Ti si za mene Bog! Svaka cast care! Samo tako nastavi!!!Ne moze to svako!!!
Ti i Operator ste meni najjaci likovi IT scene Srbije!!!
Samo tako nastavite obojica i uvek cete od mene cuti lepe reci i kometare!!!
Sve najbolje legendo!!!
Skyfire: ...frekfencija...
:: Na neki nacin vama treba da imponuje ovde sto pricate samnom i sto se druzimo. Ipak sam ja vlasnik najace karte u Srbiji, tj najmocnijeg primerka GTX780Ti... Zato treba cast da vam bude...Pa jel tako??? Ko ima u Srbiji jos privilegiju da ima clana koji ima GTX780Ti Classified Kingpin Edition kada opsta tarapana za tu kartu. Cak Benchmark ni PCAXE nemaju nikoga sa ovom kartom.Cak ni Balkan ali eto PC Berza ima :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Мислим да се овде нико не осећа привилегованим што те познаје преко форума, напротив. Без намере да те зезам, да ли стварно мислиш да си бољи од других ако имаш `најјачу` графичку карту на Балкану?
:: Мислим да се овде нико не осећа привилегованим што те познаје преко форума, напротив. Без намере да те зезам, да ли стварно мислиш да си бољи од других ако имаш `најјачу` графичку карту на Балкану ::
Ne uzeo sam kartu jel je unikatna, jel je dobra i zato sto ne zelim da padam na hype i uzimam Maksvelcice nikakve, a ne sme da zafali snage naredne mozda i 2 god, dok ne izadje karta koja je jaca od ove moje duplo, kao ona od GTX580, a to je projekat Denver 24 SMX units, 384 Texture...6144 CUDA, 64 ROPS, 512Bit Memory and 8GB Video Memory...Pre toga se ne smeju trositi pare nizasta a ne sme da zafali snage GPU...Cak ni ako izadje hendikepiran malo, mora se biti stalozen i sacekati pravi momenat za Classified verziju. Znaci ja sam tek sada na pocetku. Kao da neko za vreme GTX580 kaze cekam da izadje GTX780Ti Classified. Zamislite, e tako je to isto, da se jos nije ni GTX680 pojavio a vi cekate GTX780Ti. Slozicete se mnogo vremena ce proci a nisam smeo da to ostavim na GTX780 koja ima 20-25fps sa svim detaljima u Crysis 3 na maks a sta dolazi tek. Ali zato u idle trosi 50W vise nego referentni GTX780Ti.
...on stvarno misli da mu GTX780 tera 20fpsa u 1080p... jbg neki lažu sami sebe ali ovaj je uzeo zlatnu medalju... __________________ Scourge of PCBerza
Pa kupi je pa ces da vidis koliko ces imati fps. 20-60fps verovatno, sa padovima na 20-25fps. Ne moras ni da kupis, pogledaj dovoljno klipove i rezultate Crysis 3, Metro Last Light i Assassins Creed 4. Ja ga nisam ni igrao a pogledaj malo bolje. Mislim da ljudi koji ne koriste AA i MSAA nemaju zaista predstavu kako izgleda 120gfps kada ukljucis to, da padne nekada na 30-40fps. Jel ti vredi da imas 35-50fps 70% vremena, kada ostalo padne na 25fps. Jel ti vredi tako da igras ili ti je bolje da ne pada ispod 50fps pa da ukljucis Vsync lepo kao covek da ne ide preko 60 a ne pada ispod 50fps.
Izvini stvarno ali mozak mi nije ispran od silnih droga i lekova pa mi samim tim 50 fpsa na ultra detalje i 1080p rezoluciji u Battlefieldu 4 sasvim zadovoljava prohteve, nemam potrebu da palim nepotrebni Vsync koji mi daje lag u igri, niti patim od kompleksa da igram najnovije igre na 80fpsa umesto na 50. __________________ Scourge of PCBerza
Daje ti lag jel ti je oscilira fps, kada nije slaba kada ne pada ispod 60fps nema laga. Karta radi na 50-60C na 50% a 60fps.a Battlefield 4 je duplo manje zahtevan od Crysis 3, znaci mnogo desetina fps manje je Crysis 3 najzahtevnija setovanja.
Ja to ovako iz dosade pustim nekada kada ne koristim komp pa posle kada se vratim vidim rezultat, snimim i stavim. Inace ovako i ne radim
Kako ne izgleda siroko ovo je CORSAIR A540 koji jeste da ima pregradu ali je mnogo dublji. Pogledaj gde je ASUS ROG znak na ploci a on je izbacen par pola cm jos napred.
Gledajte sada cu da se registrujem na neki nas forum gde mere skorove ali necu da im pokazem koja je karta, da vidim sta ce da kazu, prvo ce da misle da je SLI, a pokazacu im samo to da nije. Kazacemo Maxwell inzinjerski sample mid segmenta... :) Da vidimo sta ce da kazu.... Zbunice se jel vide jaci skor od Titan Black dosta, single karta, sta je to sada se pojavilo, aaaaa, hocemo da ih zezamo...???
Jos da je klokujem, da vidimo bistre komentare, Titan Black, Maxwell, novi Radeon, sta je sada... I onda otkrivam jedno po jedno... Subvendor sifra 3842, Samo ce da bude OMG...NVIDIA....EVGA...GTX780Ti.... Classified... K|NGP|N... Edition... oooo yeaaaaa....!!!
E a da ne otkriju odmah da je neki tesko klokovani GTX780Ti na vodi ili LN2 dacemo im izvestaj samo iz nekog programcica gde pise ono GPU Clock OC recimo 5% Mem 10% zavisno koliko si je klokovao, da vide OC 0%... Sta je sada skoro 2000 jace od Titan Black a 0% OC. Nemoguce...Maxwell Mid...A ja cu da padam sa stolice ovde od smeha...
Kazacemo MSI R9-300x Lightening Extreme, novi Radeon porazio NVIDIA,.. NVIDIA se hvata za glavu... prodaje akcije... Nova karta ce kostati 500e a jaca je od Titan Black, neki ce slaviti, nece otkriti da se kladimo...
Pa sta vi mislite slike su najbitniji deo i to nije svakome zadovoljstvo da neko drugi misli da on ima nesto sto nema. Znaci meni je najvece zadovoljstvo kada pogledam ovu trku znaci najzahtevnijih muisterija na svetu, cije kompove kada pogledate znaci da se smrznete koji se grabe da kupe kartu i cije karte stizu ovih dana nekima su pre 7 dana, neki jos nisu uspeli da kupe, tek po nekoliko karata se pojavljuje i odmah se proda. Cak su i GTX780Ti Classified sada svuda out of stock jel su ljudi pogledali sta oni to nude i shvatili da nema bolje. Nikada vise Evropljana nije uzimalo Classified nego sada. To je prava stvar gledas ih kako je neizvesno i za Amerikance da li ce nabaviti, kako na sve nacine pokusavaju da odgovore gamere da to karta nije za njih da bi oni dobavili sebi za vodu i suvi led najcesce a ti znas ti imas u kompu to isto, vec 3 nedelje. Ja vec presao 2-3-4 igre na njoj. SAamo pogledati one teme i nema sanse da ti bude zao razlika izmedju ove i referentnih modela i cene kod nas. Iskreno sada je kasno da vam preporucim bilo sta, probajte ako imate kesa ali nisam siguran da cete moci da nabavite i obican Classified, u USA nema ni Newegg cak 2-3 nedelje. Mada mene je jedan clan pitao kada sam kupio kartu i kako je bilo kada su njemu 2h pre toga rekli da nema vise. Jel ja sam poslao poruku tamo na forumu da nije fer sto ne moze preko firme da se plati i da sam upravo jurio u banku da platim drugu celu sumu da uplati preko privatnog pay pala. A on je to platio iz banke iz Srbije, kladim se da uvek imaju najmanje 5 karti u steku koje se ne prodaju, koje su namenjene za RMA ako nekome slucajno se neka pokvari da ne mora da ceka drugu turu nego da za Advanced RMA prvo dobije pa onda posalje svoju. I da su znali da iz Srbije nema za koga drugog da bude. Ja reko tom liku, Ne znam drug je narucivao, on je pricao sa njima. Tacno bi odlepio da je nestalo.
