Sta znam,otvoricu bas ovih dana mog Enera da ga mali izduvam od prasine pa cu da obratim paznju.Sa kojim napajanjem da ga upoerdim?Nemam nigde u komsiluku HX1000w ,imam samo moj bivsi HX620 .. A to da Enermax firma koja je postavila standard u kvalitetu napajanja i koja vec godinama pravi vrhunska napajanje to ne radi vec neko drugi za njih mi je najblaze reci nemoguce,suludo.Ne znam zasto bi to radili kad imaju svoj pogon i toliku tradiciju?!
Green Green Grass Of Home
:: Ne ljutim se, zato sam i stavio smajlija :: Inace tada si predlozio da kupim Silencer-a od 610W, uzeo sam isti od 750. :: :: EDIT :: Da dodam jos jednu stvar, pomenuti Enermax iznutra izgleda kao da ga je parvio CWT, a jos ranije sam citao na netu da Enermax sada pravi neko drugi (CWT, seasonic,...) samo oni nece da priznaju. Kada pogledas njihov UL broj pise da je Enermax, ali kao sto si i ti sam rekao, ne verujes onome sto pise na netu, pa tako i Enermax moze da kupi UL broj pa da ispadne da oni prave napajanje :: Gledajuci komponente, nista nije bolje odradjen od Corsair-a i PC P&C, elektroliti Nippon Chemi-Con isto kao i kod svih drugih koji daju 5 god garanciju,... :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: Dobro,ako ti tako kazes.Nemoj samo da se ljutis :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
To su spekulacije, ali stvarno Enermax PRO 625W je apsolutno nestandardno napajanje gledano iznutra (sigurno Enermax), dok ovo izgleda kao CWT, razlika je ocigledna, ko ga stvarno pravi zna samo Enermax. Ali ako CWT pravi TX napajanja za Corsair znaci da su sada ok.
Inace isto je bilo nekada za PC P&C, pa ih sada pravi Seasonic (bar vecinu napajanja), a vlasnik je OCZ Tecnology
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: A to da Enermax firma koja je postavila standard u kvalitetu napajanja i koja vec godinama pravi vrhunska napajanje to ne radi vec neko drugi za njih mi je najblaze reci nemoguce,suludo.Ne znam zasto bi to radili kad imaju svoj pogon i toliku tradiciju? ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.