stanu dve . Razmisli i o HAF932 jos je vece od Sniper-a i HAF922 koji su istih velicina. Evo ti primer Sniper i GTX280 SLI ima lufta kolko hoces (GTX295 i 4870X2 su istih velicina kao GTX280):
skuplji model ima jos jedan 200mm ventilator sa strane, a jeftiniji ima jedan 200mm napred, jedan gore i jedan 140mm a taj dodatni sa strane nema... Nece ti nesto mnogo znaciti taj sa strane ventilator, ako imas para dodaj, ako ti se stedi uzmi onu verziju bez tog sa strane jeftiniju, sve ostalo je isto...
Pa i nije u odnosu na to koliko kosta u US ali toliko je kod nas...bio je jefitnije pre inflacije kao i sve ostalo. Za 13k mislim da moze HAF932 da se uzme...
je ogromno kuciste, lepo je i pogodno zavodeno hladjenje unutraima prostora kolko hoces... Ako hoce ogromno kuciste 600mm u dubinu i u visinu 610-620mm onda uzmi TT... Ako hoces manje bolji je snajper, po hladjenju su tu negde ja mislim, mozda je Sniper malo bolji... Zavisi sta ti se vise svidja neces pogresiti ni sa jednim...
Evo sad premeravam dimenzije stola tt Armor big ne moze stati, a CM storm sniper staje knap - ali onda nema dobru provetrenost:gore ima prostora 0.5cm a ito toliko i bocno. Kako ne bih menjao komplet sto prinudjen sam da razmotrim i manju varijantu kucista.
Evo ovako Antec Nine hundred bi odgovarao mom stolu ali staje li u njega 1 veca graficka(GTX260), imam napajanje corsair HW520 dali smeta ako je napajanjeokrenuto `nagore`-uzima vazduh iz kucista ?
:: :: Evo sad premeravam dimenzije stola tt Armor big ne moze stati, a CM storm sniper staje knap - ali onda nema dobru provetrenost:gore ima prostora 0.5cm a ito toliko i bocno. Kako ne bih menjao komplet sto prinudjen sam da razmotrim i manju varijantu kucista :: :: Evo ovako Antec Nine hundred bi odgovarao mom stolu ali staje li u njega 1 veca graficka(GTX260), imam napajanje corsair HW520 dali smeta ako je napajanjeokrenuto `nagore`-uzima vazduh iz kucista :: :: Pozdrav
:: :: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-253731_10_0.htm :: :: :: :: :: Evo sad premeravam dimenzije stola tt Armor big ne moze stati, a CM storm sniper staje knap - ali onda nema dobru provetrenost:gore ima prostora 0.5cm a ito toliko i bocno. Kako ne bih menjao komplet sto prinudjen sam da razmotrim i manju varijantu kucista :: :: :: :: Evo ovako Antec Nine hundred bi odgovarao mom stolu ali staje li u njega 1 veca graficka(GTX260), imam napajanje corsair HW520 dali smeta ako je napajanjeokrenuto `nagore`-uzima vazduh iz kucista :: :: :: :: Pozdrav
:: Bax si clan Tomshardware foruma :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-253731_10_0.htm :: :: :: :: :: :: :: :: Evo sad premeravam dimenzije stola tt Armor big ne moze stati, a CM storm sniper staje knap - ali onda nema dobru provetrenost:gore ima prostora 0.5cm a ito toliko i bocno. Kako ne bih menjao komplet sto prinudjen sam da razmotrim i manju varijantu kucista :: :: :: :: :: :: Evo ovako Antec Nine hundred bi odgovarao mom stolu ali staje li u njega 1 veca graficka(GTX260), imam napajanje corsair HW520 dali smeta ako je napajanjeokrenuto `nagore`-uzima vazduh iz kucista :: :: :: :: :: :: Pozdrav
Ma cisto pitam posto vidim lupio si link sa njihovog foruma :).
Pozdrav!
:: :: Ne, što :: :: :: Bax si clan Tomshardware foruma :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-253731_10_0.htm :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Evo sad premeravam dimenzije stola tt Armor big ne moze stati, a CM storm sniper staje knap - ali onda nema dobru provetrenost:gore ima prostora 0.5cm a ito toliko i bocno. Kako ne bih menjao komplet sto prinudjen sam da razmotrim i manju varijantu kucista :: :: :: :: :: :: :: :: Evo ovako Antec Nine hundred bi odgovarao mom stolu ali staje li u njega 1 veca graficka(GTX260), imam napajanje corsair HW520 dali smeta ako je napajanjeokrenuto `nagore`-uzima vazduh iz kucista :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav
Stiglo kuciste CM Storm Sniper sta reci veoma prostrano kuciste. Posto nisam recit evo nekih amaterskih testova.
Korisceni programi : HWMonitor 3d mark Vantage LinX
Svrha testa prikaz temperature u kucistu pri minimalnom, srednjem i maximalnom OPTERECENJU VENTILATORA. Testirano je pri sobnoj temperaturi 24 stepena (+/- 1 stepen). CPU Q9550@3.5Ghz XFX9800GTX+(800/1250). Kako je testirano: 3d Vantage 3 prolaza + LinX 50 prolaza.
:: Jel moze neko da mi kaze gde mogu da kupim auto da ima preko 5000ccm3 400konja, da trosi 5l na 100km gradske voznje i da kosta 5000eura : Hoces volan sa leve ili desne strane? :)))
...ja bih ti predlozio TT Emelent S, ali nisam jos uvek siguran da je stigao kod nas... Mada sam fan Antec kucista, ali da li si pogledao mozda NZXT Tempest, nadprosecno je vece od vecine kucista, a i dobro je provetreno, ...mozda nije skroz crno (sija plavo), ali pravi je `Flow King`
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
...neces verovati, ali nasao sam na https://www.autoscout24.de BMW 750i sa ugradjenim plinom za 5.500eur, sto je poprilicno mala cena, guta oko 14l plina, kad se prevede po parama u benzine dodje oko 5-6l, a ima 5.400ccm i 330KS, pa ti vidi, 99` godiste je bio, i ugrizao sam se za `bulju` kad ga nisam onda uzeo...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
:: :: Jel moze neko da mi kaze gde mogu da kupim auto da ima preko 5000ccm3 400konja, da trosi 5l na 100km gradske voznje i da kosta 5000eura : :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.