da da u prahu...sranje zivo.(pivski kvasac i dosta pistaca, badema to je mama) `Samo u tom slucaju kreces sa manjim tezinama do najvece pa tek onda radis piramidu do otkaza` tako radim i vrh je umeju ramena da bole tj. ne da bole ne znam da opisem kao da hoce da ekplodira jb kevu takav nacin treninga....ja to zovem `super serije` ali kad to radim nema sanse 140kg mislim onda nemam snage za vezbu otkazanja inace radim sa 120kg,140kg mozda jedno mesecno probam tj poneki put uspem poneki put ne zavisi kad..kad me riba ili cale iznervira onda mi ide. @gliga ovo kuciste me malo me podseca na COOLER MASTER Sniper B
Moram da se dopunim..Brzi prsti pa napravih gresku.. Kad sam rekao za novi kreatin ,tj creacalin mislio sam na izgradnju misica,pogresno se izrazih pa napisah razgradnju..Silly me :)
:: Dokle je stigla tema... Od kućišta, pa sad do mišića. A ko bi drugi preokrenuo temu neko Sky. I posle mi reci da ne spamuješ :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Krene tema o neVidiji i do kraja se ne Vidi ni n od neVidije. Solidno kućište, ali je ipak moja Sniperica lepša. Baš sam juče zamenio zadnji izduvni vent sa još jednim LED crvenim. Sad prosto para oči.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.