Ja nema sanse helikopterske modele vise nikada, posle drzanja one DCII 10 dana. Ove karte su namenjene i za 3-4 way SLI i naponska je napravljena najaca sto moze, nema vise smisla menjati nista, klokovi koji se postizu sa EVbot a to tek treba sada da se optimizuje lepo bice neverovatni. To je jednostavno ne moze da bije u kuciste. Nije to Radeon Sapphire pa stavis 2 pa pici, klokujes malo i to je to. Dobro ona je najbolja pod vodom ali kupuju ljudi i ovako i najvise ih vole jel su zatvorene. EVGA najmanje proda onaj model nereferentni GTX680 sa dva kulera. Lako bi on i napravili kuler kao Sapphire i GIGABYTE samo 3 puta lepsi ali to nije stil kompanije.
Kako ko ce da kupi tu otpakovanu, ljudi molim vas infgormisite se sistemu EVGA. Da li znate za EVGA Bstock na koji se daje samo 90 dana garancije, gde dobijas samo kartu i gde je po 30% jeftinije i vise. Sve radi i sve je isto samo je otpakovano. Ne znam da li je moguce nekako produziti ili platiti garanciju. Kutija i karta i nista vise, nema celofan, nema kablove.
Vracaju se proizvodjacu, ugradjuju u gotove konfiguracije na koje se daje razlicitia garancija. Ne baca se sigurno i ne prodaje kao novo. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
pretpostavljam zbog toga sto se greju vise? Mislim sta drugo, to i jeste vazno, al jbg jeste da se greju ali podnose
:: Ja mislim da nikad u zivotu necu kupiti referentnu kartu : :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: hehe, a turbina objektiv.. meni se mnogo svidja dizajn te 690, lepsu kartu u zivotu nisam vide :: :: :: :: ::
Ovo `govno` se cuje kao avion, a ne hladi ni priblizno kako treba. Kad se poveca broj obrtaja ne moze da se izdrzi u sobi. Jos reklama na kutiji `woltage tweak` !!! To bi bio mazohisticki potez.
Goru kartu u zivotu nisam imao.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Ja nema sanse helikopterske modele vise nikada, posle drzanja one DCII 10 dana :: Ove karte su namenjene i za 3-4 way SLI i naponska je napravljena najaca sto moze, nema vise smisla menjati nista, klokovi koji se postizu sa EVbot a to tek treba sada da se optimizuje lepo bice neverovatni. To je jednostavno ne moze da bije u kuciste :: Nije to Radeon Sapphire pa stavis 2 pa pici, klokujes malo i to je to :: Dobro ona je najbolja pod vodom ali kupuju ljudi i ovako i najvise ih vole jel su zatvorene. :: EVGA najmanje proda onaj model nereferentni GTX680 sa dva kulera. :: Lako bi on i napravili kuler kao Sapphire i GIGABYTE samo 3 puta lepsi ali to nije stil kompanije :: :: :: Kako ko ce da kupi tu otpakovanu, ljudi molim vas infgormisite se sistemu EVGA :: Da li znate za EVGA Bstock na koji se daje samo 90 dana garancije, gde dobijas samo kartu i gde je po 30% jeftinije i vise. Sve radi i sve je isto samo je otpakovano. Ne znam da li je moguce nekako produziti ili platiti garanciju :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: ::
Ne znam da li se greju jos videcemo, znam da se 580 Classified nije grejala tako uopste. Mnogo mnogo bolje od stock 580 a posebno dobro za kartu takve snage i mogucnosti ali se cula jako kao i sve ostale. Mora da joj radi 50-55% a znate kako je to na referentnom dizajnu. Ova karta samo lici na referentnu jel ispod takvu naponsku nema ni MARS III. Mislim mozda ima na papiru ali oni to smurdare. Karta ima 14 faza i 4GB video memorije. To nije referentna karta obicna. Samo za nju mora EVBot i to iz EVGA da se uzme direktno.
i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
e jbg gde nadje bas tu kartu, goru kartu ni neces imati u zivotu to je bila mnogo losa karta, ne racunam nju i 480
:: Ja sam imao jednom tu zatvorenu i vise nikad :: http://www.octagon-computer.com/images/P/ASUS-ENGTX465-GeForce-GTX-465-01.jp :: :: Ovo `govno` se cuje kao avion, a ne hladi ni priblizno kako treba. Kad se poveca broj obrtaja ne moze da se izdrzi u sobi. :: Jos reklama na kutiji `woltage tweak` !!! :: To bi bio mazohisticki potez :: :: Goru kartu u zivotu nisam imao :: ::
U mraku svetli i pokazuje CPU klok koliki je. Ima opcija u BIOSu i konektor. Pritegne se gde se graficka stegne i moze da se nagne gore ili dole. Xexe kako je zgodan, da ga nema dao bi cak 4 USB porta samo da njega imam. Njih mogu dodati a njega ne.
Kada bude uflesovao EVBot pa krene da je terorise...
Da li SkyFire gleda ovo Elitno NVIDIA besnilo ili je vezan pretezno za stock helikopterske tajvanske modele.
i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
Pa mislili su da mi uvale umesto 460, kad su mi rekli da su poslali jacu 465, odmah sam im rekao da su se zeznuli, jer cu da im je vratim ! Ipak uzmem ja kartu na jedan dan da isprobam. Dok sam otvarao kutiju sve je izgledalo perfektno. Nadrndano pakovanje, plastika mocna, da se upecaju budale itd. Steknes lazan utisak o kvalitetu. Kad sam ubacio karticu i pokrenuo igru odmah sam video o cemu se radi :( `Govno` u lepom pakovanju. Sve kako ne treba, vrhunac je bio kad je grafika crkla posle par sati.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: e jbg gde nadje bas tu kartu, goru kartu ni neces imati u zivotu to je bila mnogo losa karta, ne racunam nju i 48 :: :: :: :: Ja sam imao jednom tu zatvorenu i vise nikad :: :: http://www.octagon-computer.com/images/P/ASUS-ENGTX465-GeForce-GTX-465-01.jp :: :: :: :: Ovo `govno` se cuje kao avion, a ne hladi ni priblizno kako treba. Kad se poveca broj obrtaja ne moze da se izdrzi u sobi. :: :: Jos reklama na kutiji `woltage tweak` !!! :: :: To bi bio mazohisticki potez :: :: :: :: Goru kartu u zivotu nisam imao :: :: :: ::
Koji proizvodjac ASUS ili GIGABYTE??? To je bas slucajnost da ti je crkla tako posle par sati. ASUS ima najbole uradjenu kao tu plastiku, misleci na ove ostale, kod drugih se bas stedljivost nazire.
Samo od jednom artifekti i tu je bio kraj. Ne moze da se udje u BIOS, sto znaci da je crkla.
:: Koji proizvodjac ASUS ili GIGABYTE??? :: To je bas slucajnost da ti je crkla tako posle par sati :: ASUS ima najbole uradjenu kao tu plastiku, misleci na ove ostale, kod drugih se bas stedljivost nazire :: :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: ::
Cim si rekao da je plastika kvalitetno uradjena ja sam znao da je ASUS, ali ta karta je dobra samo sto je cela NVIDIA ta serija bila pocetak neceg novog i grejala se, Cela 4xx serija skuplji modeli. I mene je zadesio ASUS EAH6970 referentni koji je pravio 100C na grafickom cipu, naponska ne znam ni sam kako je radila. Uglavnom prvi put da je strabna kucista udaljena 15cm bila vruca i ENGTX580DCII koji je bio hladan a sve u kucistu toplije za 5C samo sam bio u bezbednim temp. Ali to ne znaci da nikada necu uzeti referentne nego samo nereferentne. Napraotiv samo cu taj zatvoreni dizajn bez kulera koji se mrdaju i da uzimam. Ja ne mogu da poverujem da ASUS zbog svojih kao vecih klok mogucnosti se bori sa temp lose. Zamisliti njima dati Classified naponsku. Pa to bi bilo 5 slotova karta. Oni sve malo jace stavljaju pod DCII, a to malo jace je naponska kao na boljim EVGA modelima ne Classfied. Sve im ide pod kuler od 3 slota pa i to nije neka ladovina. 75C-80C osete ljudi fino. Alli ja kada kazem referentno ne mislim ono referentno uzmi sta bilo samo je drugacija nalepnica, nego mislim dupla memorija, oklopljena, jaka kao cigla da mozes da ubijes negog a ne da zvecka i skripi kao DCII, to mislim, znaci naponska jaca nego na ROG modelima, vise faza a zatvorena. To se zna ko je Ii-Vi-Dzi-Ej.
