Prijatelju trebao 15 pinsk za VGAi kabl jer su mu rekli da taj kupi... i sad covek ode u neku od desetina nasih prodavnica i kupi ovaj model (link sa originalnog sajta) https://www.hama.com/00042089/hama-vga-cable-shielded-180-m E sad, tu lepo pise da je to 15pinski kabl, ali kad covek lepo izbroji nema 15 nego 14... Kako 14, kad svuda pise da je 15 pinski kabl? Zasto tako pise i koja je fora, kako ce neko da zna da li je to ono sto mu treba?
Slusaj sad pazljivo, prevarili su tebe i tvog prijatelja, ali eto ja jedini mogu da ti kazem istinu. Vratite im kabal i na njihove oci izbrojte pinove i pokazite im problem, ako nece da vam daju ispravan dobar odgovarajuci kabal zahtevajte novac nazad.
Sa tim kablom mozete da unistite i graficku kartu koja je garant neka jaka jer ima samo analogni izlaz kao i taj extra kvalitetan monitor koji je samo analogni, jos veca steta je ako je crt monitor.
neki primer sto se tog kabla tice, ta oba su muska 14pinska onda... za koj tacno onda uredjaj (da su zenski) oni mogu da se iskoriste, neki bilo koji primer daj
a sto se tice 15pinskog onda da li se znaci slicni uredjaji povezuju samo stariji modeli? ako dobro shvatam, da znamo da objasnimo kad odemo da reklamiramo :)
`Metalno kućište` (ono oko pinova) se vodi kao 15. `pin`. Sve je u redu, ne kriziraj. Sve ti je nacrtano na trećoj slici na ovom linku koji si priložio.
Slusaj sad opet, bio sam sarkastican, dakle, salim se u prethodnom postu.
Dobili ste dobar kabal, kao sto ti je reklo par ljudi pre i posle mene.
Jedino ako ste pogresili muski muski ili zenski zenski, ako niste, samo ga povezi slobodno na graficku pa na monitor i nece biti nikakvih problema, ne boj se.
Zamisli samo da su ti rekli : treba ti 14-to pinski kabal ne 15, recimo da je tu greska samo u nazivu. Ok?
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Vrag je odneo salu.. :: :: Slusaj sad opet, bio sam sarkastican, dakle, salim se u prethodnom postu :: :: Dobili ste dobar kabal, :: kao sto ti je reklo par ljudi pre i posle mene :: :: Jedino ako ste pogresili muski muski ili zenski zenski, :: ako niste, samo ga povezi slobodno na graficku pa na monitor i :: nece biti nikakvih problema, ne boj se :: :: Zamisli samo da su ti rekli : treba ti 14-to pinski kabal :: ne 15, :: recimo da je tu greska samo u nazivu. Ok :: :: Javi sta uradi na kraj :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
hehe ... šta bi tek radio, kada bi mu neko rekao da DVI kabal ima ukupno 29 pinova, a ono u radnji mu uvalili konektor sa 19 pinova? Fale čitavih 10 komada! Tek tu vrag odneo šalu .).).) ____________________________________
MSI 870A-G54 (Bios spreman za AM3+) AMD Phenom II X4 955 Kingston HyperX 10 GB Samsung SyncMaster P2770HD ATI Saphirre 5670 DDR5 512MB resto ....
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.