ja imam CHIEFTEC 750w CFT, i imam NEMODULARNE sledece konektore: 1x24pin - ploca, ocigledno 1x6pin (na njemu pise PCIe, sto je logicno da je za graficku) 1x6+2 (na njemu takodje pise PCIe, sto bi isto bilo logicno da se koristi za graficku) 1x4pin (koji u principu ne znaci mnogo za CPU koji trazi 2x4pin konektor)
sve ostalo je modularno, znaci logicnije bi bilo da stavim 2x4pin modularca na CPU, nego da mesam sa jedne grane jedan 4-pin konektor, pa sa druge grane drugi 4-pin konektor. Eto, valjda je sada malo jasnije, a to napajanje (CHIEFTEC 650w CFT) se od mog napajanja (CHIEFTEC 750w CFT) razlikuje samo po jacini, SVE ostalo je ISTO!!!
Znaci morace molex->6 pin..ok A sto ne bi i ovo imalo,nisu mi jasni proizvodjaci,tj jesu,jure vise kesa...ali dve 4870 trose oko 350w+proc 100w+ostale komponente oko 50w,sto je 500w,a napajanje je deklarisano na 624w na 12v granama.Znam da ne moze toliko da postigne,ali 500w garant moze... fala momci
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.