Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Napajanje TRUST
STRANA 2 OD 2
pwner Re: Re: Re: Re: Hvala svima 03.02.2009. 20:06 #94319

status: user
broj poruka: 475
Pa da sam ja Nvidia ili AMD(Ati), mozda bi i dobili sertifikat.
Ovako, sipak...

:: Da sam ja LC licno rado bih ti rekao.Sto se suve realnosti tice bez problema 4850CF
::
:: E da:Posle Metatron serije ovo je naj bolje sto LC ima da ponudi i za +-5K svaka im cast
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: OF
:: ::
:: :: Za koju to SLI ili CF kombinaciju je sertifikovano to napajanje
:: :: :: Ako imas love proveri LC6560T(upravo ga testiram),opasna stvar za 4900 RSD
:: :: ::
:: :: :: SLI/CF sertifikovano
:: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: Neznam razmislicu jos ili da uzmem ovo (posto mi izgled uliva poverenje ), ili da dodam jos koji din i da uzmem chiftek. u svakom slucaju hvala svima
:: :: :: :: Poz
:: :: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re: Re: Re: Re: Re: Hvala svima 03.02.2009. 20:11 #94326

broj poruka: 7285
Sta ti od ovoga gore nije jasno?,sve sto sam napisao je provereno.
A tebi ako je nestalo `goriva` slobodno nazovi LC Power pa im jebi mamu,jer ipak si ti kompetetniji od tog olosa koji lepi SLI/CF na ta govna.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Pa da sam ja Nvidia ili AMD(Ati), mozda bi i dobili sertifikat
:: Ovako, sipak..
:: :: Da sam ja LC licno rado bih ti rekao.Sto se suve realnosti tice bez problema 4850CF
:: :: E da:Posle Metatron serije ovo je naj bolje sto LC ima da ponudi i za +-5K svaka im cast
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: OF
:: :: :: Za koju to SLI ili CF kombinaciju je sertifikovano to napajanje
:: :: :: :: Ako imas love proveri LC6560T(upravo ga testiram),opasna stvar za 4900 RSD
:: :: :: :: SLI/CF sertifikovano
:: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: :: Neznam razmislicu jos ili da uzmem ovo (posto mi izgled uliva poverenje ), ili da dodam jos koji din i da uzmem chiftek. u svakom slucaju hvala svima
:: :: :: :: :: Poz
:: :: :: :: ::
TheBear A jel bi mogao taj LC Titan 03.02.2009. 21:05 #94358

broj poruka: 6502
da tera GTX260 ili 280 ??

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re: A jel bi mogao taj LC Titan 03.02.2009. 22:28 #94379

broj poruka: 7285
260 sigurno a za 280 nisam siguran jer ona zna da povuce i 350-370w i ako na to nakacis neki Intelov Quad?Za takve karte ti je najbolje resenje Ocz Fatal1ty serija.

PS:Neverovatna stvar je da 4850CF u full load-u ne moze da povuce vise od 300W a GTX280 je u rangu sa 4870CF.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: da tera GTX260 ili 280 ?
philaemos re 03.02.2009. 22:58 #94386

broj poruka: 2743
Samo ime ti kaze da su neki lazovi...

Za svaki PC koji nije `office` integrusa ne bih uzimao nista drugo sem Chieftec, Cooler Master, Corsair,... zavisno koliko imas para, i koja jacina ti treba

btw na poslu imam Asus Terminator 2 koji sljaka 10000h dnevno vec 2.5 godine, napajanje je 200W ali izgleda prilicno dobro, pa mislim da recimo ni Asus napajanja nisu losa (verovatno samo lepe nalepnice kao mnogi drugi proizvodjaci)

Pisko Shorty 04.02.2009. 22:22 #94608

broj poruka: 6670
We don`t have trust in TRUST.
`Holandska` firma koja je u stvari kineska, ali registrovana u Holandiji da bi bez poreza uvaljivala jeftinu kinesku hiperprodukciju u EU. Ono što meni srozava poverenje je asortiman (nebrojen) i izgled - NEkvalitet. Većina je pogodna samo za bljuvak, a dobar deo proizvoda me dizajnom i kvalitetom izrade neverovatno asocira na one dečije mobilne telefone, lažnjake sa bljuvaka.... koji laju, kevću i repetiraju operator, operator.... E, sad... pošto definitivno skoro ništa ne proizvode (verovatno: baš ništa) već rebrandiraju i sklapaju ugovore za proizvodnju od mnogobrojnih kineskih firmica, svašta nešto tu ima, ali, to je firma koju verovatno boli qz i kad se proizvodi odmah raspadnu a i kad rade 2 godine... ne cimaju se mnogo. Sve u svemu, rizični su, spremni su na srawe, što ipak nešto govori o moralu i ličnim standardima. Ali, eto, uzmi ga, pa da imamo nekog sa iskustvom ovde na picinoj berzi. Dosadno je, preporučujemo sve ista napajanja i firme (a možda su već dva puta promenili dobavljače i nema veze šta je sad u pitanju.... al` ajde...).
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs