ja sam se malo u Thermalright-a razocarao, sve sto ima kod nas da se kupi od dodataka (sitnice, gluposti), ima za Megahalems, a jako malo za Thermalright-a i to sto ima kosta papreno, mnogo su skuplji i paket za megu mi je bio daleko kompletniji, do poslednjeg srafa, sve sto pise na netu, to MORA da bude i bilo je u paketu, i proverio sam dok sam kupovao, dok Thermal za svaku sitnicu trazi dodatno novca, malo bezobrazno, imaju milion verzija pakovanja i verzija, pogubi se covek dok skonta sta kupuje, a ovi iz Gigat*ona znaju da ti kazu samo ono osnovno, da ne pricam sad, hteo sam ja da sacekam venomous, ali kapiram da ce mu cena biti jedno 6.000, stavili su mu onaj ku*cic na sredini sa kojim kao potiskujes jezgro, a osecam da im je to opravdanje da rebnu cenu, na Megahalemsu je potisak sa ovom srednjom metalnom plocicom koja je ja mislim od najtvrdjeg celika koji postoji sasvim dovoljan, bas sam osetio razliku u temperaturi posle True-a, i slavio sam kad sam video pakovanje, jer uz True-a sam bio ogranicen sa opremom, ne znam zasto..ali dobro, mozda se i varam, uglavnom ja kazem da sam uzeo True-a, koji bi trebalo da je bolji, platio ga vise i bio nezsadovoljan paketom, a kada sam posle ponovo uzeo Megu, bas sam se odusevio i to mi je bilo dovoljno, plus je jeftiniji...da ne pricam o komentarima prodavaca, ljudi se frapiraju koliko se taj hladnjak prodaje puno..
joooj bre kako black light moze da bude stetan?! pa ti mora da nikad nisi bio u klubu/diskoteci... hahahaha kako sam se nasmejao :D za sve koji ne znaju i boje se ovog svetla - nece vam nista - ne bojte se, samo svetle nokti i zubi i ima predivnu `purple` nijansu :)
nego markovicu daj ti ako nadjes male neonke posalji gde si ih pazario, ja sam trazio pa nisam nasao male! video sam danas klasicnu cev 60cm sa fensi nekim postoljem u uradi sam za 1000din. moram samo da izmerim kuciste, mozda i mogu da naguram veliku neonku xD
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.