Slusaj ..Prvo nemoj mene da stavljas i svrstavas tamo u neke grupe!To pod jedan!Pod dva nemoj da me povezujes sa ljudima jer nikome ne drzim stranu.Takodje nisam nikog napadao niti optuzivao!Sve u svemu objasnio sam nesto sto ni u ludilu ne moze da se desi i stojim iza toga da je izgovor svakog trgovca ako se desi kvar da to pripisuju OC-u.!Ne daj Boze da kupac jos to i prizna.Ma kakva garancija!Kao sto rekoh poznajem sve te trgovacke cake ,to meni ne moze da prodje tek tako.. A to sto si me napao tebi neka ide na cast.Zbog eVGA umesto Asus i zbog stickera ispao si budala sto si me uopste citirao.. A to sto ti ne verujes Vuku mene ba zabole,ja imam razlog da mu verujem..Znam ga dobro,druzimo se i stvar je jasna..Poturio si glupavu pricu da bi skrenuo sa teme.. Nebi me cudilo da i ti valjas neke komponente pa si se nasao prozvan!
Dal je neko provaljen ili ne to ce prosuditi svako ko je citao ovu temu ili to zna samo kupac..Ja ne zalazim u njihove odnose niti me to zanima..Ali ako si neciji posrednik,ako garantujes za nekog onda nema cile mile vec se isprsi druze i osvetlaj i sebi i kolegi obraz..Ovde je ugrozen integritet zarad pisljivih 60 eur..To nije smelo da se desi..Nije smelo da dodje do javnog iznosenja na forum. Ko je tu pogresio on zna najbolje..Svakako je za nauk i jednoj i drugoj strani ma kakva god da je istina!
:: znaci vuku se veruje jer je neko koga ti znas licno,ko je cestit i posten,i on automatski nema sanse da je pogresio u bilo cemu.a doci se ne veruje jer on nije posten jer ga ti ne znas licno... covek je dao toliko korisnih odgovora na ovom forumu,mnogo ljudi je dobilo pomoc iz njegovih komentara,moze se reci ugledan clan berze koji inace nije trgovac komponentama kao sto i sam kaze,ali to niko i ne cita.i njemu se ne veruje jer neki tamo vuk i dautovic i pola druge bande koja jedva ceka sranje da uskoci i podbada,tako kazu...kako masa tako svi.glupa rulja ide tamo gde vodja kaze...samo procitajte za promenu reci tog baracm i doce80,zdrav razum(onome ko ga ima) ce reci da nema sanse da su podvalili grafiku.ali ne ocekujem da vidite to,glupi ste vi za to...vuce nemoj lagati,priznaj da si ti,olaksaj savest,ne daj da ti kompanjoni lopovi sami robijaju,bice ti lakse kad prizna :: :: MIND CONTROL :: :: :: Lupas sad ko nedozreo..Prvo zelim odgovor sto si me prozvao ?!Na osnovu cega???Zelim da izneses samo jednu jedinu cinjnicu za tvoj extremno glup komentar :: :: :: :: A sto se tice Vuka nemam reci za tvoj izliv budalastina i supljih optuzbi da nema dalje :: :: Covek znam licno,momak je skroz na mestu,posten i vredan i sposoban. :: :: Fora ti i nije neka,skreces paznju sa teme sluzeci se nekakvim optuzbama navodno u korist pravde.WTF :: :: Najzanimljivije mi je od svega sto uopste to pominjes ,tj kakve to veze ima sa ovim slucajem :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
hahaha,ja koliko znam ,ti u firmi vazis za nekog ko je jak na recima,a slab na delima,znaci prvi si tu kad se galami,proziva...a kad dodje do prave akcije tada se povuces kao pickica(da ista rec kojom si nazvao mnoge ljude danas). i postanes glavni taster,tj izdajica svojih kolega ko je sta radio,kada sa kim...mozda su ti zato progledali kroz prste kada su te navatali u kradji komponenti,verovatno misle da ce od tebe izvuci vise informacija o kolegama,ko se svalera,ko prica protiv sefova...A ti nemas pojma sta ja jos sve znam...Prvi si danas pokazao koliko si jak na recima i galami,a od akcije...nista...da mi ugraviras na celo tvoje ime? neka hvala,ne bi ja to...ali bi ti rado dao casove nekih borbenih tehnika koje me je naucilo 5 godina pripadnistva odredjenim vojnim jedinicama... i to jednom rukom bi ti davao casove...hahaha lopov nekog drugog proziva na forumu i prica o casti i DATOJ RECI koja se mora odrzati...ahahahahahahahahaahahahaha
MIND CONTROL
:: :: :: :: :: Sine ne cackaj mecku mnogo. Nemoj da me izazivas i provociras jer ces me naterati da ti ugraviram na celo LAZOVCINA.
:: :: :: :: Jeste ko bi drugi :))) :: :: :: E sada za gospodu iz Zrenjanina otkud znate da moze da se popravi i odkud znate da je memorija u pitanju. Ja cu vam reci zato sto ste bas nju i popravljali :: A sto se tice toga da ste je vi kupili pa iskreno ne delujete mi ko neki ko bi kupili karticu od 300e(koliko pretpostavljam da je kostala kada je bila nova)
Aj da vidimo da li sam ja jak na recima ili si ti LAZOV. Gde ja radim i sta radim i odakle sam? Cime se bavim? Posto vidim da znas sve o meni. Reci i drugima tj javno kazi sve sto znas o meni?i Evo ja ti dajem potpunu slobodu.
Ja sam je mozda kupio kad i ti..Mozda koji mesec kasnije..Placena je bila 480 eur..Mada sam ja imao vezu da dobijem nesto jeftinije..Cena joj se kretala oko 500 eur pa na dalje..Ultra je bila oko 600 Eur..
:: Da ti ti živ i zdrav, ta karta je koštala 650 Evra 2007-me.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jeste ko bi drugi :))) :: :: :: :: :: :: E sada za gospodu iz Zrenjanina otkud znate da moze da se popravi i odkud znate da je memorija u pitanju. Ja cu vam reci zato sto ste bas nju i popravljali :: :: A sto se tice toga da ste je vi kupili pa iskreno ne delujete mi ko neki ko bi kupili karticu od 300e(koliko pretpostavljam da je kostala kada je bila nova)
Ne možeš nikako na osnovu serijskog da dobiješ info ko je uvezao, već `serviseri` treba da ti kažu gde su je kupili ako su je kupili uopšte ovde... __________________ Scourge of PCBerza
:: kako da saznam, koga da zovem? svi su prodavali tew serije kartica, verujem da je i vise firmi uvozilo. kako na osnovu serijskog broja da izvucem info gde je kupljena i ko je uvezao? karticu sam dobio totalno bulk, u kesi sa pijace oblepljenu selotejpom. ne verujem da ima garanciju, da ima ne bi se cestiti prodavac odrekao istew tek tako, ali provericu. :: ps. zar nema ta kartica neku `warranty void if removed` nalepnicu? na ovoj nema, a ako treba da ima jbg. :: ih bre, pa ima slucajeva gde na osnovu simptoma i laik moze da provali sta je. ovde ili je zviznula memorija ili je `ladan lem 99% (nadam se da je ovo drugo :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: Pokusaj ovako :: :: Saznaj ko je uvoznik za tvoju kartu. Pozovi i proveri po serijskom broju kad je karta uvezena :: :: Moze da se desi da je jos u garanciji. 2007 god , garancija je bila 3 god :: :: Ako ti nadju serijski broj mozes da reklamiras karticu :: :: Znam ljude koji su na ovaj nacin uspeli da dodju do nove komponent :: :: Probaj ne kosta te nist :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Moze..Sve je u bazi podataka..Cim se ukuca u Asus-ov sistem izbaci ti odmah kod koga je grafika kupljena tj ko je uvoznik.. Svakako bi morao da se obrati Asusovoj kancelariji za pomoc..