To je EVGA skapirala, da neko gleda referentnu i kaze zamislite u ovoj sve bolje nego u DCII, dupla memorija, naponska bolje odradjena, jos cvrsci oklop, jos bolja mogucnost klokovanja, a zatvorena a jos jaca od drugih. Ali onda da bi to stalo mora da bude veca, prostranija, teska kao dve grafike, daj da je povecamo i naprave od nje EVGA Classified Cudoviste ali zadrzali su sve i izgled i smestili sve unutra i lepsa je nego druge i imaju model za vodu i swiftech pravi blokove posebno a pakuju i vec zatvoreno i garancija i sve, a ne nece videti odvijanje srafa.
ZAPAMTITE DOBRO, POD LUPOM SE VIDE NAJMANJE PROMENE NA SRAFU NE MORA NI DA SE ODVIJE CEO, DOVOLJAN JE DA GA OLABAVIS ON VEC JE PROMENJEN I TO SE VIDI. Tako nekada naidjes da se neka firma poklopila ideja sa tvojim zamisljanjem i kako bi ti zeleo.
ne lupaj, ne moze da se primeti ni sa mikroskopskom lupom ako koristis alat namenjen za odvijanje tog srafa i ako si dovoljno sposoban da odvijes sraf, to da znas.
:: :: :: ZAPAMTITE DOBRO, POD LUPOM SE VIDE NAJMANJE PROMENE NA SRAFU NE MORA NI DA SE ODVIJE CEO, DOVOLJAN JE DA GA OLABAVIS ON VEC JE PROMENJEN I TO SE VIDI :: Tako nekada naidjes da se neka firma poklopila ideja sa tvojim zamisljanjem i kako bi ti zeleo :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: ::
Molim!!! Nisi svestan koliko je sraf tj ivice blago receno mekane i koliko se nevidljivim okom iskrive. Pa nije to skinut sraf nov i ti ga prvi put stavljas kao na maticnu plocu pa dotegnes tek da drzi. Ne samo da se vidi sraf nego se vide i ivice posle ako su u nekoj boji gde je sraf skidan. Ti mislis sto ne vidis da se napravio krug od X da je sve u red unutra.Da ga uvelicas 30 puta video bi nasta lici sraf u stvari.
sta bre molis, mozda su srafovi mekani na eVGA kartama :P sraf, odnosno ZAVRTANJ je zavijen da bi mogao da bude odvijen, ako se koristi pravilno i odgovarajuci alat NE MOZE da se osteti sraf, bio on torex ili krst ili ravan, to nek ti je jasno! Da su hteli da naprave nesto sto ne moze da se skine stavili bi pop-nitne, a ti nemas predstavu kako sraf treba pravilno da se odvija i koji je alat potreban, tako da tvoji ovi komentari su vazeci za vodoinstalatere sa francuskim kljucevima i onim kineskim feng shui srafcigerima koje verovatno koristis za odvijanje i zavijanje..
