Mašta u medjuvremenu o nekim kartama tamo daleko, kači razne fake testove i veliča brend kao da mu je majka, ujedno je poznat kao čovek koji je izmislio subjektivno mišljenje. __________________ Scourge of PCBerza
Da da ima malo sutra da se nabavi jeftinije. Vi imate da je nabavite jeftinije. Pola Evrope bi je platilo 850e da ima gde...
Fake testovi, xexexe... Jbt ja sam bas vest, ni futuremark razvojni timovi programera ne mogu da me uhvate...Svima su nam skorovi otprilike isti. Malo mozda mi je veci za 100-200 poena od nekih ali ima neki kojima je veci skor nego meni. OK svi oni imaju bolje procesore. Tako da ovo sto vidite je otprilike ta karta, mozda bolje od 70-80% rezultata na stock ali se vidi da je to ta karta i svima slicna. Tu vi kacite fake skorove nevalidne i poluvalidne.
Ko iskoristi priliku i uzme ovu kartu imace isto ili slicno kao i ja rezultate. Vec mesec dana imam najaci Single GPU skor u Srbiji. To mi pruza zadovoljstvo uvece.
nego reci ti nama jel ti ovo dodje kao terapija, jel pomaze bar? Mislim, nisi u frci i to?
P.S. PUSTIS DETE U GRAD, ONO POJEDE EKSER ?!
:: Da da ima malo sutra da se nabavi jeftinije. Vi imate da je nabavite jeftinije. Pola Evrope bi je platilo 850e da ima gde.. :: :: Fake testovi, xexexe... Jbt ja sam bas vest, ni futuremark razvojni timovi programera ne mogu da me uhvate...Svima su nam skorovi otprilike isti. Malo mozda mi je veci za 100-200 poena od nekih ali ima neki kojima je veci skor nego meni. OK svi oni imaju bolje procesore. Tako da ovo sto vidite je otprilike ta karta, mozda bolje od 70-80% rezultata na stock ali se vidi da je to ta karta i svima slicna. Tu vi kacite fake skorove nevalidne i poluvalidne :: :: Ko iskoristi priliku i uzme ovu kartu imace isto ili slicno kao i ja rezultate :: Vec mesec dana imam najaci Single GPU skor u Srbiji. To mi pruza zadovoljstvo uvece. ::
Zadrzacu ja ovu moju sirotinjsku +350e u dzepu... Meni je bilo bitno da vise nema buke, a sve ostalo ko voli nek izvoli... Ja Azijatkinje uglavnom iz iskustva...
hoces li vec jednom postaviti te slike? pratim ovu temu u nadi da cu najzad videti te slike iz tvoje rezije, kad ono nista. ajde uozbilji se malo. Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz
Nece nikad postaviti slike, da ga ne bije maler da mu rikne i ova karta, bad carma is more powerful than Kingpin..
:: hoces li vec jednom postaviti te slike :: pratim ovu temu u nadi da cu najzad videti te slike iz tvoje rezije, kad ono nista. ajde uozbilji se malo :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: ::
:: Nece nikad postaviti slike, da ga ne bije maler da mu rikne i ova karta, bad carma is more powerful than Kingpin.. :: :: :: :: hoces li vec jednom postaviti te slike :: :: pratim ovu temu u nadi da cu najzad videti te slike iz tvoje rezije, kad ono nista. ajde uozbilji se malo :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: ::
Nema odakle da skine i postavi, potrošio je sve resurse, može samo zvanične fotke proizvoda da kači: `evo slike, nije moja ali tako moja izgleda` __________________ Scourge of PCBerza
:: Nema odakle da skine i postavi, potrošio je sve resurse, može samo zvanične fotke proizvoda da kači: `evo slike, nije moja ali tako moja izgleda` :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
A u kucistu je dzumbus, jedan kabl ovamo, jedan onamo, cekam da mi posalju poruku iz EVGA kada stigne SuperNOVA 1000P2 u EVGA Europe da mi posalju. Nista nije sredjeno kako je bilo pre...
ovakvu lutkicu jednu da prisvojis i sve ces probleme resiti. Istetoviraj joj EVGA na celo i objasni joj koliko su daleko od konkurencije. Nece ti biti tesko, svaka treca u ovakvom izdanju seta gradom.
Lepo vam kažem da je čovek sociopata, žudi za pažnjom na forumu koju ne dobija u životu jer koja normalna će da pogleda takvog bolesnika, samim tim mora da izmišlja neprestano neki hardver i da kači neke lažne testove. Umesto da ga zaobilazite vi mu udeljujete pažnju. Čovek je jednostavno patološki lažov... __________________ Scourge of PCBerza
Vlado ja da sam na tvom mestu izvadio bi tu karticu iz kucista i razbio bi im svima o glavu mozda upali da napokon krenu da te svataju onako kako si ti zamislio, ako ne onda... I onako ne bi zalio jer imas para za drugu i mozes da je nabavis :D
decko masta o napajanju vec.. :D pobeda! i kakav je to entuzijazam kada tebi kuciste u rusvaju.. i ti sa tvojim kucistem mozes ceo kotur kablova da sakrijes, nzm na koje kablove mislis da ti smetaju da slikas, dva za grafu? pa meni sine cable menagement pod konac, a ja sam prosecan korisnik.. kod tebe bi to trebalo da bude brisanje prasine sa kucista svakih pola sata, ipak si najveci level od svih nas..
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Co Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647828. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.