VA TA FA ?!? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Novi Kneževac • Banatsko Aranđelovo • Đala • Majdan • Podlokanj • Rabe • Siget • Srpski Krstur • Fili :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Auuu pa da je moglo biti manje i severnije mesto ti bi verovatno tamo bio, ali nije moglo! Ima li bar preko grane kakva jeftina hardvera, cuo sam za neke povoljne hipermarkete?
Tu sam blizu crkve..Samo moj 56k modem je malo bolji,ja imam Full speed 4Mbit/s ..Mora da ti je kabal usko grlo Eto vidis,jos sam ti i zemljak a koliko si me puta napao i izvredjao!
I Want to believe - The truth is out there
:: Pa jebote Sky ti si odavde a ne poznajemo se :: :: Kao sto sam vec praktikovao odjavljujem se sa novom temom :: :: :: PS:Dok me Beverly Hills nije `smorio` niko ni da bekne :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Nemoj tako(4),pa 5.5 sg/sec,jos je jaca fora sto imamo naj moderniju digitalnu centralu.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Tu sam blizu crkve..Samo moj 56k modem je malo bolji,ja imam Full speed 4Mbit/s ..Mora da ti je kabal usko grlo :: Eto vidis,jos sam ti i zemljak a koliko si me puta napao i izvredjao! :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Pa jebote Sky ti si odavde a ne poznajemo se :: :: :: :: Kao sto sam vec praktikovao odjavljujem se sa novom temom :: :: :: :: :: :: PS:Dok me Beverly Hills nije `smorio` niko ni da bekne :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.