Re: Gde ima kod nas USB FLASH 3.0 32GB sa 5 god garancije...
25.08.2014. 09:46
status: user broj poruka: 19084
Ja u zivotu nisam kupio flash sa vise od 3god. garancije. Ali, mislim da je ranije Corsair davao za svoj model Voyager 5god., ali nema ga kod nas, a i kosta ko kajgana.. U principu, imas relativno jeftino da nadjes kvalitetan flash koji u principu veoma veoma retko crkava. Meni je pouzdan Transcend JetFlash, ali ne mogu tacno da kazem koji, ne smem, jer nisu svi sa istim hardware-om. Ako uspes da nadjes flash sa micron kontrolerom/chipom, to bi bio sam vrh - brzina+pouzdanost. Ja sam na slepo uzeo Sony 64GB USB3.0 jer sam procitao neke dobre stvari za njega sto se tice pouzdanosti i brzine (120mpps read), to sam platio 45eu. Transcend USB2.0
Nije za mene. Drugar hoce da pazari pa ga zanima garancija.Tuzno je sto u nekim radnjama ne daju 5 god garancije za kingston, vec zakidaju tipa2/3 godine...
Sto se mene tice imam 16gb sandisk, dobio na poklon, tako da mi je svejedno...
Hahaha koji car. Pa za 5 godina ce da bdue flash od 1tb normalno. Neznam cemu uzbudjivanja toliko oko 32gb sa 5 godina garancije. Nevidim svrhu na fizicko ostecenje nemas garanciju za 5 godina ces ga garant skrcat.
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati<
:: Nije za mene. Drugar hoce da pazari pa ga zanima garancija.Tuzno je sto u nekim radnjama ne daju 5 god garancije za kingston, vec zakidaju tipa2/3 godine.. :: :: Sto se mene tice imam 16gb sandisk, dobio na poklon, tako da mi je svejedno.. :: :: :: :: ::
Ne kapiram koji deo je smesan. To sto neko trazi garanciju kao i svugde drugde ili nesto drugo... Da li ce on da ga skrca ili ne, to je njegov problem, ali jeste problem to sto su ga na par mesta ubedjivali kako ne moxe zakonski vise od dve god. garancije...
Ma neki gaming rig i htpc... Bitno je `ono SLI` podebljano zelenim...
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.