Pa to bi bilo odlično rešenje da su sve adrese fiksne ali ovako više user-a mogu da imaju istu adresu u određenom vremenskom intervalu. Naravno, može da se iskoristi ip adresa na način koji si pomenuo ali ne na accounte već na poruke koje se postave sa iste adrese u kratkom vremenskom periodu sa različitim accountom (user-om). Doduše može i na accounte ako se memorišu još neki specifični podaci ali to ostavljamo za kraj. Sređujemo prvo prioritete
:: Off :: :: Inače, SkyFire nadam se da ti je stigao mail od Mark3z i da ti kažemo da memorišemo ip adrese članova. :: Ovo se videlo iz aviona.. :: :: Miso,ako vec memorisete adrese,zasto ne bi bilo uvedeno pravilo na forumu samo jedan akaunt sa jedne IP adrese :: I nece vise biti likova koji prave po nekoliko naloga da bi hvalili sami sebe ili pljuvali druge...Ili ce se makar zloupotreba znatno smanjiti.. :: :: :: DaSickSystem ::
Ipak ne može na accounte. kao što je LonleyMax dao primer, šta ako imam brata koji koristi isti računar. Glupo je da uskratimo jednom da napiše svoje mišljenje.
:: :: Pa to bi bilo odlično rešenje da su sve adrese fiksne ali ovako više user-a mogu da imaju istu adresu u određenom vremenskom intervalu. Naravno, može da se iskoristi ip adresa na način koji si pomenuo ali ne na accounte već na poruke koje se postave sa iste adrese u kratkom vremenskom periodu sa različitim accountom (user-om). Doduše može i na accounte ako se memorišu još neki specifični podaci ali to ostavljamo za kraj. Sređujemo prvo prioritete :: :: :: Off :: :: :: Inače, SkyFire nadam se da ti je stigao mail od Mark3z i da ti kažemo da memorišemo ip adrese članova. :: :: Ovo se videlo iz aviona.. :: :: :: :: Miso,ako vec memorisete adrese,zasto ne bi bilo uvedeno pravilo na forumu samo jedan akaunt sa jedne IP adrese :: :: I nece vise biti likova koji prave po nekoliko naloga da bi hvalili sami sebe ili pljuvali druge...Ili ce se makar zloupotreba znatno smanjiti.. :: :: :: :: :: :: DaSickSystem :: ::
:: Da, a sta cemo sa primerom Beretaxx dodje kod ja i oce da ode na berzu kad ono... nije fora da on iznosi neke svoje komentare preko mog naloga jer ne moze da udje na svoj
Ne kazem da treba da bude zabranjeno da se uloguje sa druge IP adrese nedgo da se ne otvara drugi nalog sa iste...
E to može, bilo bi malo nezgodno ono drugo, naročito za IPchaanger ADSL korisnike :-). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ne kazem da treba da bude zabranjeno da se uloguje sa druge IP adrese nedgo da se ne otvara drugi nalog sa iste.. :: :: :: DaSickSystem
:: Ipak ne može na accounte. kao što je LonleyMax dao primer, šta ako imam brata koji koristi isti računar. Glupo je da uskratimo jednom da napiše svoje mišljenje To je tacno...Cak se jednom i moj zet ulogovao sa mog racunara da postavi pitanje na forumu...Doduse to je bilo pre dve godine kad sam ja bio na moru... Stvarno bi bilo lepo kad bi ovo moglo da se resi na neki nacin...
Pazi sve je to do korisnika... ko je pravi user nece otvarati nove naloge i praviti sam od sebe baju... za ostale nek vas se fucka kad moram tako...
nego kako ja da smislim da ne uletim sa Beretaxx naloga da odgovaram??? Nekad zapucam da odgovorim i zaboravim da promenim user-a i napisem poruku sa njegovog naloga! xaaxaxaxax sala mala ovo se ja zekim, malo pisem nebuloze ali se dogadjalo! :D
:: :: :: Ipak ne može na accounte. kao što je LonleyMax dao primer, šta ako imam brata koji koristi isti računar. Glupo je da uskratimo jednom da napiše svoje mišljenje :: To je tacno...Cak se jednom i moj zet ulogovao sa mog racunara da postavi pitanje na forumu...Doduse to je bilo pre dve godine kad sam ja bio na moru.. :: Stvarno bi bilo lepo kad bi ovo moglo da se resi na neki nacin.. :: :: :: DaSickSystem ::
I posle da izlupa sve moguce kombinacije i da ti provali ip :).
Pozdrav!
:: Mozes i da postavis negde da se prikazuje ispod odgovora deo ip adrese :: recimo 123.132.213.xx :: :: :: - - - - :: POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!? - :: ::
To je nesto slicno kao na ITsvet.com ,znaci ne vide se zadnja 3 broja ip adrese koje se pokrivaju sa 3 puta x ,sto je dovoljno obicnim ljudima da ukapiraju ,da se neko klonira. Ja uvek ukapiram.Naravno vecina koristi dinamicke ip adrese koje su opet u nekom opsegu koje ima provider ,lako je provaliti kad se covek klonira sa ovim predlogom ,po meni kloniranje je za klince ne za ozbiljnije ljude.I ne kapiram oprostajna pisma Machine i servisPc ,sta to znaci ,oni su se emotivno vezali za PC berza ....pa moraju da se oprastaju ,nisu ni morali da urade to ,jednostavno se ne pojavljuje.Meni licno je to smesno.To sto neko radi u nekom servisu ne znaci da je merodavan.Bice uvek i glupih pitanja ,to je sastavni deo svakog ozbiljnijeg posla .a ne sad ja napustam forum ,jer neko postavlja glupa pitanja.....
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.