Jel tebi dečko dobro? Pitaju te ljudi ovde da pokažeš slike ili da budeš lepo iskren i kažeš da je nisi ni kupio, ne sramoti se čoveče... __________________ Scourge of PCBerza
Evo do malopre testirao 780-ice evga acx u sli-u, multi BF 4 oko 80-90-100 fps-a, 1080p, 144hz, max out podesavanja...
A jadan toliko voli crysis i te przenice od igrica. Vlado, pa ja sam na jacem sistemu imao ovoliki fps, sta od tvoje masine da se ocekuje? Pa jos crysis 3, far cry 3 i to? Nista Vlado, ipak moras malo da spustas. Ajde, ajde, sto se mora nije tesko.
Nesto mi u ovoj corbici nedostaje sky ,nah, sigurno je obukao svoj viteski Nvidijin oklop i otisao da se bori sa vetrenjacama ja bi mu prvi predlozio Vladu kao vernog pratioca...
Pa sada da li ce biti bolja od moje mozda a i ne mora. Ja vec imam ponude na svim forumima i od ljudi koji LN2 rade i od onih koji hoce za vodu... Ali sam isto tako i video par likova koji imaju 10 poena manje od mene, jedan ima 10-20 poena vise... Ali to su iste karte, zavisi nam i od procesore i posle restarta kompa mozda bi oni imali vise od mene ili ja vise od ovog, ko zna... Uglavnom to su takve karte, binovane od onih koje retko vidite koje se pojavi 1 ili nijedan u Srbiji svake serije. EVGA Europe sada nema karte. Imala je do pre nedelju dana tada nije imala USA, Sada je USA dobila zadnje 2 serije koje su nestale za 2h otprilike a Europe nije dobila nista, eno mogu da vam kopiram postove ljudi.
Znam sto ti je stigla iz San Francisca, verovatno ti je brat bas posvecen i cekao je uz komp jedno 4-5 dana svakih 20min gledajuci da li su dostupne, i te slike sto si uzeo zvanicnu sliku karte i sa predstavljanja da li iz EVGA Prostorija ili sa CES 2014.
Linus je testirao GTX780Ti K|NGP|N Classifieid i GTX780Ti referentnu klokovanu na klokove ove moje karte tj da boostuje na 1202MHz i referentna je imala 2-3 fps manje u igrama. Ali je posle rekao cisto i jasno da je taj testirani GTX780Ti referentni bio golden sample, tako je on rekao i da ljudi nikako to ne smeju ocekivati od referentnog Ti. Verovatno neki koji je Linus tamo ostavio za radnju i testiranje od silnih koji su mu dosli.
Ne razumem aluziju na EVGA GTX780 SLI ali cu vam ponoviti 10 put. Ja sam napraviu upgrade na EVGA GTX780 Classified i kada sam resio da predjem na Ti Classified ja sam prpemio oko 350e. EVGA GTX780 Classified kosta 500e sada na Casekingu... Ne postoji nacin kako da vam objasnim koliko je meni lakse, jednostavnije, bez petljancije bilo da sam prodao za 150e novu novcijatu EVGA GTX580 referentnu i napravio GTX780 Classified SLI... To bi me postedelo toliko jurnjave, toliko cimanja, covek bi narucio preko firme, ne bi ni sve platio odmah, platio bi po preuzimanju... Ali mene SLI ne zanima, i boli me kurac koliko neko ima SLI... Ja imam najacu i najbolju graficku kartu u Srbiji, single i mene nikakav SLI ne zanima jel bi do leta na struju potrosio i misa CORSAIR i tastaturu CORSAIR vise nego sada. A ne bi osetio rad te karte. Ne bi imao sa kime da se takmicim jel bolji SLI postoji od toga. A to je GTX780Ti Classified SLI, ovako od ovoga bolji single nema, zato ne u ludilu sada da mi neko da dve karte GTX780 Classified ne bi menjao za ovu. Nema teorije, pa ja sam jedan od manjeg broja koji ima jednu kartu, ali ostali dosta puta koriste jednu u igricama. Dve imaju karte ljudi uglavnom koji uopste ne igraju igrice, znaci znate sta znaci uopste, nikad, kupuju karte zbog benchmark testova i unapred kazu da im karte nece videti igrice. E pa meni je trebalo 50-60fps sa singl kartom u Crysis 3, preko toga mi ne treba. Sta treba da posle umesto jedne prodajem 2 karte. Da ne gubim pare na jednoj nego na 2 u isto vreme, duplo. Zasto??? Ovo je jedina karta na svetu koja daje normalno igranje sa svim filterima u svim igricama, i mene ne zanima sto sa dve slabije mogu da dobijem to.To je sistem ljudi koji nemaju kesa i mogucnosti da odmah uzmu premium modele. Zna se zasto najbolja kosta kao SLI malo slabijih iako su one generalno malo jace. To je poznato svima od potrosnje do stabilnosti, drivera, starih igrica, itd. Nista meni nije bilo lakse nego da napravi SLI dve najace GTX780 na svetu jel sam jednu vec imao.