:: Molim!!! Nisi svestan koliko je sraf tj ivice blago receno mekane i koliko se nevidljivim okom iskrive. Pa nije to skinut sraf nov i ti ga prvi put stavljas kao na maticnu plocu pa dotegnes tek da drzi. Ne samo da se vidi sraf nego se vide i ivice posle ako su u nekoj boji gde je sraf skidan. :: Ti mislis sto ne vidis da se napravio krug od X da je sve u red unutra.Da ga uvelicas 30 puta video bi nasta lici sraf u stvari :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: ::
Znam znam idi pa pitaj miliciju ili nekog pa ces videti sta ce ti reci povodom odvijanja svih vrsta srafova i vracanja na mesto da li se to vidi ako zeli da se proveri. Gledam ove malecke na mojoj karti odozgo znaci treba odvijaci za sat ja misli. Uvukli se unutra spojili se sa metalom od stalne toplote i svacega iste boje crni tamni kao i beckplate ma milione da ti daju nema sanse da ga vratis da neko ko hoce da to sazna ne vidi.
Miliciju da pitam? Blago tebi sa sobom.. Ja ti samo kazem da ne moze da se primeti ako znas sta treba da radis, nemoj me ubedjivati u budalastinu da kad se jednom zasrafi sraf ne moze da se odvije a da se ne primeti, da li ti je toliko tesko da razmislis malo kako je taj sraf zavijen? onakko kako je zavijen tako isto moze i da se odvije, a dalje se sa samim sobom dogovaraj i raspravljaj
:: Znam znam idi pa pitaj miliciju ili nekog pa ces videti sta ce ti reci povodom odvijanja svih vrsta srafova i vracanja na mesto da li se to vidi ako zeli da se proveri :: Gledam ove malecke na mojoj karti odozgo znaci treba odvijaci za sat ja misli. Uvukli se unutra spojili se sa metalom od stalne toplote i svacega iste boje crni tamni kao i beckplate ma milione da ti daju nema sanse da ga vratis da neko ko hoce da to sazna ne vidi :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: ::
Pa kazem da onaj ko hoce da proveri moze da se takve stvari vide i ostavljaju tragove. Da Da, kada izadje moja iz garancije doci ces da skines srafove pa ces ih posle videti uvecane ovde kakvi su, jako ce ti biti zanimljive slike. Jel ja sam video na golo oko sraf ma znaci ne bi rekao, iz radnje izasao...
Sta EVGA pa od EVGA ne krijes to. Zar nisi video paketic koji ide uz Classified kartu na kome pise Dear Customer hvala vam sto ste kupili Classified kartu... ako koristis custom aftermarket cooler iskloristi to... Od njih se ne kriju takve stvari. Taj lik cije su te karte slikane je naravno registrovan i registrovao karte i odmah ih je rasklopio i prikazao klakve su bez kulera na EVGA sajtu, to kod EVGA ne utice na garanciju. Oni podsticu takve radnje za to i prave HW i dizajniraju.
ne zanima me evga, a ako vide trag videce samo trag koji ce biti isti kao onaj od fabrickog zavijanja.. a ti ces sam da odvijas svoje graficke, posto si tako strucan, ja priznajem da sam mala beba za tebe:)
:: Pa kazem da onaj ko hoce da proveri moze da se takve stvari vide i ostavljaju tragove :: Da Da, kada izadje moja iz garancije doci ces da skines srafove pa ces ih posle videti uvecane ovde kakvi su, jako ce ti biti zanimljive slike. Jel ja sam video na golo oko sraf ma znaci ne bi rekao, iz radnje izasao.. :: :: Sta EVGA pa od EVGA ne krijes to. Zar nisi video paketic koji ide uz Classified kartu na kome pise Dear Customer... ako koristis custom watercooling iskloristi to... Od njih se ne kriju takve stvari. Taj lik cije su te karte slikane je naravno registrovan i registrovao karte i odmah ih je rasklopio i prikazao klakve su bez kulera na EVGA sajtu, to kod EVGA ne utice na garanciju :: :: :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 ::
Koje razlikie covece u GTX680 od stock modela do ovoga, ISUSE.
:: Evo jedna Classified ciglica :: :: http://i.imgur.com/eiwKl.jp :: :: Koje razlikie covece u GTX680 od stock modela do ovoga, ISUSE :: :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 ::
520+150 = 670 ASUS stock pod vodom bez garancije. Prema toj ceni dao bi tih oko 100e vise znaci ne bi ih osetio kada bi to sklapao. Plakao bi kada bi mi rekli Gospodine nemamo proci cete 130e sa ASUSOM jeftinije i odustao od kupovine. Ne bi prezalio naponsku i Classified original block.
NE DALEKO SU ONI OD SVIH SA HW TO JE JASNO KAO DANA. KADA BI OVDE BILO ISTE I KADA BI SPLASNUO ASUS MONOPOL I KADA BI SE IZJEDNACILI DA JE EVGA PONUDA KAO NJIHOVA TEK BI VAM TADA TO BILO JASNO.
Pa evo ja imam plocu njihovu a oni su najaci u grafikama, imacu i grafiku ali sada da moram da predjem na ASUS pa ne znam, bolje evo nosite ceo komp i da ga nemam, ne bi mogao da pogledam nijednu novinu posle da mi se to desi suze bi mi bile u ocima koliko su mi jadni prema EVGA.
To je ono moje shvatanje kompa i mogu drugi da izbace sada sta hoce, znaci ne znam ono ne zagolicaju mi interesovanje a ne da razmisljam da kupim, znaci kao kada normalnog prodje gej ili pored geja dobra riba eto tako. Ne znam kako da kazem drugacije. Cak su mi malo i smesne reklame, jel mi jadno posto sam dobro informisan o EVGA. Pa ne znam sta pre da vam kazem gde su suplji ostali.
Hvala ti ASUS GTX580 DirectCU II. Nekada je potrebno proci trnovitim putem da bi progledao. Ja bi sada bio deo gomile koja placa isprobano i otpakovano dok se drugi smeju.
tvoj problem je sto si ti dobro informisan samo oko te jedne stvari i za tebe ne postoji nista drugo sto je dobro.
:: To je ono moje shvatanje kompa i mogu drugi da izbace sada sta hoce, znaci ne znam ono ne zagolicaju mi interesovanje a ne da razmisljam da kupim, znaci kao kada normalnog prodje gej ili pored geja dobra riba eto tako. Ne znam kako da kazem drugacije :: Cak su mi malo i smesne reklame, jel mi jadno posto sam dobro informisan o EVGA :: Pa ne znam sta pre da vam kazem gde su suplji ostali :: :: Hvala ti ASUS GTX580 DirectCU II. Nekada je potrebno proci trnovitim putem da bi progledao. Ja bi sada bio deo gomile koja placa isprobano i otpakovano dok se drugi smeju :: :: :: i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650 :: ::
Pa mozda zadnjih pola godine ali sam pre znao sve modele ASUS i specifikacije i testove, onda sam video entuzijaste kako se ponasaju kada EVGA izbacuje modele. Prvo to pa posle ovo za one koji ostanu bez Classified i nestrpljive koji ne mogu da docekaju pa odu i kupe ROG jel njega ima svuda dok EVGA prvih nedelja je sve na svim shopovima zauzeto i ceka se...Amazon, Newegg, svi svi lokalni isto. Pa ko ne moze da ceka ROG ima uvek... Sta samo o tome, pa necu ruzan HW gurati u komp sa losijim delovima i 12 USB prikljucaka i 10 SATA prikljucaka i termometar za merenje -200 a obicnim kapacitorima. Daj bolje manje USB za 2 SATA manje za 2. boplji kapacityori, bolji socket i da ako stavim dve nekada rade na x8 jebo termometar za -200 kupicu ga sam ako mi treba.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.