uzeo bih http://www.komparator.rs/products/Dell-U2312HM-23%22-IPS.html prodao bih benq2420hda (garancija mislim da je 2 godine, istekla jedna). za koliko moze da se uvalja, bez precenjivanja, tipa da ode za max tri dana? kako izgleda ovaj dell uzivo (subjektivni utisak) kod hd filmova i gejminga? da li mislite da je pametno prodati/doplatiti/kupiti s obzirom da za par hiljada doplate dobijam IPS panel i novu 3god garanciju?
ne kontam, to mi je pitanje. dvoumim se jer moze naq kraju da ispadne da sam bacio nekoliko hiljada u bunar, a moze da ispadne da moj subjektivni utisak ne bude da je slika bog zna koliko bolja..... ajde ljudi javljajte se bre!
`da li mislite da je pametno prodati/doplatiti/kupiti s obzirom da za par hiljada doplate dobijam IPS panel i novu 3god garanciju?` - pametno je - zato sam stavio da je ova rečenica suvišna, jer se na forumu svi kunu u Dell IPS monitore.
Možda si propustio kada je čovek postovao o akciji u Tehnomaniji kada je za nešto malo više novca nego što sada košta 2312 (recimo, hiljadu više) mogao da se kupi 2412. Naravno, to je potrajalo koliko i rosa - do podne.
Zavisi jedino koliko će tačno da vredi tih par hiljada dinara. Meni se taj monitor sviđa zbog svoje funkcionalnosti i slike, ali nisam gledao filmove na njemu niti se igrao, pa ne mogu da ti napišem ono što te zanima.
Moze da ode realno odmah za 80e. Mozda i 90e. Kad pogledas da imas za 130e nov, sa garancijom na mrtvake, ne vredi ti ga prodavati. A svakako ne vredi dodavati 100e da uzmes 23` DELL. Jedino ako si perfekcionista i svrbe te pare.
:: ne kontam, to mi je pitanje. dvoumim se jer moze naq kraju da ispadne da sam bacio nekoliko hiljada u bunar, a moze da ispadne da moj subjektivni utisak ne bude da je slika bog zna koliko bolja..... ajde ljudi javljajte se bre :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Pozzz , najbolji drug je kupio bas taj Dell (inace u web shopu na E kosta 16 700din) pre toga je imao neku 17-icu LG-a CRT i za njega je extra-mega-giga koliko je dobar , medjutim ja imam Samsung T220 i po meni nije nista spektakularno . Da me neko ne razume pogresno Dell je definitivno bolji , boje su bolje , uglovi mnogo bolji , osvetljenje za mene prosecnok korisnika je odlicno , igrao je BF3 i nigde nismo primetili gosting tako da i tih 8ms deluju ok , mada smo mi samo probali kako izgleda max 30 min. E sad sledi ono najteze savet ... da budem iskren nemam pojam kakav je taj tvoj monitor , po meni je ovaj IPS panel bolji nekih 20 - 30% od TN-a kada se sve sabere, ako mozes da doplatis oko 50 eur mislim da bi trebalo menjati ali ako je u pitanju veca suma ja bih sacekao bar jos godinu dana ,jer ce u tom periodu verovatno i ostali proizvodjaci izbaciti svoje IPS gaming modele (mada ni ovo nije bas IPS nego eIPS ako se dobro secam) a samim tim veca ponuda/manja cena/ bolji izbor.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.