Izgubljen usb bluetooth adapter za tastaturi+mis kombo Logitech K470
STRANA 1 OD 1
Dexter013
Izgubljen usb bluetooth adapter za tastaturi+mis kombo Logitech K470
22.02.2026. 10:29
T69494
status: user broj poruka: 17112
Kao sto tema kaze,
Izgubljen usb bluetooth adapter za tastaturi+mis kombo Logitech,
cerkica je dohvatila ne znamo ni kako ni zasto usb bocu, i sad mis i tatatura naravno ne rade, da li neko zna da li logitech hoce da pomogne u ovakvim situacijama ili ne?
Platio bih naravno koliko go da treba jer, cak i da je pola cene skroz mi je ok.
To je klasican, stari wifi 2.4GHz a te periferije nije moguce upariti sa Unify kontrolerom kakav ja imam uz MX Anywhere 3 recimo. Jbg.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Kontaktirao sam logitech support, javio mi se AI bot u chatu, trazio sam coveka, i nakraju ispade ovo kad sam im dao sve podatke adresu telefon itd:
Thank you for sharing the information. Thank you for your response and providing the information requested. We have started the process for a warranty replacement for your MK470 Slim Wireless Keyboard and Mouse Combo! From here the request will go through a final approval process which can take up to 72 hours for review. Once the order has been fully approved and shipped, you will receive an automatic e-mail notification with a tracking number so you can know when the new device will arrive.
We highly recommend that you keep the defective product in your possession until you receive the new product.
In case the replacement request is rejected for any reason, I will notify you as soon as possible so we can take the next steps needed to get you back up and running.
For future reference, your ticket number for this issue is 16961061 and you can reference it should you have any further questions regarding this case. Please don`t hesitate to let me know if you need anything else in the meantime.
After your ticket has been solved, you will receive a survey regarding your support experience with Logitech. I encourage you to take a moment to provide your opinion so we can continue to improve your experience.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: :: Po čemu je ovaj komplet 6x bolji od onih koji mogu da se nađu za 1000 i kusur dinara? Gembird, Genius, Zeus i slično. :: :: Isplati li se? :: ::
Super ako budes uspeo da resis. Ja sam jednoj firmi prodao 6 tih kompleta, jedan im nisam ja montirao tog dana i sutradan kada su oni (pametni) uzeli da povezu, izvade tastaturu i mis a prijemnik bace sa kutijom. Kupili su drugi a meni komplet evo stoji u servisu, ceka risiver “da se pojavi”. Naravno i zqboravio sam na to. Znam da pasuje od dve neke serije miseva, tada sam guglao ali ta dva misa nisu mogla da se kupe kod nas u tom trenutku. Unify ne moze, i ja sam probao od mog MX Anywhere, ne moze.
I9-13900K/RYUJIN II 240/32GB/B760/RTX4090/1TB 990 Pro/H5 Elite/ROG Strix 1200G/ROG Swift PG349/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/Turtle Beach STEALTH 600 V2/Logitech G923/Wheel Stand Pro DeLuxe V2
Kupljena polovna početkom dvehiljaditih, 2003-2004. Ne sećam se tačno. Radi još uvek :)) I to bez greške... Kao i miš. Kućište miša, doduše, se odavno svarilo kožnom kiselinom, ali miš radi :)
Tastatura se ne koristi zato što se kači na PS/2 port, i zato što je punoletna odavno :)
Dobro i nek je kvalitet duži od tehnološkog veka trajanja al brate dosadilo bi mi posle godinu-dve, uzeo bih nešto novo da me ne smara. Još ima i mali Enter ccc... I mali kursori ko na laptopu... To nije za ozbiljan rad... Ovo pevaljke nose u torbi kao modni detalj...
Broj postavljenih tema: 60508. Broj poslatih odgovora: 648702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.