Čovek nema kartu, samo vas troluje do iznemoglosti, kači fake testove sa neta i priča priče za malu decu samo da bi hranio svoj ego i kompleks. Sociopata tipični... ne hranite ga više, ispadate budale. __________________ Scourge of PCBerza
Kada bi to neko pomislio samo na EVGA Forumu ja bi bio izbacen odande. Samo za razliku od vas tamo ima ljudi koji znaju osobine ove karte koje ces primetiti samo ako je imas i kada razgovaramo o tome otvoreno bi provalili da je nemam. Dovoljno da me pita na koliko RPM ti se vrti ventilator na 63% speeda i gde da ja nadjem tu informaciju kada 50-100 ljudi na netu ima kartu od toga svaki da ga to pitam bi se slozio da nemam kartu i pre me oterao u 3 lepe nego ucestvovao u prikrivanju. Pa nije ovo Srbija, ovo nema u prodaji, nema ko da mi ga pozajmi, itd... Pogledajte ovu listu, sada ce se tu prikljuciti i jedan EVGA 1000P2 samo da postane dostupan posto su i napajanja out of stock zbog minera takodje.
Pre nego sto je karta stigla svaki dan sam imao poruke na pp od clanova kada stize, kada stize jel su hteli da vide da li smo ja i narucilac lagali pa narucili za dalju prodaju ili stvarno stize meni,
Da vidim vasu MSI listu ili GIGABYTE ili ASUS, da vidim sta ste uzimali zadnje 2 god. Evo to je to od glavnog hardwara, plus 3770K, Dominator Platinum, Obsidian 650D, H100, neki kuleri itd. Za zadnje 2 god. A pre toga 2 god je bilo X4965BE, CH4F, HD5870, HD6970, ENGTX580 DCII i jos dosta toga. Znaci sve to i jos dosta dosta toga za zadnjih 5 god samo, a to jos je Logitech G700, G510, Seasonic X-750, monitora 2, i sitnice kao fanovi, extenzije, itd.
Ako hocete mogu da vam nabavim istu ovakvu kartu za 850e u kesu. Dobijete za najvise 20 dana. U to su vam uracunate i takse i shipping i PDV, sve, sve, sve znaci kod vas na gajbi je za 850e. Za te pare ne mozete da nadjete ni Titan Black referentni ovde. Postojace samo jedan problem sto kada je dobijete vise nijedan drugi brand necete kupovati kada pogledate PCB karte izbiliza i konektore i uporedite sa izradom na brandovima koje ovde mozete naci... Ali znaci ono iz ruke da je pogledate... Dobicete cak i EVGA kutiju u kojoj salju pakete i u njoj fabricki zapakovanu kartu. Jedan lik je kupio bas kartu zivi u Grckoj i platio je 765e+100e dostavu do Grcke... Jel oni koriste samo odredjene sluzbe za slanje na tako vece udaljenosti. Decko je platio sa svojim Pay Palom i bez obzira sto je clan Evropske Unije to bi mogao da iskoristi da prodavnice ovako salju i niko na carinu mu nije nista naplatio. EVGA je obracunala da paket iz Minhena do Grcke 100e, i ako se nesto desi paketu oni dobijaju refund cele sume od deliveri servica i salju drugu kartu. I ta usluga cela kosta do Grcke 100e bez ikakvih taksi na granici to mu oni skidaju znaci dok placa. E vi bi dobili jos povoljnije od toga iako niste clan Unije iako imate carine, PDV, takse... Znaci vi sada da imate regularan Pay Pal koji radi mogu okvirno da vam kazem koliko bi platili ne tacno... karta 765e, znaci za transfer novca iz banki i sve to dok bi se obavilo placanje vas ne bi izaslo ispod 800e e onda bi imali slanje za ovamo posto vam EVGA salje a ne neka online prodavnica i sa EVGA nema pregovaranja kako da pakuju i da salju oni koriste najsigurnije a ne najeftinije metode izaslo bi vas do 900e...Jel Amerikance ne izadje 859$ nego 900-950$ a Kanadjane preko 1050-1100$. E onda bi vam javili sa carine da imate paket koji je stigao na carinu i u narednih 10 dana oni bi drzali to tamo sta bi radili boga pitaj dok ne bi poslali kopiju licne karte, i ostale stvari uplatnice ili sta vec treba i onda bi vi tu imali PDV od 20% izracunajte sami na 900e, pa onda imate regularnu carinu koja bi mogla da bude i 500e pa da se zalite pa da cekate jos 10 dana, a da platite zalbu da vam se ne svidja cena pa da vam umanje na 300-350e pa tu bi jos neka taksa sigurno bila. Tako da ako bi prosli sa 1400e mogli bi da kazete Dobro je... E ja vam mogu naci za 850e.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647828. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.