Dve rupe ali debeo i cvrst exer,cist titanijum,nema savijanja i dug za sve vrste rupa,vek trajanja unlimited ,jeste da ima dugacak radni vek i dosta predjenih kilometara ali neda se..Zilav je to exer..Nasa ga pravila sta da ti pircam hehehehe..Ne brini,izlazio sam ja na kraj i sa tri,ove dve samo da ih rasporedim u termine i da se ne susretnu u prolazi,sve ce biti kako treba.. :) Za napajanje si upravu ali kao sto rekoh nije do nas vec do Pufne.Sta on odluci to je mada za 200 Eur imas i corsaira 1000w 2x40 A v12..Sta mislis o tome?
Green Green Grass Of Home
:: Haha,ur crazy.. :: Pa buraz sta ti znace dve rupe kada imas samo jedan ekser?? :: :: Znam za cenu,vec sam naveo da kosta 16K,ali kad bi se tu pruzio bio bi miran,for the rest of his life :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Tebra sunce mu poljubim,zene me ubise.Veceras treba da se nadjem sa dve zenke pa ne znam kako da se organizujem.Moras me razumeti..Hehehehe :: :: Slusaj,ja sam i govorio od Silverstone Strider ali o 850w verziji.Ta 1000watna verzija ne moze za 150 Eur tako da o tome nema ni govora na zalost.Jos jedna solucija zasto Silverstone uopste otpada jerje Pufi nagovestio da to nema u ponudi kod svojih dobavljaca mada bi ja to kupio i sa berze ...Kako god,sta god mi rekli Pufna ce po svom cuvenom,udari kontru hahahaha.Salim se.Nek sam odluci :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Tako sam i mislio,od pocetka pricam samo o ovome :: :: :: http://www.caseking.de/shop/catalog/popup_image.php?pID=12032&imgID= :: :: :: :: :: :: Tebra,nesto si mi dekoncentrisan today,what`s the reason :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Enermax pa onda jedna cela prazna stepenica pa tek onda svi ostali..
:: cek malo nesto mi nije jasno niko nije ni u jednom trenutku pomenuo cm, koja su onda najkvalitetniji proizvodjaca za power supply lc silverstone i ocz ili corsair :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Dve rupe ali debeo i cvrst exer,cist titanijum,nema savijanja i dug za sve vrste rupa,vek trajanja unlimited ,jeste da ima dugacak radni vek i dosta predjenih kilometara ali neda se..Zilav je to exer..Nasa ga pravila sta da ti pircam hehehehe..Ne brini,izlazio sam ja na kraj i sa tri,ove dve samo da ih rasporedim u termine i da se ne susretnu u prolazi,sve ce biti kako treba.. : :: Za napajanje si upravu ali kao sto rekoh nije do nas vec do Pufne.Sta on odluci to je mada za 200 Eur imas i corsaira 1000w 2x40 A v12..Sta mislis o tome
Yes,i to sto kazes..Samo da se Pufi probudi iz mrtvih i kupi pravu stvar :)
`Jahanje` is the way of life hahahahaha!
:: Ako,ako,svi smo nasi,samo jasi :: :: Ma isao sam na ovaj sliverstone zbog njegovih 150 jevreja koje je izneo kao orjentir,pa reko ako ima 150,moze da pljune jos 15 evrica :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Dve rupe ali debeo i cvrst exer,cist titanijum,nema savijanja i dug za sve vrste rupa,vek trajanja unlimited ,jeste da ima dugacak radni vek i dosta predjenih kilometara ali neda se..Zilav je to exer..Nasa ga pravila sta da ti pircam hehehehe..Ne brini,izlazio sam ja na kraj i sa tri,ove dve samo da ih rasporedim u termine i da se ne susretnu u prolazi,sve ce biti kako treba.. : :: :: Za napajanje si upravu ali kao sto rekoh nije do nas vec do Pufne.Sta on odluci to je mada za 200 Eur imas i corsaira 1000w 2x40 A v12..Sta mislis o tome ::
Polako sa tim zenskama veceras.Ne preteruj, ako opadne misicna masa ,dzaba treninzi:)))))) Ili prelazis na definiciju. Ja Pocinjem sa sastancima posle Nove godine,tad planiram definiciju da usavrsim. Pozz i Srecno .)
Meni Corsair uliva najvece poverenje. Nisam sam procenjivao jel drugi ljudi to rade mnogo bolje od mene,pustio sam njh da procenjuju, i cuo najvise pohvala na racun ovog napajanja. Kad bih kupovao novo izbor bi pao na Corsair.
- L ........ RETURN........ PRESS PLAY ON TAPE......LOADING....
Druze vece se zavrsilo fenomenalno.Jedna plavusa i jedna brineta.I jedna i druga voda da ti ide na usta..Kakvi crni misici i masa,ovo je pravi trening heheheh. Idem do 100Kg-a ,jos koji kg gore ciste mase i mozda malo jace pa cu da predjem na definiciju ali onu pravu mada i sad imam izrazene crte tako da mi mozda to i ne treba .. Kolega,moras ubrzati proces da me stignes hehehe.Trk u misicanu :)
Sto se tice Corsair,napajanje nema sta,odlicno,vredi svaku paru i preko.Iz iskustva mogu da pricam,nisam od onih koji govore na osnovu slike i copy-paste metode znanja! Ali kad bi u cenovnom rangu mogao da se nabavi neki Enermax nema tu ni jedan Corsair sta da trazi..Imas i Silverstone napajanj bruka dobrih,Seasonic i sl..
Samo hebe koificijent ,vrhunska napajanja tek od 85+ za profi rad!
:: Polako sa tim zenskama veceras.Ne preteruj, ako opadne misicna masa ,dzaba treninzi:)))))) :: Ili prelazis na definiciju. :: Ja Pocinjem sa sastancima posle Nove godine,tad planiram definiciju da usavrsim :: Pozz i Srecno . :: :: Meni Corsair uliva najvece poverenje. Nisam sam procenjivao jel drugi ljudi to rade mnogo bolje od mene,pustio sam njh da procenjuju, i cuo najvise pohvala na racun ovog napajanja :: Kad bih kupovao novo izbor bi pao na Corsair. :: :: - L ........ RETURN........ PRESS PLAY ON TAPE......LOADING.... :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.