daj reci jel se vidi taj micro stuttering? ne znam dal si stigao da se igras al aj javi kakvo je stanje.. probaj bad company 2 ako imas tamo je navodno uvek prisutan, a probaj i druge naslove.. bas me zivo interesuje!!
Ako ne zna sta je tesko da ce da primeti.Mora vizuelno da ga dozivi,duze da se igra,da zna kako koja scena klizi a on je tek sad napravio CF a ne ovako da ga ganja sam..Ne verujem da ce primetiti.Videces i sam da ce ti reci da nema.
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
ma da, samo polako, do kraja nedelje imas fore! :) ja sam gledao malo po youtube-u okolo i tesko da se ne primeti, ja ga dosta lako vidim i nema sance da bi to tolerisao prilikom gaminga.. iritantno do zla Boga..
Sa ovim patch-om mogu da se gledaju detalji a da ne ides online i za Entry i Peerformance i Extreme. ___________________________________ AMD Radeon HD 6870 OC 3DMark 11 Score: http://3dmark.com/3dm11/18142
Nema nikakvog micro stutteringa bar za sada, imam osecaj na crysisu kao da igram counter :) Sve vreme je bar 60 fps, kad padne na 40 to je delic sekunde kad su vece eksplozije mozda al u opste se ne oseca usporenje bas je smooth :)
:: daj reci jel se vidi taj micro stuttering? ne znam dal si stigao da se igras al aj javi kakvo je stanje.. probaj bad company 2 ako imas tamo je navodno uvek prisutan, a probaj i druge naslove.. bas me zivo interesuje! :: ::
Metro .) _________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.3 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 915 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: sta treba da ne radi ako kriza radi ?? : :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img153.imageshack.us/img153/634/cfvantage.jpg -2930 :: :: :: :: samo si krizu igrao ? probaj provrteti malo i ostale igre kad ulovis vremena.. zivo me kopka taj crossfire kako radi.. :: :: :: ::
:: Metro . :: ________________________________________________________________ :: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.3 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb :: _______________________________________________ :: DDR2 800 @ 915 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 2 :: :: :: sta treba da ne radi ako kriza radi ?? : :: :: :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: :: http://img153.imageshack.us/img153/634/cfvantage.jpg -2930 :: :: :: :: :: :: :: samo si krizu igrao ? probaj provrteti malo i ostale igre kad ulovis vremena.. zivo me kopka taj crossfire kako radi.. :: :: :: :: :: ::
To bi ti bilo najisplativije finansijski jer ne mozes da nadjes single kartu za te pare da daje takve performanse...
Ali budi spreman na potencijalne probleme, povecano grejanje u odnosu na jednu kartu je glavni problem, podrska za nove igre desavace se da neke igre ne podrzavaju CF u startu ili da veoma slabo skaliraju, eventualno microstutter mada tu pomaze vsync dosta i nije toliko izrazen iz mog iskustva, probao sam i HD 68xx i HD 69xx CF...
:: Uff, ovo me navodi da definitivno uzmem jos jednu HD 6870 :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
:: To bi ti bilo najisplativije finansijski jer ne mozes da nadjes single kartu za te pare da daje takve performanse... :: :: Ali budi spreman na potencijalne probleme, povecano grejanje u odnosu na jednu kartu je glavni problem, podrska za nove igre desavace se da neke igre ne podrzavaju CF u startu ili da veoma slabo skaliraju, eventualno microstutter mada tu pomaze vsync dosta i nije toliko izrazen iz mog iskustva, probao sam i HD 68xx i HD 69xx CF... :: :: :: :: Uff, ovo me navodi da definitivno uzmem jos jednu HD 6870 :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Upravo to. HD 6870 CF kosta 300-350e, a single karta u tom rangu je GTX 580. Ona kosta oko 450e. Nije mala razlika, citavih 100e, a perfomanse iste.
Zagrevanje nije problem, posto cu uzeti jos jednu referentnu, tako da sav topao vazduh ide iza kucista.
Jedini problem bi mogla da bude podrska za igre, ali posto ne igram odmah igru cim se pojavi, vec po navici sacekam 15-ak dana da vidim da li ce se pojaviti neki pec, fix i slicno, tek onda opalim po igri. Tako da mi ni to ne pravi problem.
``They call me... Prophet``
:: To bi ti bilo najisplativije finansijski jer ne mozes da nadjes single kartu za te pare da daje takve performanse... :: :: Ali budi spreman na potencijalne probleme, povecano grejanje u odnosu na jednu kartu je glavni problem, podrska za nove igre desavace se da neke igre ne podrzavaju CF u startu ili da veoma slabo skaliraju, eventualno microstutter mada tu pomaze vsync dosta i nije toliko izrazen iz mog iskustva, probao sam i HD 68xx i HD 69xx CF... :: :: :: :: Uff, ovo me navodi da definitivno uzmem jos jednu HD 6870 :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.