+jako los izradjen kabal,imam osecaj kad bi ga jace malo zavrnuo.....
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: totalno se slazem, ali palice rade svoj posao.. :: :: ::ja ga imam i nisam ni malo zadovoljan sa njim...to sto hladi ruke,to ladi ko blesav.. :: ::plastika mi nije na zavidnom nivou,nekako mi je mali za normalne sake,tasteri su ::tvrdi,pecurkice premekane za igranje,mozda u nekim avio simulacijama dobro,ali za fusbal ::oce da preskace... :: ::ne znam mozda sam malo prezahtevan,ali logitech precizion je mnogo cvrsce ::odradjen,samo nema analog ::
Nije program, nego treba usb predajnik, ne znam kako to radi, nisam probao. A sta ce ti bezicni, zicni ima jako dugacak kabl, a uvek mozes da stavis i produzni. A i ne moras da razmisljas o baterijama.
:: gledo sam neshto po netu,za bezicni ima neki ,ako program,koji mora da se skine,kosta 9.99$ kao da bi to radilo?? :: :: Nemam blage,al nekoliko mesta sam video ov :: :: ::
jbt.. pa ja video za 980 din u orginalnom pakovanju sonijev... analog (u fullu :) ) Ali ozbiljno u balkanskoj, e sad ne bih da reklamiram firmu ( Sas* & St**an) uostalom sony 2 nov da se kupi kosta 10000 din.
Ajd pa da vidimo dal lazem... .) Salim se naravno ali cini mi se da je cena bila trocifrena... Ako nije onda sam se gadno izbagovao... Inace imam ja doticni stari razdrndan po malo ali sljaka extra sa adapterom...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.