Ne morate naruciti kao moju, mozete platiti 60e manje za obicnu EVGA GTX780Ti Classified. Lepo zavirite u vase MSI i GIGABYTE kartice da vidite izradu i ovaj model...
Kakva naponska i VRM covece, sve nabudzeno bruka, zavirite ispod Windforce Modela itd. Vidite da je ACX uradjen vrlo slicno Accelero Xtreme samo sto nema 3 ruzna mala bela ventilatora nego 2 sira velika.
Evo slikao sam ga na Adi: http://goo.gl/pZUDxH Malo duže sam čekao isporuku, nikako da Antonov 225 koji ga je prevozio dobije dozvolu da sleti na Ponikve.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Evo slikao sam ga na Adi :: http://goo.gl/pZUDx :: Malo duže sam čekao isporuku, nikako da Antonov 225 koji ga je prevozio dobije dozvolu da sleti na Ponikve... :: GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
Evo i ja da se pohvalim, nisam first on balkan ali ipak je imam
28.02.2014. 09:54
status: user broj poruka: 17100
Juce mi bila jedna na vrata oni aktivisti iz stranke, sns i jedna stvar je vodila drugoj, opa, pao sex, nije ova bas sa slike ali isto tako je i ta moja aktivistkinja izgledala
Posle toga ja namestam krevet jer smo ga razbucali kad ono toj devojci izgleda slucajno ispala a ona nije primetila gtx 780 ti kingpin! Ja reko ovo mora da se proslavi i otisao sam da se istetoviam, nisu ovo bas moje tetovaze i graficka ali isto tako izgleda moja tetovaza i graficka
Evo i ja sam kupio Kingpina, ja sam ovaj u košulji a ovaj sa tetovažom mi je ortak. http://skr.rs/HLv I nisam se čak ni iscimao mnogo, naručio preko Win win-a, baš su bili ljubazni i izašli mi u susret.
@Sub-Z Što brate lažeš da je tvoj taj Veyron, ne može čovek ni 10 min. da ostavi auto a da ga neko ne fotografiše kao svog.
Eto, znao sam da nije Vlada jedini koji ima tu kartu. Daj bre Vlado kupi nesto sto stvarno nema niko, a ne tu da pravis podmetacine, a ono vec izvikan proizvod.
