hahahahah mislis da bi trebalo,a??? nego,jel ti pijes nesto il si svako jutro tako blesav!!!???
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Skar postao si glavni policajac na berzi..Nemoj mi sad ovo,ono,to sto imas anakondu to je druga stvar : :: Nego pusti azrael-a i ban/amaena da se pobiju : :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: momci smirite strasti.. :: :: nema potrebe podjebavati se,bez razloga. :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: Njesra podloga za njesra mis... jos samo da nadjes A4 kantu za smece i da je stavis pored stola, pa kad crkne taj plastikaner samo ga gurnes stola sve sa podlogom :D :D : :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Popije Asteroid (steroid xd) + siporex i na kraju ljuta :). Inace ovaj Skar postao mnogo zajeban igrac :).
Pozdrav!
:: hahahaha :: mislis da bi trebalo,a?? :: nego,jel ti pijes nesto il si svako jutro tako blesav!!!?? :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Skar postao si glavni policajac na berzi..Nemoj mi sad ovo,ono,to sto imas anakondu to je druga stvar : :: :: Nego pusti azrael-a i ban/amaena da se pobiju : :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: momci smirite strasti.. :: :: :: nema potrebe podjebavati se,bez razloga. :: :: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: :: :: :: :: Njesra podloga za njesra mis... jos samo da nadjes A4 kantu za smece i da je stavis pored stola, pa kad crkne taj plastikaner samo ga gurnes stola sve sa podlogom :D :D : :: :: :: :: __________________ :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: ::
JA...? ma jok bre gilgamesh....nego se ovaj Sky prokurcio pa rasprsuje seme mrznje... a to sto guta siporex...hm to je valjda njegova stvar...misli da ce da se jos napuca:)
Je li a sta ti pijes ujutru 2 ljute i vijagru XD :) ?
Pozdrav!
:: JA...? ma jok bre gilgamesh....nego se ovaj Sky prokurcio pa rasprsuje seme mrznje.. :: a to sto guta siporex...hm to je valjda njegova stvar...misli da ce da se jos napuca: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: ::
moja terapija 2deprozepana i rakija na svaka 3h i za 15goina bice mi bolje:)
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Je li a sta ti pijes ujutru 2 ljute i vijagru XD :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: JA...? ma jok bre gilgamesh....nego se ovaj Sky prokurcio pa rasprsuje seme mrznje.. :: :: a to sto guta siporex...hm to je valjda njegova stvar...misli da ce da se jos napuca: :: :: :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: ::
@Skar,lud po prirodi,uvek spreman za akciju .. Ali kad bananamen pojede bananu desice se drasticna promena :) Kakva mrznja,samo opusteno,sitne provokacije i zezanje.. @Gilgamesh Hebo te bre steroid,samo ti zezaj,to nebi uzeo ni da mi platis,samo prirodno,nista vise.. Ljuta paprika je tajna zdravog organizma.. Nego Ovaj Skar stvarno postao heben igrac ali vise heben nego igrac hahahaahah... Bem li vam misa vaseg,neozbiljni ste mnogo :P
:: @Skar,lud po prirodi,uvek spreman za akciju . :: Ali kad bananamen pojede bananu desice se drasticna promena : :: Kakva mrznja,samo opusteno,sitne provokacije i zezanje. :: @Gilgames :: Hebo te bre steroid,samo ti zezaj,to nebi uzeo ni da mi platis,samo prirodno,nista vise. :: Ljuta paprika je tajna zdravog organizma. :: Nego Ovaj Skar stvarno postao heben igrac ali vise heben nego igrac hahahaahah.. :: Bem li vam misa vaseg,neozbiljni ste mnogo : :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: ::
Nemam vise MX Air, vec MX Performance. A drugo, nisi Air koristio za ono za sta je namenjen, a to je za HDTV. Pogotovo ga nisi probao u Autodesk Mayi gde pokazuje svoje pravo lice... Inace jeste malo precenjen.
MX performance je posebna prica, i tu nema razgovora uopste koliko vredi i sta nudi jer trenutno nema boljeg misa na svetu... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ne znam sto se tripujes da je tvoj MX Air toliko odlican mis, koristio sam ga nekoliko dana, bas mi se svideo dizajn i ali za 10k dinara mozes da kupis tastaturu i misa od po 5k dinara ? Inace mis je odlican pogotovu ona fora kada ga kao nisanis u monitor ekstra za Cs :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Njesra podloga za njesra mis... jos samo da nadjes A4 kantu za smece i da je stavis pored stola, pa kad crkne taj plastikaner samo ga gurnes stola sve sa podlogom :D :D : :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Nisam ga super mnogo koristio, mada nema neke super opcije, koliko kosta, samo dizajn, a sto se najboljeg misa tice, to zavisi od vise kriterijuma, mada MX Air je odlican mis, ali precenjen, da je oko 50-70 evra je ok cena :), ali ne znam cime se to istice u Mayi i tako tim paketima ?
Pozdrav!
:: Nemam vise MX Air, vec MX Performance. A drugo, nisi Air koristio za ono za sta je namenjen, a to je za HDTV. Pogotovo ga nisi probao u Autodesk Mayi gde pokazuje svoje pravo lice... Inace jeste malo precenjen :: :: MX performance je posebna prica, i tu nema razgovora uopste koliko vredi i sta nudi jer trenutno nema boljeg misa na svetu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ne znam sto se tripujes da je tvoj MX Air toliko odlican mis, koristio sam ga nekoliko dana, bas mi se svideo dizajn i ali za 10k dinara mozes da kupis tastaturu i misa od po 5k dinara ? Inace mis je odlican pogotovu ona fora kada ga kao nisanis u monitor ekstra za Cs :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Njesra podloga za njesra mis... jos samo da nadjes A4 kantu za smece i da je stavis pored stola, pa kad crkne taj plastikaner samo ga gurnes stola sve sa podlogom :D :D : :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Istice se najvise sto nema scroll tockic, pa moze da se ponasa kao klasican stari mis sa tri dugmeta. U Mayi to puno znaci jer se srednji klik dosta koristi za neke komande... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.