:: Ne možeš nikako na osnovu serijskog da dobiješ info ko je uvezao, već `serviseri` treba da ti kažu gde su je kupili ako su je kupili uopšte ovde.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: kako da saznam, koga da zovem? svi su prodavali tew serije kartica, verujem da je i vise firmi uvozilo. kako na osnovu serijskog broja da izvucem info gde je kupljena i ko je uvezao? karticu sam dobio totalno bulk, u kesi sa pijace oblepljenu selotejpom. ne verujem da ima garanciju, da ima ne bi se cestiti prodavac odrekao istew tek tako, ali provericu. :: :: ps. zar nema ta kartica neku `warranty void if removed` nalepnicu? na ovoj nema, a ako treba da ima jbg. :: :: ih bre, pa ima slucajeva gde na osnovu simptoma i laik moze da provali sta je. ovde ili je zviznula memorija ili je `ladan lem 99% (nadam se da je ovo drugo :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: Pokusaj ovako :: :: :: Saznaj ko je uvoznik za tvoju kartu. Pozovi i proveri po serijskom broju kad je karta uvezena :: :: :: Moze da se desi da je jos u garanciji. 2007 god , garancija je bila 3 god :: :: :: Ako ti nadju serijski broj mozes da reklamiras karticu :: :: :: Znam ljude koji su na ovaj nacin uspeli da dodju do nove komponent :: :: :: Probaj ne kosta te nist :: :: :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: :: Asus P5QL-E :: :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: :: :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
hahaha,ja koliko znam ,ti u firmi vazis za nekog ko je jak na recima,a slab na delima,znaci prvi si tu kad se galami,proziva...a kad dodje do prave akcije tada se povuces kao pickica(da ista rec kojom si nazvao mnoge ljude danas). i postanes glavni taster,tj izdajica svojih kolega ko je sta radio,kada sa kim...mozda su ti zato progledali kroz prste kada su te navatali u kradji komponenti,verovatno misle da ce od tebe izvuci vise informacija o kolegama,ko se svalera,ko prica protiv sefova...A ti nemas pojma sta ja jos sve znam...Prvi si danas pokazao koliko si jak na recima i galami,a od akcije...nista...da mi ugraviras na celo tvoje ime? neka hvala,ne bi ja to...ali bi ti rado dao casove nekih borbenih tehnika koje me je naucilo 5 godina pripadnistva odredjenim vojnim jedinicama... i to jednom rukom bi ti davao casove...hahaha lopov nekog drugog proziva na forumu i prica o casti i DATOJ RECI koja se mora odrzati...ahahahahahahahahaahahahaha
Evo na ovo sto si ti ovde NALUPETAO ja bih imao pitanja? Znas li kako se zovu doticni koji odgovaraju za kradju koju si ti pomenuo? Podeli svoja saznanja sa svima. Nestrpljivo ocekujem da i ja saznam nesto novo.
Izdajica svojih kolega
Cime se ja i te moje navodne kolege bavimo. U cemu smo kolege. Decko da bi neko samnom bio kolega mora mnogo knjiga da procita ali stranui na to. Gde ja to radim i na koji nacin ti saradjujes sa iustanovom u kojoj ja radim???? Sta je ne mozes da se setis ili???
Skrećeš sa teme i pokušavaš da lečiš frustracije na forumu. To što imaš protiv Vuka uzmi pa reši ili lično ko muško ili otvori temu pa se napušavaj do mile volje...
Svi ste mi mnogo jaki iza tastature... __________________ Scourge of PCBerza
:: hahaha,ja koliko znam ,ti u firmi vazis za nekog ko je jak na recima,a slab na delima,znaci prvi si tu kad se galami,proziva...a kad dodje do prave akcije tada se povuces kao pickica(da ista rec kojom si nazvao mnoge ljude danas). i postanes glavni taster,tj izdajica svojih kolega ko je sta radio,kada sa kim...mozda su ti zato progledali kroz prste kada su te navatali u kradji komponenti,verovatno misle da ce od tebe izvuci vise informacija o kolegama,ko se svalera,ko prica protiv sefova...A ti nemas pojma sta ja jos sve znam...Prvi si danas pokazao koliko si jak na recima i galami,a od akcije...nista...da mi ugraviras na celo tvoje ime? neka hvala,ne bi ja to...ali bi ti rado dao casove nekih borbenih tehnika koje me je naucilo 5 godina pripadnistva odredjenim vojnim jedinicama... i to jednom rukom bi ti davao casove...hahaha lopov nekog drugog proziva na forumu i prica o casti i DATOJ RECI koja se mora odrzati...ahahahahahahahahaahahahah :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sine ne cackaj mecku mnogo. Nemoj da me izazivas i provociras jer ces me naterati da ti ugraviram na celo LAZOVCINA.
A ti ne lupetaj. Ja nisam uvaljao monitor!!! Ja sam dosao samo da ga probam pri reklamaciji jer sam pozvan. Znaci veze nemam sa tim. Drugo, nije memorija i ne lupetaj. Vidi se da si saner. Ovo su hladni lemovi. Molim da se ne izvrce ono sto pisem niti tumaci ono sto nije napisano. Dakle, ja nisam valjao nikakav monitor!!! Drug je prodao, pride sam se i slozio da je trebalo da bude probano...ali su pare vracenje. Ja sam samo demonstrirao da monitor nije bio los...a isti dan je, nakon mog stelovanja, prodat za istu cenu od 35e. Mrzim ljude koj imputiraju stvari
:: hahaha ne verujem da ste optuzili ljude tek tako.Prica servisera iz zrenjanina deluje skroz logicna,ako je pazljivo procitate...Samo bi najvece budale na svetu koje zele nekog da zajebu dale svoje(cenjeno) ime javno na forumu preporucili decku da kupi karticu preko foruma,i ostalo...Svi imate negativne stavove i samo gledate da napakostite nekome...i ti vuce pricas nesto o pickama od ljudi i postenju,a zaboravio si da kad su u tvojoj firmi nestajale komponente iz firminog(tvog) kompjutera,da si TI bio osumnjicen za kradju,pa si nabedio na servisere koji odrzavaju racunare.Toliko o tome koliko volis servisere i zasto toliko mrznje pokazujes prema njima... Bolesno kakve stavove imate...A ti mixx sada mozes da kazes i da je umesto paste bio superlepak a umesto kulera zvonce za bicikl,lako je sada kad niko to ne moze da dokaze...i te strafte su tipican znak crkavanja memorija na kartici,to bi ti svaki iskusan serviser mogao reci kad bi video mixove slike. A machine,ti kad si uvaljao neispravan monitor liku koji te je isprozivao prteko foruma par godina unazad,to si zaboravia sada prozivas ljude koji su se nasli u ovakvoj situaciji...eeee bezobrazlu :: :: MIND CONTROL :: :: :: Ja se bojim da sto se te popravke tice nista ne mozes da uradis :: :: Jbg sta da ti kazem, ova dvojica su ispla SISE i lazu na kilo :: :: Ovaj doticni koji je navodno valsnik karte ima decu pa nece da mu niko decu kune i te fore. Samo ne znam sta ce ta deca od njega da nauce :: :: Iskreno se nadam da ce biti ljudi a ne PIZDE :: :: Ostani na integrusi neko vreme dok ne skupis kintu, pa kupu drugu kartu ulaganje u taj 8800GTX nema smisla :: :: To tije moj savet. :: :: Slozoli su zvaku ti se ponadao dobices ok grafu, sto da ne uzmes od coveka koga poznajes sa berze jos ti dao radnu garanciju. I ja bih tako rzmisljao kao i t :: :: Samo sto bh ja drugacijie to resio ali bih resio :: :: Sve je bilo OK dok nisi dao pareprice i pricic :: :: Kakva popravka kakvi serviseri to su PIZDURINE a ne ljudi :: ::
:: Ja sam je mozda kupio kad i ti..Mozda koji mesec kasnije..Placena je bila 480 eur..Mada sam ja imao vezu da dobijem nesto jeftinije..Cena joj se kretala oko 500 eur pa na dalje..Ultra je bila oko 600 Eur.
:: A ti ne lupetaj. Ja nisam uvaljao monitor!!! Ja sam dosao samo da ga probam pri reklamaciji jer sam pozvan. Znaci veze nemam sa tim. Drugo, nije memorija i ne lupetaj. Vidi se da si saner. Ovo su hladni lemovi. Molim da se ne izvrce ono sto pisem niti tumaci ono sto nije napisano. Dakle, ja nisam valjao nikakav monitor!!! Drug je prodao, pride sam se i slozio da je trebalo da bude probano...ali su pare vracenje. Ja sam samo demonstrirao da monitor nije bio los...a isti dan je, nakon mog stelovanja, prodat za istu cenu od 35e. Mrzim ljude koj imputiraju stvar
Evo ja ima jedan predlog za tebe. Ako kazes sve ovo sto sam ja pitao tj izneses javno, ja tvrdim da si ti LAZOV a ti tvrdis da znas sve, pa ajde da vidimo Imas dole mail poslaji mi svoj pa ako si voljan da ja ne bi bio jak na recima itd ja sam slobodan da te pozovem da me licno upoznas. Evo svi su mi svedoci. I da mi kazees sve uzivo ovo sto kases ovde.
