Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Neka lepa gejmerska tastatura sa YU layoutom?
STRANA 1 OD 1
blackwolf Neka lepa gejmerska tastatura sa YU layoutom? 04.05.2026. 22:30 T69508

status: user
broj poruka: 1539
Pozdrav, nedavno sam kupio novu mašunu ko se seća, ali sam još uvek na tastatura miš kompletu od 10e, hteo bih da se počastim sa nečim lepšim, ali koliko mogu da vidim jako je loš izbor sa srpskim layoutom.
Hteo bih da je full size tastatura crna sa pozadinskim osvetljenjem, bonus ako ima usb hub u sebi ali nije neophodno.
Skroz mi je nebitno da li je mehanička, koji su switchevi itd. Najbitnije mi je da je srpski layout i da je full size, ima li nešto da valja, idealno bih hteo da kupim i miš i tastaturu za oko 100€, ali otvoriću se više ako može da se nađe tastatura sa ovakvom konfiguracijom.
Recimo neki izgled koji jurim je Razer Ornata V3 Gaming, ali koliko vidim nema razera sa yu layoutom.

Black Wolf

AMD R7 9800X3D
Gigabyte X870E AORUS ELITE X3D
Palit RTX 5080
2x Kingston Fury 32GB DDR5 6000mhz CL32
Samsung 1TB 9100 PRO
Samsung 2TB 990 PRO
Lian Li 1000W Platinum Edge
Thermaltake TH420 V2 Ultra EX ARGB AIO
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60522. Broj poslatih odgovora: 648859.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs