Slaba je. Ja nista ispod 9070, 9070xt, 7800xt, 4070 Super, 5070 ne bih razmatrao. Cenovno best buy je 7800xt, mislim da je oko 400e ali ne kod nas nego na oglasima. Kod nas duplo kradu na cenama za vecinu stvari.
:: :: :: Šta su joj nedostaci,osim manje vrama? Koja je znatno bolja za te pare koju bi ti kupio? Ili bolja za nešto više love. ::
Eto, nisam džaba opisao pravu kartu. 9060 je za integrisanu Vega 11 kao avion za trotinet. Ili kao neka prosečno inteligentna životinjska vrsta za damageglup.
Miša || Kogod, aj malo ćao nalog, ne toliko što je dupli nego glupo u pm.
jedini razlog zasto nisi odavno izbacen je zato sto ovaj forum posecuje troje ljudi total. Veoma si naporan, komentari nemaju nikakvu poentu i uvek je neko trolovanje upitanju.
Tvoj komentar na svakoj temi nema nikakvu svrhu, kao ni tvoje prisustvo.
Ako te je riba/zena ostavila idi negde pa prosipaj taj cinizam na drugom mestu.
Nisam kriv što si suviše glup da shvatiš moje komentare. Niti dužan da se spuštam na tvoj mentalni nivo samo da bi me razumeo jer bi bilo na nivou osnovne škole. Možda ako me platiš kao nastavnika. Ali javi se sa glavnog naloga. Ne znam zašto si tako bedna kukavica da moraš da se kriješ. Valjda zato što sa glavnog pišeš još veće gluposti. Ovde si barem sebi nadenuo adekvatan nadimak.
Ova kartica retko gde koliko vidim ispod 49000, jedino ako je outlet iz neke masine izvadjena, nemaju kutiju pa je zato ta cena ali dobijas verovatno garanciju 2 godine. Stvarno ne znam da sam ikad video popust u banana zemlji Srbiji igde za ista popust 17000 :) Javi kad ti stigne kako je zapakovana bila itd :)
не верујем да је тако, јер да је тако, а да нигде није назначено (што је обавезно), то би било нелегално и могао би да тужи фирму од које је купио и тражи велику одштету.
Да сазна да ли је рефабрикована може преко серијског броја.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Možda nije polovna već bila crkla, pooravljena u Saphire pa vraćena :: ::
Broj postavljenih tema: 60467. Broj poslatih odgovora: 648095. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.