.

Evo ga mail od frozencpua, izaci ce me 30e vise ili 30e manje nego ovde.
Pitao sam ga zasto nema Classified na sajtu on je pitao karta ili blok jel vodeni blok imaju. I rekao da moze da nabavi odmah. EVGA je njihov najveci partner. Jbg jos jedno iskustvo vise, Srbi se ne drze dogovora i sto vise ljudi obavestiti gde da ne kupuju da ne bi cekali kao ludaci.

http://i.imgur.com/xE4OC2A.png

Vazno mi je da ja imam moju EVGA kartu da su na meniju

Ako bude dostlo do toga da sam stvarno cekao dzabe mesec dana otvoricu temu na facebooku i na twitteru i na ovako sajtovima koji imaju veze sa shoppingom i staviti link gde da ljudi ne kupuju nista i to je to.
Sledeci put ce drugome ko bude kupovao reci tacno i to je to.
Ja sam mislio stvarno preko njih i plocu da narucim i sve sto bi mi trebalo sada cu kitu.
Sta je meni bilo da otvorim oba sajta i mislim gde cu, ovde ili ovde, ovde ili ovde i reko ajde tu su u Srbiji vec bog zna kako rekli da mogu sve super, ajde njima cu...
Sta je meni bilo da ne platim kartu 690$ pa da je 200e carina izaslo bi me na isto. Ne moze da stavi 200e ali neka. Magarac ja a isto bi poslao pare kao ovome, samo sto bi ovde u WesternUnion uplatio na racun a ovome uplatio u drugu banku. Kreten i treba kazniti svakoga ko odluci da napravi zaradu Srbinu umesto Amerikancu. Treba.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
EEurope ... 04.10.2013. 10:57 #518171

NE DOLAZIM OVDE VISE DA ME UBACUJETE U TRIP SA PRICAMA DOBICES CEPANICU I OSTALO. ZNACI SAMO ME IZNERVIRATE I PRICAM GLUPOSTI. ZNACI GRAFICKA STIZE SUTRA STIZE I REKAO MI JE DA PLATIM KADA MI DONESE KURIR ILI AKO HOCU JA DA IDEM PO TO MALO DALJE OD BGD DA POKUPIM POSTO JA NEMAM POVERENJA U KURIRSKE SLUZBE, SAMO ME BACATE U TRIP SA VASIM PREDLOZIMA.

IPAK JE TO OZBILJNA FIRMA IZGLEDA, NARUCIO JE VEC NEKO CORSAIR K70 Black ali to nece stici u ovoj turi, tako da cu i ja naruciti istu tu tastaturu.
Mnogo se narucuje takvih stvari koje nasi dobavljaci iz nekog razloga ne sklapaju ugovore. Dok oni prodaju tesko neke modele ljudi CORSAIR lepo naruce.
Pa dobro imace finu zaradu od mene posle tastatura, pa X99 Classified ploca pa DDR4 memorija, sve ce to da se EMMI, WinWin i ostali lade dok ne nauce.

I zamolio bih vas da mene ne zovete rob branda nego distributere, oni robuju ASUSu do te mere da gube 500e na 3 porudzbine koje nisu ni dobili znajuci da ce nuditi MSI, GIGABYTE i ASUS. Jebiga ovako je moralo kaze da je to jedina graficka takva porucena i da ja bi se bojao bez avansa da ostanem sa grafikom takvom a ja odustanem. Mada sam ja stvarno od reci.

Cuj ti to ja rob branda a distributeri ne smeju da uzmu porudzbinu koja ce da ugrozi golden partnere. Pa ja mogu da budem samo musterija lojalna nekom proizvodjacu.
ForMax Idi bre vise choveche..... 04.10.2013. 13:07 #518190

broj poruka: 192
....ti i tvoja karta vise. Dajte ljudi da skupimo pare i da mu je mi kupimo, lakse ce da bude na forumu....

A da ne bude ono, porucio si evga, kad ono.....prc!!!!

Nesto slicno.....
http://www.youtube.com/watch?v=YqnUoa5he6Q

EEurope ... 04.10.2013. 13:42 #518202

Nece bice ta koja je na predracunu.
Lepo je rekao covek. Nemaju oni bas svaki dan takve porudzbine nece da se igra sa time.
Dati drugo je krivicno delo, a i zna da cu ja nastaviti da preko njih narucujem ako sve bude u redu.
Ovi daju glupe predloge ovde... Da nece AMD i GIGABYTE da mi zamene napajanje za bolje, da nece da mi daju oni noviju seriju ploce ako se desi nesto. Da mi nisu oni dali vec besplatno. Kupovinom gluposti ne gubim samo EVGA GTX780 Classified nego mnogo vise, ispadam kreten u ocima onih koji cene verne musterije kao sto sam ja. Zbog koga to da pljunem zbog monopola u Srbiji, pa vi to ne mozete da shvatite uopste.

Znate sta mene zanima samo sta ce biti sa ovima koji kupe skupe karte ovde, ajde GTX770, ali zamislite 7990 koja kosta 100.000 i vise. Sta ce se desiti ako vam rikne za 2 god a prodavac vidi da mora da isplati 100.000 din a nema duple karte ili ko zna sta vec. Sta cete dobiti, 2 jeftine office masine, pa da prodajete ili sta...nabavice novu samo za vas, dati vam dve gtx670,...pa oni ne mogu da nabave ni 5 karti koje ljudi traze kada hoce a ne samo za vas posle...
Vi kao da ne citate forumu, sta mislite odakle toliko ljudi sa novim hardwareom sa garancijom prodaju kao da su kupili sve to pre 2 dana i sada prodaju. To su sve dragi moji smuljane garancije... Dali bi vam 2 ploce, jedno napajanje loseg kvaliteta a jako, jednu slabiju grafiku i procesor pa kada prodate da otplatite kes.
STRANA 6 OD 6
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs