Probao sam da kliknem print i da upalim stampac, i nista...
Ne znam gde lezi problem, ali kada mi se pojavi ikonica stampaca u system t.-u i ja kliknem dvaput, otvori mi spisak dokumenata sto treba da se stampaju, i odmah nestane dokument koji sam zadao da se stampa.. Naravno, tako i ikonica...
A stampac radi 100%, nakacio sam ga na svoj laptop i odstampao iz prve dokument.... Nije mi ni trebao driver, XP ga je prepoznao...
A isao sam pre ovoga na uninstall drivera, pa preko ccleaner-a skinuo repove, proverio da nije ostalo nesto od fajlova u instalacionom direktorijumu, nije, i opet ne vredi...
Probao i nista... Na kraju sam zvao vlasnika agencije koja nam pruza podrsku za navedeni program i pitao da li mozemo nekako da resimo to sa novim windowsom.. Tako je i bilo, nabudzim novi win, i prvo sto iskace, bio je balon `unknown usb bla bla bla`.. Nervni slom sam dobio... Instalirao sam chipset drivere i proradilo je... Sto mu gromova...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.