Ali svako ko je malo pametan ce shvatiti kako treba sidewinder da se drzi, napravljen je tacno za celu saku kao na tim slikama, drugacije ne moze, mislim moze ali nece valjati, lik mene ubedjuje da treba ovako http://img716.imageshack.us/img716/7315/84898468.jpg da se drzi mis i da je jako neudoban, pa naravno kad nije predvidjeno uopste tako da se drzi i kaze mi da vecina ljudi tako drzi misa :O Ja bas nisam primetio, mislim ko jos drzi srednji prst stalno na skrolu ?!!!? Mozda je neki mis predvidjen za tako drzanje ali vecina nije, nego drzis palac s leve strane, kaziprst na levom kliku, srednji prst na desnom a mali i onaj do malog sa desne strane, tako se drzi mis...
@ Sky
A sta Logitech nije od plastike ??? :)
:: Sve zavisi od navike i velicine sake. Ne postoji pisano pravilo kako bi trebalo da se drzi mis.. :: :: Ja svoj mis drzim vrhovima prstiju i pokrecem ga iz zgloba zajedno sa prstima, uz jako malo pokreta laktom... Jel to znaci da ne drzim mis kako treba :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: OMG, ne drzi se tako x :: :: Nije valjda da tako drzis mis :O Nije ni cudo sto ti ne valja :: :: :: :: Ovako bi trebao da se drzi a i svi normalni tako drze mis: :: :: :: :: http://www.everythingusb.com/images/list/microsoft-sidewinder-mouse-hand.jp :: :: http://dl.maximumpc.com/galleries/sidewinder/sidewinder_01_full.jp ::
miseve treba probati, dok se ne nadje onaj koji je pravljen za tebe!
29.01.2010. 19:45
status: user broj poruka: 98
e, bear bas si me iznervirao, bas insistiras da se svadjas iako ti je logika bagovita....
ako vec posedujes sw, znaci probao si da stavis celu ruku na njega i VIDEO/OSETIO da su odjednom svi dugmici pali na jagodice prstiju i da je zadnji deo misa popunio dlan savrseno i ti i dalje pises suprotno... negiras realnost!
postavio si dva linka na sajtove iz 94?!?!` dal` se tako drzi sw ili recimo novi log mx? naravno da ne! treba da se drze onako kako su dizajnirani - pa ako dizajn misa ne podrzava tvoj stil - NE KUPUJ! ja sam napravio gresku i kupio sw na slepo zbog reputacije ms intelli miseva - nikada vise!
zatim klipove gde tv prezenteri prezentuju, tako kako oni drze mis - drze i blender, set nozeva, usisivac koji uklanja grinje i radioaktivne cestice (to im je posao, jbg ljudi zive od toga)
da izbacim bitno, posto ocigledno nisi u stanju da procitas ceo post, a kamoli ceo test!
`For the purpose of this review it`s easiest to split gamers into two groups, though it should go without saying that even this is open to discussion. Our first group could be called Fingertip and Wrist (FTW) gamers: those who plant their wrist on the desk, manipulating the mouse using a combination of their fingertips and wrist. Our second group of gamers are the Palm and Arm (PARM) gamers, who hold the mouse more in the palm of their hand, using a combination of wrist elbow and shoulder to control the mouse.
Ordinarily which camp you belong to wouldn`t matter greatly, most mice can be used by both. However, in the case of the SideWinder it`s a mouse that distinctly favours the latter Palm and Arm group of gamers. This is due to both the length (128.8mm) and the bulbous shape of the mouse, especially toward the back where the shape of the mouse pushes into the palm of the hand. Consequently, those gamers belonging to the Fingertip and Wrist clan will immediately find the SideWinder uncomfortable to use.`
da sumiram MOJE iskustvo, ko igra `iz lakta` i spreman je da malo menja navike drzanja misa - sidewinder je odlican, ergonomski i prilicno jeftin mis! ko igra iz zgloba sake i mis drzi klasicno sw je neudobni kamen!
pod uslovom da radi!
ps bear kada ti dosadi crvena lampica, uzmi roccat on menja boje!
znaci dizajniran je da palac drzis na on dva dugmeta levo, kaziprst na levom kliku, srednji na tocku, domali na desnom kliku a mali na izbocini desno - i tada savrseno lezi u ruci...
Meni je drago, jer nemam s tobom sta ni da pricam dosao si tu sa 10 postova da nekome solis pamet i lupas a ko zna sta si radio sa jadnim misem kad ne znas ni da ga drzis. Muka mi je od takvih debila a sve ih je vise.
:: :: :: ocigledno komunicaram sa automatonom :: :: TheBear je verovatno softver koji random ispisuje slova koristeci srpski recnik kao kakav-takav reference.. :: :: zivotinjo mikroskopska, zao mi je ali ovo je posledni post upucen tebi,.. ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.