Brate G9x G19 G35 Ultimate Gaming Gear! udji u logitech site i videces i sam... smorio je taj izgled MX518, MX1000 G5 G7,Revolution sve na isti fazon...
uf, mene jos nije smorio, sad mi je lakse kad opet imam taj oblik u ruci, da znate ljudi koliko je lep ovaj mis i koliko je funkcionalan...bas je kao G5, onaj narandzasti, standardni, takav oblik ima, s tim da mu je dno leve strane za nijansu izbaceno, sto je dobro kao oslonac za palac, kod G5 je taj deo krajcovan, pa palac pada, udoban je jako, nema glupavu gumu koja se izlice, odozgo je materijal slican narandzastom G5 misu (ne bi trebao tako lako da se izlize), a najjaci su mi tasteri, pogotovu ona 3 sa strane, prakticno, kao i za DPi i scroll, ma mis je keva.
Nemoj me muciti ljubi te brat.Hahahaha.Koji si ti ludak kako me lozis.Kako da prodam Revolution,sentimentalno sam vezan.Sve mi je kroz taj naziv,mis,napajanje,Mitshubishi (R)Evolution itd.Hahahahaaha.
Pa nemam ni ja Evolution ali mi je jedan od omiljenih sportskih kola.Skyline GTR R35 I EVOX MRFQ400 su mi najomiljeniji. Mozda nekad i budem imao ko zna,neku igracku hahahahah.
Green Green Grass Of Home
:: jao, dobro, necu vise da te peckam, ja kad bi imao Evolution, ili Lancer-a, bolelo bi me bas za misa. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.