Kako da resim da kartica povecava RPM? Desava se da je zakucan na nekih 30% ( nisam siguran tacno ) i pri igranju se ugreje k`o nenormalna da pocnu neke linije da se pojavljuju, a ne povecava RPM. Sa MSI Afterburner reaguje kada povecavam manuelno i nema nikakvih problema u radu. Sta je problem ovde? Da li bi modifikovanje BIOS-a resilo problem?
Ako treba tcan model kartice i jos koji info. napisacu, samo kad podignem sistem na tom kompu...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
ja imam tu kartu vec 7 god, i nemoj niposto da je ostavis na automatski, 3x sam je pekao zbog toga, hladan lem jbg skini evga precision, i stavi ga manuelno na 70% tako se manje cuje od 100% a super hladi, i stavi da se automatski podize sa windowsom te linije su ti prvi znaci crkavanja, zbog temperature, samo na 70% i uzivaj
Uh, Nitro, bre... Pa zar nisi procitao da sam skinuo programce i da radi kako treba...
Sada pri full loadu ne ide preko 70c, a vent radi kako treba, zahvaljujuci EVGAPrecision-u. Pre toga je FAN radio na 30% ( zakucan ) i nije se povecavao ni kad je kartica bila i na 90c... Veze nemam zbog cega ne radi bez tog programa....A sada nije vise ni bitno...Radi ovako super za sada, dok ne crkne... Kao sto sam i napisao gore, pokrece se sa OS-om i klinci nema sta da cackaju....
Poz!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.