Sta je sad bilo ajde odgovori bar na jedno poitanje. Da i mene uveris da znas sve.
Ajooj majko moja... Verujte mi da ne želim da čitam ništa od ovoga, ne znam ni šta se dešava, ali po broju postova napisanih u ovoj temi mogu da predpostavim da je sve uglavnom sviranje onoj stvari. Najbolje bi bilo da admini obrišu ovu temu, jer je dobila previše slobode.
:: Ajooj majko moja... Verujte mi da ne želim da čitam ništa od ovoga, ne znam ni šta se dešava, ali po broju postova napisanih u ovoj temi mogu da predpostavim da je sve uglavnom sviranje onoj stvari. Najbolje bi bilo da admini obrišu ovu temu, jer je dobila previše slobode :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Nema brisanja sada idemo do kraja. DA vidimo ko je ko ovde.. Ostani po strani.
aa,sta je sad,nije lepo kad te neko isproziva ni krivog ni duznog.a sta mislite kako je bilo baracm i doci kad se masa ovakvih komentara srucila na njih.zaboravio si da tek kad je lik zapretio batinama i znao je gde zivis,tek onda si hteo da mu vratis pare? a monitor JESI uvaljao,kakvo stelovanje,kakvi bakraci,to su standardne price servisera koji pokusavaju da uvale robu(iste reci je neko upotrebio za servisere iz zrenjanina).Koga bre lazete,svi ste vi budale i ne vidite ocigledne stvari...ja ne mogu da verujem kakvu kolicinu nerazuma sam danas procitao...Dete od 5 godina bi shvatilo da je taj mix ubio kartu ko zeca i hoce da svali na postene momke koju su kartu ispravnu i testiranu poslali...vuk tebe necu da komentarisem,ne zelim sutra da me tuzis sefovima...ahahahahaha
MIND CONTROL
:: A ti ne lupetaj. Ja nisam uvaljao monitor!!! Ja sam dosao samo da ga probam pri reklamaciji jer sam pozvan. Znaci veze nemam sa tim. Drugo, nije memorija i ne lupetaj. Vidi se da si saner. Ovo su hladni lemovi. Molim da se ne izvrce ono sto pisem niti tumaci ono sto nije napisano. Dakle, ja nisam valjao nikakav monitor!!! Drug je prodao, pride sam se i slozio da je trebalo da bude probano...ali su pare vracenje. Ja sam samo demonstrirao da monitor nije bio los...a isti dan je, nakon mog stelovanja, prodat za istu cenu od 35e. Mrzim ljude koj imputiraju stvar :: :: :: :: hahaha ne verujem da ste optuzili ljude tek tako.Prica servisera iz zrenjanina deluje skroz logicna,ako je pazljivo procitate...Samo bi najvece budale na svetu koje zele nekog da zajebu dale svoje(cenjeno) ime javno na forumu preporucili decku da kupi karticu preko foruma,i ostalo...Svi imate negativne stavove i samo gledate da napakostite nekome...i ti vuce pricas nesto o pickama od ljudi i postenju,a zaboravio si da kad su u tvojoj firmi nestajale komponente iz firminog(tvog) kompjutera,da si TI bio osumnjicen za kradju,pa si nabedio na servisere koji odrzavaju racunare.Toliko o tome koliko volis servisere i zasto toliko mrznje pokazujes prema njima... Bolesno kakve stavove imate...A ti mixx sada mozes da kazes i da je umesto paste bio superlepak a umesto kulera zvonce za bicikl,lako je sada kad niko to ne moze da dokaze...i te strafte su tipican znak crkavanja memorija na kartici,to bi ti svaki iskusan serviser mogao reci kad bi video mixove slike. A machine,ti kad si uvaljao neispravan monitor liku koji te je isprozivao prteko foruma par godina unazad,to si zaboravia sada prozivas ljude koji su se nasli u ovakvoj situaciji...eeee bezobrazlu :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: Ja se bojim da sto se te popravke tice nista ne mozes da uradis :: :: :: Jbg sta da ti kazem, ova dvojica su ispla SISE i lazu na kilo :: :: :: Ovaj doticni koji je navodno valsnik