Iskreno da sam i ja na Vladinom mestu i da na teme ovog tipa sa tudjim slikama dobijem vise odgovora nego u nekoj normalnoj temi gde bi trebala da se vodi neka zdrava diskusija o nekoj igri ili komonenti, pa svaki dan bih otvarao novu i navodio ljude da prave ludake od sebe. Ignorisanje je majka Jevrosima u realnom zivotu a kamoli na nekom forumu, jer mislim da ljude takvog mentalnog sklopa to kada ih neko kulira navodi da placu nad tastaturom sto je bolje nego da se odgovara istom merom. Pa neka uplakana strana opet odgovori ali je navedena na plac :) Dajte vise procenite kakva je situacija kada bude neka nova tema nemojte odmah srljati i ono e sad cu ja medju prvima da odgovorim ili aj bar da nabijem neki post ili tako nesto. Steta da PCB jos vise ode u ku**c. Dajte da sacuvamo ovo malo sto je ostalo, zatrebace nekad nekom novom normalnom clanu ili cak necijem detetu otkud znam kome...
jeste, vi imate nVidiu ali ja se i dalje drzim ATI-ja (koji mi donosi pare): kad wlada bude imao ovo neka mi se javi http://postimg.org/image/jczyb8m05/ ATI RULES! druze, moje 4x R9 290X siju tu tvoju graficku uzduz i popreko. nadam se da ces baciti tu tvoju u kantu,jer nije ni za sta drugo bolja. ja sam ih pride i slikao, a ti se nisi udostojio ni da ih nacrtas bojicama.. ili ti je neko dao GTX 560, zamenio ventilatore pa se sad pitas za sta si dao 700e. jadno i bedno..
p.s. mi `rudari` zaradimo tvoju ili sky-ovu graficku za 3 meseca, a ni ne oznojimo se ali nema veze.. kao sto kaze moj deda: da nema budala, pametni ne bi ziveli. hahaha
To sam dobio na poklon od `propale` firme ATI zato sto kupujem samo njihove graficke i imam njihov procesor. Aj sad da vidim Sky-ja i tortojeda.
CM HAF 932+Seasonic SS-750 W AMD FX 8320@4GHz+Xigmatek Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED Seagate 1TB+Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 7950 3GB DDR5 ASUS Xonar STX+Genius SW 120W Dell U2412M Logitech G105+MX518
Ma pusti ih, vidis da su njih dvojica zajedno.. (drze se za ruke i zajedno trce za busom.. ) Da im je i wlada, pa to bi bila trojka sa dve 780Ti-e to je SeS! (thas`t the spirit!)
CM HAF 932+Seasonic SS-750 W AMD FX 8320@4GHz+Xigmatek Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED Seagate 1TB+Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 2x7950 3GB DDR5 ASUS Xonar STX+Genius SW 120W Dell U2412M Logitech G105+MX518
Da da tvojih kola. Gledajuci vas prestigli ste one usere na EVGA Forumu koji imaju po par motora, mustanga, mercedesa i ostalo. Vi ste odmah presli na Bugati i na ostale, samo su vam slike sa ko zna kojih sajmova automobila od kola koja ne postoje sa registarskim brojem Srbije.
Drugo te rezance od rudarenja ne bi nikada ni imao. Jel meni je komp zabava a nije mi okolina pozajmila pare da umesto kioska sa pljeskavicama ulozim u rudarenje. Mene to ne zanima jel za te pare ne mogu da kupim nista sto mene zanima, nemam prostoriju u kuci u kojoj mogu to da drzim i da trosim struju na to. Zato sto znam kako to prolazi, svako ce da zaradi 100e posle 2 god sklapanja, mucenja i ulaganja i debelog minusa, taman ako i toliko zaradi pre nego sto se to raspadne. Mene rudarenje nimalo ne zanima. Samo komp za zabavu i najbolji i najbrzi najelitniji single custom modeli. Kao i uvek. Nikad dual Nikad 8+6 pin Nikad SLI Nikad hendikepiran oslabljen cip Nikad middle segment
A pravljenje cuda tu po kuci i trosenje struje na neke bitcoine. Razmislio bi kada bi se pravi evri kopali i da je veca zarada. Ja sto sam gledao ljudi po 3$ zaradili za nedelju dana kopanja sa 2-3 graficke, cak ni struja nije uracunata koliko su potrosili.
Ja sada polako pravim skice i uklapam sta cu da uzmem od vodenog hladjenja full.
Broj postavljenih tema: 60442. Broj poslatih odgovora: 647825. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.