Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
ne uzimaj bezicni mis ako si gamer....?
STRANA 2 OD 2
operator re 07.10.2008. 02:08 #73889

status: user
broj poruka: 4295
Radi mi samo download na Megaupload-u, a upload mi je sr.nje( sad sam na modemu). Nemogu ništa da uploadujem( ~5-8kB/s max).
Pošto imam promo paket od Neobee-a( čitaj: za džabe), nema ni Lelekoma, a nisam imao keša da uplatim 1600 eura u Beču za satelitski internet na godinu dana. Ako ti nije problem pošalji mi adresu na e-mail, pa ću ti poslati poštom.
Inače, trebao bi da dobijem net u petak, jer sam juče( ponedeljak) uplatio net.
Ako možeš da sačekaš do tada onda nije greda.

Btw, jesi li ti probao druge baterije?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: re 07.10.2008. 02:15 #73890

broj poruka: 18472
Ok...Sacekacu...Nisam baterije menjao,nisu me zezale...USB prijemnik mi je zabadao svremena na vreme i onda sam ukapirao da je do njega kad se desilo to na kraju...Mis mi je u BG-u a tako da ga nemam sad pri ruci da opet probam da vidim sta se desava...Iskreno me je on vise odusevio od G9 i bolje lezi u ruci tako da mi je konacan utisak mnogo jaci...Nista mi nikad nije secnulo u igrama i nikakve lagove nisam imao sve do momenta kada mi je pobrljavio prijemnik...Baterije napune na full ali opet se isto desava..Lenj sam da odem da ga odnesem u ovlasceni servis da pogledaju sta je u pitanju...

I Want to believe - The truth is out there
OC House
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Radi mi samo download na Megaupload-u, a upload mi je sr.nje( sad sam na modemu). Nemogu ništa da uploadujem( ~5-8kB/s max)
:: Pošto imam promo paket od Neobee-a( čitaj: za džabe), nema ni Lelekoma, a nisam imao keša da uplatim 1600 eura u Beču za satelitski internet na godinu dana. Ako ti nije problem pošalji mi adresu na e-mail, pa ću ti poslati poštom
:: Inače, trebao bi da dobijem net u petak, jer sam juče( ponedeljak) uplatio net
:: Ako možeš da sačekaš do tada onda nije greda
::
:: Btw, jesi li ti probao druge baterije
operator re 07.10.2008. 02:28 #73891

broj poruka: 4295
Logitech je lepo napisao ovo:
-Postoji mogućnost da neće svi 2.4G uređaji raditi u istoj prostoriji/prostorijama. Nastojimo da svaki uređaj ima jedinstven 2.4G signal, tako da nedolazi do sukobljavanja uređaja. Ako do toga ipak dođe, onda je naša preporuka da odvojite sve 2.4G uređaje i instalirate jedan po jedan. Postoji mogućnost da neće raditi na HUB-ovima više 2.4G uređaja( meni rade svi(11 komada) osim MX Revolution). I slažem se da lepše izgleda i leži, ali kad neradi sa mojim 2.4G joystick-om, daljinskim i bežičnom kamerom, tako da sam odustao.
Daum Re: Re: Re: Re: Re: ... 07.10.2008. 02:31 #73892

broj poruka: 12811
Koristim CM Realpower od 450w i evo 3 godine me sluzi savrseno, pa sam zavoleo u medjuvremenu CM, tako da sam uzeo i Cosmos 1000. Zbog lepih iskustva sa CM-om sam se odlucio za to napajanje, a i ne treba mi 850W trenutno...

:: Sta da radim za Mouse tj prijemnik?Mogu li drugi da nabavim?Mogu li da uticem na odluku za napajanje ako vec nije poruceno?Thermaltake 850w Modular za te iste pare je bolje napajanje...Inace ja volim CM i imam vec dve godine od kako se pojavio Cooler Master M1000 i napajanje je stvarno bruka..Probao sve M serije i ok su ali u ovom trenutku za te pare mislim da ti nije bas najbolji izbor!Inace svaka cast za grafiku,sa srecom,nek te sluzi..
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 07.10.2008. 02:42 #73894

CM je sila svakako u to nema sumnje samo sto ja mislim da je uzeti u ovom trenutku bolje Thermaltake...Ako je tvoja odluka takva ja je postujem jer znam kako i ja sam gledam na te stvari i kako je kad dozivis prijatno iskustvo od odredjenog brenda...Inace onda bar uzmi verziju Real Power M700 RS-700-ASAA-A1 !!!

@operator@ Nemam nista bezicno osim telefona mada koliko mi se cini Panasonic i radi na 2.4g...ako to ima neke veze uopste!!!

OC House
@PCBeast@

:: Koristim CM Realpower od 450w i evo 3 godine me sluzi savrseno, pa sam zavoleo u medjuvremenu CM, tako da sam uzeo i Cosmos 1000. Zbog lepih iskustva sa CM-om sam se odlucio za to napajanje, a i ne treba mi 850W trenutno..
:: :: Sta da radim za Mouse tj prijemnik?Mogu li drugi da nabavim?Mogu li da uticem na odluku za napajanje ako vec nije poruceno?Thermaltake 850w Modular za te iste pare je bolje napajanje...Inace ja volim CM i imam vec dve godine od kako se pojavio Cooler Master M1000 i napajanje je stvarno bruka..Probao sve M serije i ok su ali u ovom trenutku za te pare mislim da ti nije bas najbolji izbor!Inace svaka cast za grafiku,sa srecom,nek te sluzi..
:: ::
Daum Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 07.10.2008. 03:37 #73896

broj poruka: 12811
Trazio sam da mi provere ako imaju Silent Pro verziju, jer sam citao na netu da GTX280 trazi 40A na +12V railovima, a RealPower ima po 19 na svakom, pa me malo uzentalo da nemam problema, ali posto sam zvao par radnji u gradu i niko nema Silent Pro verziju, verovatno ce ici ASAA-A1 Real Power verzija...

:: CM je sila svakako u to nema sumnje samo sto ja mislim da je uzeti u ovom trenutku bolje Thermaltake...Ako je tvoja odluka takva ja je postujem jer znam kako i ja sam gledam na te stvari i kako je kad dozivis prijatno iskustvo od odredjenog brenda...Inace onda bar uzmi verziju Real Power M700 RS-700-ASAA-A1 !!
:: @operator@ Nemam nista bezicno osim telefona mada koliko mi se cini Panasonic i radi na 2.4g...ako to ima neke veze uopste!!
:: I Want to believe - The truth is out there
:: OC House
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: Koristim CM Realpower od 450w i evo 3 godine me sluzi savrseno, pa sam zavoleo u medjuvremenu CM, tako da sam uzeo i Cosmos 1000. Zbog lepih iskustva sa CM-om sam se odlucio za to napajanje, a i ne treba mi 850W trenutno..
:: :: :: Sta da radim za Mouse tj prijemnik?Mogu li drugi da nabavim?Mogu li da uticem na odluku za napajanje ako vec nije poruceno?Thermaltake 850w Modular za te iste pare je bolje napajanje...Inace ja volim CM i imam vec dve godine od kako se pojavio Cooler Master M1000 i napajanje je stvarno bruka..Probao sve M serije i ok su ali u ovom trenutku za te pare mislim da ti nije bas najbolji izbor!Inace svaka cast za grafiku,sa srecom,nek te sluzi..
:: :: ::
Equinoxe Re: 07.10.2008. 04:18 #73902

broj poruka: 12057

Ne znam da li ste videli moju temu sa fixovanjem miša.....nebitno, Logitech tako štedi baterije sa MX500 pa na ovamo bežičnim miševima, jednostavno gasi senzor kada miš miruje, i kada naglo posle 2-3 sekunde pokrenete miša, lag postoji, to može da ti priča ko šta hoće to je tako. Probao i primetio sa MX500 serijom, 610, 620 i LX. Za preciznost i kontinuitet, kabl je još uvek majka. Bojle da mi baterija traje 5 sati a da nemam probleme sa zastajkivanjem.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ma nema problema reeeeeeeeeci !

Vaskev re 07.10.2008. 08:11 #73904

broj poruka: 1673
Zato sam i savetovao Microsoft jer njihovi misevi rade na 27MHz (gradjanski RF opseg) a ne na 2,4GHz i ne dolazi do nikakvih smetnji sa Wirelles opremom, a baterije traju neuporedivo duze nego na Logitecu. Ali sta vredi kad nece niko da slusa....

SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 07.10.2008. 13:20 #73936

Ma kakvi to...Od toga nemas nista...Opusti se i uzivaj...Samo ti uzmi taj M700 i GTX280 i vozi lagano...nVidia mnogo kaki sto je i logicno,svi oni rade u kompletu zajedno da ne kazem koorporacijski...Igre se prave zahtevnije zbog novih generacija grafickih karti,graficke karte navodno trose vise struje i traze vece amperaze zbog boljih napajanja,sve ukupno trazi neku bolju plocu i CPU i sve se tako vrti u krug!...Razumes sta hocu da ti kazem?Praksa pokazuje nesto sasvim drugo...

OC House
@PCBeast@

:: Trazio sam da mi provere ako imaju Silent Pro verziju, jer sam citao na netu da GTX280 trazi 40A na +12V railovima, a RealPower ima po 19 na svakom, pa me malo uzentalo da nemam problema, ali posto sam zvao par radnji u gradu i niko nema Silent Pro verziju, verovatno ce ici ASAA-A1 Real Power verzija..
:: :: CM je sila svakako u to nema sumnje samo sto ja mislim da je uzeti u ovom trenutku bolje Thermaltake...Ako je tvoja odluka takva ja je postujem jer znam kako i ja sam gledam na te stvari i kako je kad dozivis prijatno iskustvo od odredjenog brenda...Inace onda bar uzmi verziju Real Power M700 RS-700-ASAA-A1 !!
:: :: @operator@ Nemam nista bezicno osim telefona mada koliko mi se cini Panasonic i radi na 2.4g...ako to ima neke veze uopste!!
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: OC House
:: :: @PCBeast@
:: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: :: Koristim CM Realpower od 450w i evo 3 godine me sluzi savrseno, pa sam zavoleo u medjuvremenu CM, tako da sam uzeo i Cosmos 1000. Zbog lepih iskustva sa CM-om sam se odlucio za to napajanje, a i ne treba mi 850W trenutno..
:: :: :: :: Sta da radim za Mouse tj prijemnik?Mogu li drugi da nabavim?Mogu li da uticem na odluku za napajanje ako vec nije poruceno?Thermaltake 850w Modular za te iste pare je bolje napajanje...Inace ja volim CM i imam vec dve godine od kako se pojavio Cooler Master M1000 i napajanje je stvarno bruka..Probao sve M serije i ok su ali u ovom trenutku za te pare mislim da ti nije bas najbolji izbor!Inace svaka cast za grafiku,sa srecom,nek te sluzi..
:: :: :: ::
lllo 07.10.2008. 16:47 #73960

broj poruka: 319
@bax

Mislis na MX5000 seriju? MX500/510/518 su zicani misevi.

@Vaskev

Ti si u pravu, ali to nije poenta. Bezicna tehnologija gubi duel sa zicom u situacijama kad si suocen sa ljudskim protivnicima, gdje mis mora brzo da reaguje. Igram CS 7 godina, tako da sam prilicno siguran u svoje tvrdnje.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs