Isti slučaj, skuplja prašinu za medalju, ali ja sam stvarno zadovoljan sa njim.
:: :: Najbolje po meni.Dva 12cm ventilatora sa prednje uvlace vazduh, jedan 12cm pozadi izbacuje vreli vazduh, jedan 12cm sa strane da hladi gpu cpu i memu i jedan 20cm na vrhu. Za svaki ventilator postoji potenciometar kojim odredjujes brzinu rada u 3 moda. Extra kuciste i nije mnogo skupo :: :: Jeste dobro, ali ne i najbolje.. Ja imam ovo kuciste i mogu reci da odlicno hladi sistem, ali zato je kao magnet za prasinu... Znaci posle nedelju dana koriscenja kompa bez prestanka, ja na njemu imam prasine za izvoz..to nije normalno.. Sve u svemu, dobio sam i vise za onolko koliko kosta..ja sam zadovoljan...pozz
Da li bre neko obraca paznju na estetiku ili samo pricate radi price... Onaj chifut ne bi ni komsiji sa kojim ne pricam kupio a kamo li sebi, one antec takodje, CM Cosmos je do kesice ali usi otpadaju i moram da se izujem ispred radnje...
Imam CM Centurion 5 i krajnje sam zadovoljan istim samo bi prilikom nove kupovine kupio Auroru, zasto pa zato sto je kvalitet izrade do kesice. Neko kaze da mu ne treba alat e pa zemljace treba alat da se pricvrlji ploca za kuciste, da se pricvrlje klizaci za HDD itd, da se skine desna stranica, itd... tako da koferce dobro dodje jer u njega mogu da stanu svi suvisni kablovi, srafovi, srafncigeri i lampica.
Ja imam jedno od chiefovih lbx kucista, mislim da se model koj ja imam ne proizvodi vise, ali dosta lici na lbx-02 samo sto je celo crno sa sivim resama na prednjem delu.. Ono sto mogu reci za kuciste jedte da je bruka.. znaci ja sam to kucste uzeo jos sa pentium 3 masinom i stvarno je odlicno.. Ne skuplja previse prasine, dobro je provetreno i tesko je ko djavo... Znaci chief pravi stvarno jedna od najjacih kucista na trzistu, a sada to sto nije nacickano nekim laserima providnim super-kul stranicama i raznim dzidzabidzama to se nekome svidja, nekome ne.. poenta je stavljena na vrhunski kvalitet...pozz
Hehe, kakav bre crni chieftec. To je jeftina kutija, ruznog izgleda, koja ne vredi ni 5 para. Cooler Master Stacker 832 je Bog za sva ostala kućišta. Idi pogledaj ga negde uživo, pa ćeš se sam uveriti. Istog ćeš momenta zaboraviti sva ostala kućišta....
:: Hehe, kakav bre crni chieftec. To je jeftina kutija, ruznog izgleda, koja ne vredi ni 5 para. Cooler Master Stacker 832 je Bog za sva ostala kućišta. Idi pogledaj ga negde uživo, pa ćeš se sam uveriti. Istog ćeš momenta zaboraviti sva ostala kućišta...
Ocigledno je da ti nisi video ni jedno kucsite sem tog CM-a, pa sada ovde pricas da je najbolje, a to nema veze sa zivotom.. To CM kuciste je stvarno vrhunsko, ali neki ljudi nemaju love za njega, i samim tim je i veoma nedostupno.. A sada to sto kazes da je chief losh, za to mi moras dati neke arumente.. ja imam chiefa za jedan komp i antec-a za drugi komp..i nikada ih ne bi menjao za neki CM u istom cenovnom rangu..
Slazem se sa Vaskevom i Malim Abnerom kad je rec o funkcionalnosti i estetici. Ali, kao sto Vaskev rece, ukusi su toliko razliciti da o njima apsolutno nema svrhe raspravljati.
Prema tome, ono `xxx rules`, `bez premca najbolje` itd. stvarno ne pije vodu.
Ja imam CM Centurion 534 i sasvim sam zadovoljan. Kad bih kupavao novo, sigirno bih uzeo neki Lian-Li Big Tower. Po svemu sto sam video, oni su najkvalitetnije izrade. Prostrani, aluminijum 1.2 mm, obrada savrsena itd.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.