rekao bih da sam onaj najgori, ali nisam, posto ne ubacujem japanske reci svuda gde mogu, a ni desu~. da se pitam, mislim da bih radije umro pre nego sto bih to uradio. ili makar odustao kompletno od anima.:) sem toga, sta mislis, sta se nalazi na vecini ovih hardova?:)) a najbolje od svega je sto je vecinu legalno skidati sa neta.^_^
nego, imas li ti neku ideju? ranije mi je ortak otisao u japan, pa je dovukao strike freedoma FBM, ali ono, ponetalo mi ortaka koji idu u jpn, pa trazim alternative...:) svaki predlog je dobrodosao!:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: Kakav si otaku... :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Ja nikad nisam ni imao ortaka koji ide u japan tako da mi ne pada bog zna šta na um, ionako sam čuo da ne možeš privatno da izneseš iz japana takve stvari, uzimaju ljudima na carini da ne blamiraju naciju po svetu. Hobiji su gadna stvar, eto ortak uzeo pod stare dane da skuplja figurice transformersa, sve čekam kad će da me pita da idem s njim u šoping i sve nešto mislim da ću da dobijem šarlah tačno otprilike tad Probaj da dodaješ ~de gouzaru~ možda bude išlo lakše, ipak smo mi nacija koja se drži starih vrednosti.
Pitaću zeta, možda se njegova braća od strica još čuju s nekim japancima, znam da su im dolazili na slavu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ahahaha, joj, znaci sad si me do suza nasmejao... dobar fazon, skroz!:D najdalje sa tim fazonima sto sam otisao je u italiji, kad sam se izvinjavao sa `zguzi`... ali sta god da pomislim da kazem na te japanski-ne-govorim-ali-eto fazone, osecao bih se retardirano. sem toga, smatram da sam covek koji prihvata nove ideje, pa ni tradicionalizam tu ne bi pomogao.:)
molim te ih pitaj, al sad sumnjam da ih nece mrzeti da to vuku sa suprotne strane planete... al ko sam ja da ih sprecim ako pristanu?XD
zar je moguce da niko ovde nikad nije nista narucio iz japana? (omg, 4 negacije u jednoj recenici 0_0)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: Ja nikad nisam ni imao ortaka koji ide u japan tako da mi ne pada bog zna šta na um, ionako sam čuo da ne možeš privatno da izneseš iz japana takve stvari, uzimaju ljudima na carini da ne blamiraju naciju po svetu. :: Hobiji su gadna stvar, eto ortak uzeo pod stare dane da skuplja figurice transformersa, sve čekam kad će da me pita da idem s njim u šoping i sve nešto mislim da ću da dobijem šarlah tačno otprilike tad :: Probaj da dodaješ ~de gouzaru~ možda bude išlo lakše, ipak smo mi nacija koja se drži starih vrednosti :: :: Pitaću zeta, možda se njegova braća od strica još čuju s nekim japancima, znam da su im dolazili na slavu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Пре у животу ми увек било жао кад ми нешто падне на памет а не постоји. Како иду године питање које сад обично постављам је `где да потражим` .-)
Ако сви који су овде постовали купе по један биће већа гужва на небу него на газели. Дане
acayo ... 13.07.2009. 18:48 #128439 status: user broj poruka: 413 jedino mi glupo sto nema helikoptera na benzinsko motorce.verovatno bi bio pretezak
misa ako neko zna... 13.07.2009. 21:18 #128460 status: admin broj poruka: 393 ...kako se zove model off-road automobila koji ima ogromne točkove a, šasija je u sredini tako da je simetrična gornja i donja polovina automobila i mogao je zbog toga da se vozi u svim uslovima jer ne može da se prevrne, tačnije prevrne se al mu dođe isto. Napominjem da je model veoma star. Ja sam ga video negde pre 25 godina a, izgleda da se takvi modeli više ne proizvode ili ih ja nisam našao.
za one koje ne interesuju modeli od preko 200 evra koji moraju dugo da se vezbaju na simulatoru, pa tek onda lete, predlazem igracke u rasponu cena od 20 do 50 evra koje takodje lete, ali su mnogo pristupacnije, i lakse se uce. Evo mog izbora, kao i saveta za pocetnike: http://www.ultrahome.in.rs/rc/heliToySaveti.html
zadnji put sam video u knez mihajlovoj, na kraju malo pre kralja petra sa desne strane (od cesme) ima knjizara i tamo u izlogu obicno stoji neki besan Razer mis i helikopter
:: Pošto nemam pojma gde bih drugde mogao da postavim ovakvo pitanje, ako zna iko odavde gde bih mogao da kupim jedan onaj na daljinski ? Malo kvalitetniji da bude, ne mora sad da košta 3000 eura i da ima GPS i senzore za ptičja govna, ali da bude ``pristojan`` :: :: Da li toga uopšte ima u Srbiji ? Koja je marka dobra ? Koji model preporučljiv :: :: Pre par godina sam se igrao sa jednim malo skupljim i moram priznati da me nijedna igračka nije ni približno toliko opustila i nasmejala, ali je, kako sam čuo, vlasnik u međuvremenu pobegao iz ove države=bolnice, pa mu je i mobilni nedostupan, a baš sam se ponadao da će se javiti neka strina, tetka, jetrva, bar e-mail da uzmem :: :: Srbologija, nauka belosvetska.
Drugi sprat kod pokretnih stepenica. Cigani prodaju helikoptere-kineze... Mozes da zamislis mozak koji upravlja tim sranjem tik iznad glave prolaznika, ne bi li privukao paznju!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.