Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Koje napajanje
STRANA 2 OD 2
DaSickSyst Re: Re: Re: Re: Citati: 29.12.2008. 22:59 #86205

status: user
broj poruka: 2909
:: Hej `leba ti sam napisao klokovana, i kako 3.2GHZ kad se sabere sa 3.2GHZ daje 6.4 MHZ , a samo da znas sturno sam sa zadnjeg iz matematike jer veze nisam imao ali ipak imam 5 za polugodje, a ako hoce da ga ocuju na 7.2GHZ mora da ga ubace na apsolutnu nulu (-272 stepena celzijusa) pa tamo da krenu mogu da odu do 10GHZ, a napajanje je veoma dobro, ali moze to i bolje, kad komp nakacis na cerovku,..

Gile,ti si lepo napiso nego neko ne ume da procita...
Citiram tebe:
`Ci7 8.2 GHZ, moze ako saberes taktove dve Core i7 965 Extreme kad se klokuju,...`
Overklokuj dva Ci7 na 4.1GHz i dobices 8.2...
Pa ako mogu dva 256 bitna graficka procesora da daju jedan 512 bitni,zasto ne bi moglo i ovo...Sabiranje frekvencija makar ima mnogo vise smisla!!!!
LOL!!!!

DaSickSystem
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: Re: Re: Re: Citati: 29.12.2008. 23:09 #86209

broj poruka: 9121
Pa da a tek 3.2GHZ+3.2GHZ=6.4 MHZ , nego kad si ti pro za taj 3DS Max09 u sta smo se i uverili sto ne kupis neku Quadro FX ili Fire GL grafu, nego da menjas proc na svakih godinu dana, jer zbog posebnih aplikacija za Quadro FX i Fire GL grafe ili ti se ne daje toliki kes. I da zaboravih Sky kad ce da bude emisija Karaoke obracun gde si ti svirao na TV-u, pomenuo mi nesto Lonley Max,...

Pozdrav!

:: :: Hej `leba ti sam napisao klokovana, i kako 3.2GHZ kad se sabere sa 3.2GHZ daje 6.4 MHZ , a samo da znas sturno sam sa zadnjeg iz matematike jer veze nisam imao ali ipak imam 5 za polugodje, a ako hoce da ga ocuju na 7.2GHZ mora da ga ubace na apsolutnu nulu (-272 stepena celzijusa) pa tamo da krenu mogu da odu do 10GHZ, a napajanje je veoma dobro, ali moze to i bolje, kad komp nakacis na cerovku,..
::
:: Ti si lepo napiso nego neko ne ume da procita..
:: Tvoj citat
:: `Ci7 8.2 GHZ, moze ako saberes taktove dve Core i7 965 Extreme kad se klokuju,...
:: Overklokuj dva Ci7 na 4.1GHz i dobices 8.2...
:: Pa ako mogu dva 256 bitna graficka procesora da daju jedan 512 bitni,zasto ne bi moglo i ovo...Sabiranje frekvencija ima mnogo vise smisla!!!
:: LOL!!!
:: DaSickSyste
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Cooling Styling! 29.12.2008. 23:16 #86213

broj poruka: 18472
Sorry Gile,nevidoh da si pomenuo clockovana...Nego nek oni raduckaju kako vole i nek stavljaju i pod LN2 i suvi led do mile volje..Nama trebaju realni clockovi za svaki dan kako i od AMD-a tako i od Intel-a...Po arhitekturi se zna koje brzi ali isto tako treba uzeti i OC potencijal u obzir pa to sve prilagoditii i nastelovati da bi bilo spremno za rock stabile rad za svaki dan...

Gile znas li ti onu pesmu ide ovako :

Bla,bla,bla,necu nista da znam,bla,bla,bla..ti si dovoljno brz,bla,bla,BLAM!

Tvoj drugar izgleda voli ovu pesmu

Gile nesto te ne razumem bas najbolje...Jel se to meni cini il ti to pokusavas mene da isprovociras?

Kakav obracun,kakve karaoke???!!!Momce ti si bre nesto pobrkao loncice

Ode tema u Off...Dosta smo spamovali..Ja se odjavljujem!

I Want to believe - The truth is out there

:: Pa da a tek 3.2GHZ+3.2GHZ=6.4 MHZ , nego kad si ti pro za taj 3DS Max09 u sta smo se i uverili sto ne kupis neku Quadro FX ili Fire GL grafu, nego da menjas proc na svakih godinu dana, jer zbog posebnih aplikacija za Quadro FX i Fire GL grafe ili ti se ne daje toliki kes. I da zaboravih Sky kad ce da bude emisija Karaoke obracun gde si ti svirao na TV-u, pomenuo mi nesto Lonley Max,..
:: Pozdrav
:: :: :: Hej `leba ti sam napisao klokovana, i kako 3.2GHZ kad se sabere sa 3.2GHZ daje 6.4 MHZ , a samo da znas sturno sam sa zadnjeg iz matematike jer veze nisam imao ali ipak imam 5 za polugodje, a ako hoce da ga ocuju na 7.2GHZ mora da ga ubace na apsolutnu nulu (-272 stepena celzijusa) pa tamo da krenu mogu da odu do 10GHZ, a napajanje je veoma dobro, ali moze to i bolje, kad komp nakacis na cerovku,..
:: ::
:: :: Ti si lepo napiso nego neko ne ume da procita..
:: :: Tvoj citat
:: :: `Ci7 8.2 GHZ, moze ako saberes taktove dve Core i7 965 Extreme kad se klokuju,...
:: :: Overklokuj dva Ci7 na 4.1GHz i dobices 8.2...
:: :: Pa ako mogu dva 256 bitna graficka procesora da daju jedan 512 bitni,zasto ne bi moglo i ovo...Sabiranje frekvencija ima mnogo vise smisla!!!
:: :: LOL!!!
:: :: DaSickSyste
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zeljkoa Na spavanje 29.12.2008. 23:24 #86215

status: admin
broj poruka: 714
Ajd` sad lepo da pajkite ... da ne banujem nekog ...
Zaključavam temu, tj. ono što je ostalo od nje ...

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs