Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Sluske + mikrofon
STRANA 2 OD 2
gile23 ... 18.08.2009. 21:47 #133898

status: user
broj poruka: 9121
WTF ?

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: ne lazi ljude i ne pishi gluposti 18.08.2009. 22:00 #133899

broj poruka: 3053
Jel primecujes da si ovaj poslednji post pocela i zavrsila koristeci jednu istu rec? Jel ti to govori nesto???...Nedostatak toga je za zene najgori Inace ja posecujem SAMO OVAJ FORUM,tako da te nigde nisam minirao!!! Mada mozda ti mozak tripuje zbog nedostatka...`cvrste` hrane u ishrani... Laku noc `duso`,lepo spavaj,sanjaj MENE

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: Ko ti se pa nudio koji kurac. Jebo te, koliko ti umes da ides na zivac ljudima sad sam sigurna da tebi nesto fizichki fali chim ovde lechish svoje komplexe. Nisam se tebi uopste obracala....na svakom jebenom forumu cim napisem neku poruku ti me spamujes i miniras. DETE ja se TEBI NIKAD ne obracam vec ONOOME ko je postavio temu a ti si idiot koji stalno upada i menja temu da bi se zabavljao jer ocito nemas pametnija posla. Samo si dokazao koliko si ti zaludan TIP sa nekim DEFORMITETOM ( modzda ti je kurac kriv )
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 18.08.2009. 22:05 #133900

broj poruka: 9121
Znaci loodilo @doca80 brze to malo kucaj :). I sto se koji vredjate, veca uvreda je kada nekoga pustis na miru nego kada ga vredjas ?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: Fairytail 19.08.2009. 01:41 #133943

broj poruka: 3053
nije,zove se Jelena,i zagrizeni je AMD(ATI) fan...i pc serviser...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: Ovo je bilo za mog zemu,a za nasu(opstenarodnu)lepsu polovinu Kseniju(iskrno se nadam da joj Xendza nije pravo ime)
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=N6fKd3qr6H
:: ::
:: :: jaooooo urnebesna reklama!!!
aco re 19.08.2009. 01:52 #133947

broj poruka: 2788
dal malo vas dvoje pause da stavite ne mozete da stanete na svakoj temi imaju vase rasprave(bukvalno)a i ti doco pusti je vidis da zena ne moze da stane ne moras da je izazivas od foruma ima da napravite skupstinu koju predpostavljam svi mrze ovde....tolko od mene...pozdrav

Kovle ... 19.08.2009. 02:18 #133950

broj poruka: 976
Sto pa lepo je kad se svadjaju, kidam se od smeha ali doco nije humano, pogotovo poslednji comm. samo nastavi slobodno

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs