Od tih koji si naveo najbolji je g500. Ince najbolji gaming misevi su ti opticki tipa Microsoft intelli 3.0 3000RSD, Steelseries IKARI optical oko 5000rsd, i Logitech MX518 - oko 3700rsd..
Ovi pacovi sa nabudzenim DPI sluze da se zalete decica puna love koja ni ne znaju sta je i cemu sluzi. Inace World cyber games WCG u Counter strike-u, gde je preciznost misa najbitnija, igra se na 400dpi.. poz :)
Tako da su ti oni preporuka od mene. Inace koristim mx518 vec 2 god i nikad nisam imao niti 1 bug, kvar itd...
Ako si mislio da je obicna optika kad saberes i oduzmes isto ili slicno kao LASER, grdno se varas, imao sam mnogo optickih miseva, onog trenutka kad sam presao na laser, osetio sam veliku razliku, osetnu razliku u preciznosti, obican mis moze da sanja takvu preciznost, nevezano za dPi, a btw, taj dPi je meni licno jako dobro dosao, npr. u igrama, zaboravim na opciju mouse sensitivity, nego samo kliknem na misu taster i povecam ili smanjim, nekad igram i na max., tako da nije bas da je nebitno, a inace mx518 ima da se nadje za 2.900din. Ovaj Steel je po meni preskup mis, pre bih isao na Microsoft-a, ali tesko da su najbolji gaming misevi, po meni.
Kazem samo WCG se igra na optickim misevima gde je preciznost najbitnija, a sad ko je merodavan, profesionalni gameri ili mi to je jasno... 2. stvar je sto za ove miseve koje sam naveo ne trebaju driveri, nego samo ubodes i vozis, kod svih tih laserskih miseva software je izbagovan i ima dosta mana. Ali ako voli covek da mu pacov izgleda kao svemirski brod neka uzme neku lasersku azdaju tipa kone ili ovaj novi CM mis... Sentinel
Bem ti telekom adsl
:: Ako si mislio da je obicna optika kad saberes i oduzmes isto ili slicno kao LASER, grdno se varas, imao sam mnogo optickih miseva, onog trenutka kad sam presao na laser, osetio sam veliku razliku, osetnu razliku u preciznosti, obican mis moze da sanja takvu preciznost, nevezano za dPi, a btw, taj dPi je meni licno jako dobro dosao, npr. u igrama, zaboravim na opciju mouse sensitivity, nego samo kliknem na misu taster i povecam ili smanjim, nekad igram i na max., tako da nije bas da je nebitno, a inace mx518 ima da se nadje za 2.900din. Ovaj Steel je po meni preskup mis, pre bih isao na Microsoft-a, ali tesko da su najbolji gaming misevi, po meni :: :: ::
Sta sad ti bre izigravas nekog pametnjakovica?Koji bre qrac ti predlazes Razor kad je Logitech zakon?!Dokle vise ove budalastine,sta bre sve necu procitati!!!
Mislim da nisi pogresio.Imam G9,Logitech MX Revolution .. Od G9 me zglob svakodnevno boli od duzeg koriscenja.Mis je dobar ali je mali za ruku i nije bas tako udoban za rad..I ja razmisljam da se preusmerim na G500.imarkovic ga vec ima i prezadovoljan je..Taj mis za sad nosi sve najbolje karakteristike tako da mislim da je i pored svega best buy.
Green Green Grass Of Home
:: Ipak mi najbolje lezi u ruci :: za daje cemo da vidimo :: Nisu mi bitne toliko igrice alo ponekada sto da ne :: :: ::
Pa i moj jedan drugar mi je savetovao g500, posto i on planira da ga kupi, danas sutra. Radimo slican posao pa sam ga poslusao. Mis je stvarno kvalitetan i evo bas sada probam i stvarno lepo lezi u ruci. Zadovoljan sam za sada :)
:: meni zavrsava posao ali cuh od nekoliko ljudi da je ovaj bas dobar a nije skup, ima i tegice i aerodinamiku, a tek sto ljusti krompir :) http://www.itsvet.com/proizvod/prestigio-pmsg1/comp_comp_mouse/131/109 :: :: trla baba wlan :: :: http://www.amdgeeks.net/overclock/84 :: :: Hmm si siguran da taj prestigio radi dobro posto sam njega morala da vratim posle samo 2 minuta koriscenja. kad stisnes za promenu brzine dugme, on totalno poludi i bude neprecizan nesto sa tom serijom NIJE u redu jer nemoguce da mis NOV novcat ne radi dobro posle samo 2 minuta. Ali zato izgleda ubedljivo NAJlepse od svih misheva koje sam imala i prelepo svetli.....ali nije bas nesto udoban za dugo igranje igrica.....dobar bi bio za surfovanje netom.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Sta sad ti bre izigravas nekog pametnjakovica?Koji bre qrac ti predlazes Razor kad je Logitech zakon?!Dokle vise ove budalastine,sta bre sve necu procitati!! :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Dzabe citiras,ne znas poentu i sam si se upecao bez potrebe..Izgleda da je H-nitro tvrd orah,nije se dao isprovocirati,ne verujem da nije ovo procitao.. Mamac nista vise,zahebancija,coveka gotovim ..
Green Green Grass Of Home
:: U ime Oca, Sina i Svetoga Duha, Amin. :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: Sta sad ti bre izigravas nekog pametnjakovica?Koji bre qrac ti predlazes Razor kad je Logitech zakon?!Dokle vise ove budalastine,sta bre sve necu procitati!! :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
eee joj ja tek sad procitah ajoooooj slusaj skyfire, zgazio sam sa mojim golfom 7 macaka i tebe mi, ti ces mi biti 8-ma.....
hahaha sta to ti sad koristis predhodnu temu jeli, pa me malo ...a? joj joj sky dude ahhaha, jebes mi sve nisi normalan, e buraz znam ja da ti branis logitech zato sam pomenuo razora, salu na stranu ovo je imba mish i point.
nisam procitao ovo ranije, pa da odgovorim ovaj me namerno zeza zna on sto :DDDD
@Sky je li od kad se to igraju sva svetska gaming takmicenja sa LOGITECH MISOM ????? Razer je glavni podloga, sluske, mis i eventualno tastatura. Razer je gaming mis i tu jedina konkurencija mu je taj Logitech mada i tu se izdvajaju 2 misa G500 i G9.
E ovako posto sam imao do sada skoro sve skupe miseve raznoraznih firmi,preporucio bi ti pre svega Logitech G9,mnogo je kvalitetan mis,preciznost je neverovatna,br 2 bi bio rocckat kone,ovi ostali su tu i tamo,sve stvar ukusa,ali ovo navedeno je dve klase gore...mx518 se kvari kao ni jedan mis do sada,vec mi se 2 komada sjebala za par meseci,intelli exlorer 3.0 ima los skrol koji ubijaz zivce inace korektan mis za date pare,razer deathadder je onako nista posebno,G5 je mnogo glomazan mis-neskladan skroz,zaboravio sam G3 koji je skroz super za dat novac,a taj g500 nisam koristio,sve u svemu ovo ti dodje kao neko moje subjektivno misljenje,ipak imaj u vidu da ti ovo kazem kao dugogodisnji CS gamer..
:: @Sky je li od kad se to igraju sva svetska gaming takmicenja sa LOGITECH MISOM ????? Razer je glavni podloga, sluske, mis i eventualno tastatura. Razer je gaming mis i tu jedina konkurencija mu je taj Logitech mada i tu se izdvajaju 2 misa G500 i G9 :: :: Pozdrav!
To sto pro igraci koriste lasere je nepouzdana informacija iskreno. Velika je razlika izmedju laserskog i optickog senzora i to nije samo u DPI. DPI jedino sluzi da ubrza kursor ili da ga uspori kad koristis snajper na primer. Sem toga DPI od 6000 je cist marketing i nista vise...
MX500 koji se oslanja na provereni dizajn MX518-ice ima laserski senzor. Niko vise ne pravi ozbiljne igracke miseve sa optickim senzorom. Svi su presli na laser i to sa razlogom... __________________ Scourge of PCBerza
:: Kazem samo WCG se igra na optickim misevima gde je preciznost najbitnija, a sad ko je merodavan, profesionalni gameri ili mi to je jasno... 2. stvar je sto za ove miseve koje sam naveo ne trebaju driveri, nego samo ubodes i vozis, kod svih tih laserskih miseva software je izbagovan i ima dosta mana. Ali ako voli covek da mu pacov izgleda kao svemirski brod neka uzme neku lasersku azdaju tipa kone ili ovaj novi CM mis... Sentine :: :: :: Bem ti telekom ads :: :: :: Ako si mislio da je obicna optika kad saberes i oduzmes isto ili slicno kao LASER, grdno se varas, imao sam mnogo optickih miseva, onog trenutka kad sam presao na laser, osetio sam veliku razliku, osetnu razliku u preciznosti, obican mis moze da sanja takvu preciznost, nevezano za dPi, a btw, taj dPi je meni licno jako dobro dosao, npr. u igrama, zaboravim na opciju mouse sensitivity, nego samo kliknem na misu taster i povecam ili smanjim, nekad igram i na max., tako da nije bas da je nebitno, a inace mx518 ima da se nadje za 2.900din. Ovaj Steel je po meni preskup mis, pre bih isao na Microsoft-a, ali tesko da su najbolji gaming misevi, po meni :: :: :: :: :: ::
ne vredi brate, mlatis praznu slamu, neka bude da si merodavan, uopste nije bitno ko je merodavniji, nego ono sto je bolje, ovo za software i drivere si pogresio, uopste ne mora da se instalira driver ni za G9, a ni za G500, misevi imaju u sebi memorijski cip koji pamti svo konfigurisanje na njemu, a samo za to ti treba software, samo JEDNOM da ga konfigurises i to je to, bocne se u USB i win ga sam prepozna, ne trebas ti nista da radis.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.