karte ima decu pa nece da mu niko decu kune i te fore. Samo ne znam sta ce ta deca od njega da nauce :: :: :: Iskreno se nadam da ce biti ljudi a ne PIZDE :: :: :: Ostani na integrusi neko vreme dok ne skupis kintu, pa kupu drugu kartu ulaganje u taj 8800GTX nema smisla :: :: :: To tije moj savet. :: :: :: Slozoli su zvaku ti se ponadao dobices ok grafu, sto da ne uzmes od coveka koga poznajes sa berze jos ti dao radnu garanciju. I ja bih tako rzmisljao kao i t :: :: :: Samo sto bh ja drugacijie to resio ali bih resio :: :: :: Sve je bilo OK dok nisi dao pareprice i pricic :: :: :: Kakva popravka kakvi serviseri to su PIZDURINE a ne ljudi :: :: ::
Ma sta se obazires, vidis da je lik tezak slucaj, ne za psihologa vec za psihijatra, ili je mozda polupismen ili mu percepcija nije bas na zavidnom nivou cim previdja krucijalne stvari u pojedinim tekstovima :P
:: Evo ja ima jedan predlog za tebe :: Ako kazes sve ovo sto sam ja pitao tj izneses javno, ja tvrdim da si ti LAZOV a ti tvrdi :: da znas sve, pa ajde da vidim :: Imas dole mail poslaji mi svoj pa ako si voljan da ja ne bi bio jak na recima itd ja sam slobodan da te pozovem da me licno upoznas :: Evo svi su mi svedoci :: I da mi kazees sve uzivo ovo sto kases ovde :: :: Sta je sad bilo ajde odgovori bar na jedno poitanje :: Da i mene uveris da znas sve :: :: :: ::
evo ja se ne bojim batina. Ajde malo to brze p[rijateljune skaci sa teme na temu. Smrdis na LAZOVA pokazi da to nisi pokazi da nisi jak samo na recima.
Na sta ti ja licim da mi se ovako obracas. Ubuduce pazi kako mi se obracas i pazi sta i kako citiras. Ne verujem ni da smo akademske kolege a ovce sigurno nismo cuvali jer to nije moja oblast. On je regularno i dosao na kucu prijatelja. Ja sam tada dosao, namestio monitor i to je to. Slika nije perfekcija kao na Diamondtorn cevima ali za te pare je OK, cim se pritisne MagicBright. A to si sve mogao da procitas, ako si iole pismen i imas iole malo smisla za logicko povezivanje. Dakle, to nije moj monitor, niti sma pare primio. Nek se javi doticni Slavuj pa nek kaze...zamerio sam i tada kumu za je trebalo biti probano ali mi je rekao da nije imao tada uslova, dalje nije moje da proveravam...pare vracene, a monitor uzeo drugi lik isti dan, nakon podesavanja je sve bilo fino...
Zao mi je sto tastaturu koriste neuki pljuvaci, i donose zakljucke ni iz cega...pateticno i kvarno. Ma necu da se nerviram zbog idiota !$@#$%&^&((&*!@
:: aa,sta je sad,nije lepo kad te neko isproziva ni krivog ni duznog.a sta mislite kako je bilo baracm i doci kad se masa ovakvih komentara srucila na njih.zaboravio si da tek kad je lik zapretio batinama i znao je gde zivis,tek onda si hteo da mu vratis pare? a monitor JESI uvaljao,kakvo stelovanje,kakvi bakraci,to su standardne price servisera koji pokusavaju da uvale robu(iste reci je neko upotrebio za servisere iz zrenjanina).Koga bre lazete,svi ste vi budale i ne vidite ocigledne stvari...ja ne mogu da verujem kakvu kolicinu nerazuma sam danas procitao...Dete od 5 godina bi shvatilo da je taj mix ubio kartu ko zeca i hoce da svali na postene momke koju su kartu ispravnu i testiranu poslali...vuk tebe necu da komentarisem,ne zelim sutra da me tuzis sefovima...ahahahahah :: :: MIND CONTROL :: :: :: A ti ne lupetaj. Ja nisam uvaljao monitor!!! Ja sam dosao samo da ga probam pri reklamaciji jer sam pozvan. Znaci veze nemam sa tim. Drugo, nije memorija i ne lupetaj. Vidi se da si saner. Ovo su hladni lemovi. Molim da se ne izvrce ono sto pisem niti tumaci ono sto nije napisano. Dakle, ja nisam