Za sve koji su pitali kad ce slike, evo Lexe S i drugog novog...
STRANA 2 OD 2
DejaN89
re
02.04.2010. 01:31
status: user broj poruka: 575
@koritnacka de si kupio tempest evo,aj nabaci slike da gi vidim,koliko novaca? Hvala unapred.. :D Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
Uzeo sam ga u winwinu a cena je malo jaca nego sto sam ocekivao 10600 din. Ali vredi svaki dinar. NIsam jos nista prebacio, kad prebacim sve komplet, stavicu koju sliku
tempest evo ima od pre nekoliko dana u win winu a kostra 10 579 din
sto je oko 2600 skuplje nego lexa s koju sam ja uzeo a posto sam onda dao i za napajanje jos 7300 ustedeo sam bar pola tog napajanja na kucistu a njegovo stock hladjenje je zaista necujno...
ja neznam sta kontao sam CM 690 II advanced,ili tempest evo,neznam sta uzeti,jos cu videti,a ti ako ti nije tesko okaci koju slicicu,preznog i sa komponentama,falja unapred :D... Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
Sta da ti kazem, mislim da je tempest evo bolja odluka, 6 ventova bi trebali i samog djavola da ohlade. Naravno moze i u CM da se stavi gomila ventova ali to mu dodje jos plus kolko para. Stavicu slike sutra-prekosutra pa ti odluci sta i kako.
xilence u Telix-u u NS,tihi su isto koliko i NZXT,mada svaka pohvala i za ventove koji se dobiju uz kuciste...njih sam odlozio ne bih uzimao nista sto stvara buku jer ta tri kom bi onda razvalila mozak,ovako kad ih napicim na max jedva se cuju:D
lepo je sve to, ali nikad ne bih dao te pare za to kuciste, dao bih za sve u njemu kad bih imao, ali za kuciste nikako. Znachi skroz nepotrebno, pa msm procesor je jeftiniji od kucista a grafa ko kuciste kosta, stvarno nepotrebno. Za ventove ako i treba da se hladi leti na 30+ stepeni u sobi, ali opet ako su ventovi skuplji od kucista(ili procesora) nema smisla......
Znachi na zalost ja se slazem sa Savatijem i Erestunom +1
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.