valjao nikakav monitor!!! Drug je prodao, pride sam se i slozio da je trebalo da bude probano...ali su pare vracenje. Ja sam samo demonstrirao da monitor nije bio los...a isti dan je, nakon mog stelovanja, prodat za istu cenu od 35e. Mrzim ljude koj imputiraju stvar :: :: :: :: :: :: :: hahaha ne verujem da ste optuzili ljude tek tako.Prica servisera iz zrenjanina deluje skroz logicna,ako je pazljivo procitate...Samo bi najvece budale na svetu koje zele nekog da zajebu dale svoje(cenjeno) ime javno na forumu preporucili decku da kupi karticu preko foruma,i ostalo...Svi imate negativne stavove i samo gledate da napakostite nekome...i ti vuce pricas nesto o pickama od ljudi i postenju,a zaboravio si da kad su u tvojoj firmi nestajale komponente iz firminog(tvog) kompjutera,da si TI bio osumnjicen za kradju,pa si nabedio na servisere koji odrzavaju racunare.Toliko o tome koliko volis servisere i zasto toliko mrznje pokazujes prema njima... Bolesno kakve stavove imate...A ti mixx sada mozes da kazes i da je umesto paste bio superlepak a umesto kulera zvonce za bicikl,lako je sada kad niko to ne moze da dokaze...i te strafte su tipican znak crkavanja memorija na kartici,to bi ti svaki iskusan serviser mogao reci kad bi video mixove slike. A machine,ti kad si uvaljao neispravan monitor liku koji te je isprozivao prteko foruma par godina unazad,to si zaboravia sada prozivas ljude koji su se nasli u ovakvoj situaciji...eeee bezobrazlu :: :: :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: :: :: Ja se bojim da sto se te popravke tice nista ne mozes da uradis :: :: :: :: Jbg sta da ti kazem, ova dvojica su ispla SISE i lazu na kilo :: :: :: :: Ovaj doticni koji je navodno valsnik karte ima decu pa nece da mu niko decu kune i te fore. Samo ne znam sta ce ta deca od njega da nauce :: :: :: :: Iskreno se nadam da ce biti ljudi a ne PIZDE :: :: :: :: Ostani na integrusi neko vreme dok ne skupis kintu, pa kupu drugu kartu ulaganje u taj 8800GTX nema smisla :: :: :: :: To tije moj savet. :: :: :: :: Slozoli su zvaku ti se ponadao dobices ok grafu, sto da ne uzmes od coveka koga poznajes sa berze jos ti dao radnu garanciju. I ja bih tako rzmisljao kao i t :: :: :: :: Samo sto bh ja drugacijie to resio ali bih resio :: :: :: :: Sve je bilo OK dok nisi dao pareprice i pricic :: :: :: :: Kakva popravka kakvi serviseri to su PIZDURINE a ne ljudi :: :: :: ::
Što se mene tiče, rokajte se do jutra, to me ne zanima. Nisam u ovoj priči nigde, tako da ne treba da se mešam.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: :: :: Ajooj majko moja... Verujte mi da ne želim da čitam ništa od ovoga, ne znam ni šta se dešava, ali po broju postova napisanih u ovoj temi mogu da predpostavim da je sve uglavnom sviranje onoj stvari. Najbolje bi bilo da admini obrišu ovu temu, jer je dobila previše slobode :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: Nema brisanja sada idemo do kraja :: DA vidimo ko je ko ovde. :: Ostani po strani.
Barem jedan odgovor na pitanje to nije tako tesko kada znas sve. Sad samno treba da dokazes svima da znas sve evo ja ti sve verujem. Ali zbog drigih nije fer.. E da nisi mi poslo mail. Ja bih stvarnovokleo da mi sve u lice kazes mrtav sam ozbiljan. Placam pice
Cekaj da vidimo sat Ameba ima da kaze. Da mu damo sansu Bilo bi AKADEMSKIako se slazes. Mozda sam mu mnogo pitanja postavio pa sam izazvao fatll error u jnegovoj inteligenciji. Idemo polako
Broj postavljenih tema: 60445. Broj poslatih odgovora: 647853. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.