a khx jeste bucan ali ga nakacis na kontroler ventova i dovidjenja i prijatno.. moji se slotovi za ram od ploce greju jer je ram pusten na 1066 putem dizanja fsb a a ne regularno jer ploca podrzava ram na 800 a na 1066 samo dizanjem fsb-a a i ja sam digao voltazu rama na fabrickih 2,2 a ploca je sertfifikovana na 1,85...
od kako sam ga kupio to me vise ne brine inace je ram pre njega znao da bude vruc... bas vruc...
je situacija takva da je ram podesen u BIOS-u na 1066mhz i na 2,2v, ali se posle duzeg igranja zagreje poprilicno. Za sad mi nije bitno ali me leti brine.Jeste da imam klimu u sobi ali ipak bi se obezbedio sa ovim kulerom. Jel moze iz biosa da se smanje obrtaji ili sa nekim softverom. Meni podrzava ploca smanjivanje obrtaja kroz bios, ne znam kod tebe? I jos jedno pitanje: Koji kontroler ventova koristis i kako se pokazao? Pozdrav
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
kod mene ne moze jer je bios jako siromasan ali ako ti speedfan podrzava plocu a to mozes proveriti na sajtu speedfana, onda mozes da smanjues broj obrtaja tako a meni to nije moglo pa sam uzeo deepcool rockman takodje mali 3,5 incha plavi led, 1200 din ali ga vise nema u positive.rs , inace u kucistu imam 9 ventilatora ukupno i sve ih kontrolisem pomocu kontrolera tog i onog na kucistu....
I posle kazu da covek za skromne pare ne moze da bude entuzijast.Odlicno izgleda.. Jesi razmisljao da i sa strane stavis providni fan?Lepse bi izgledalo..Isto imas Cooler Master 12cm providni Led Blue..Bice mocnije..
:: ja sam kontao al ne bih da skidam ovaj fabricki,nekako je zaptiven za stranicu,pa se bojim kako sam nezan da ne slomim nesto: :: :: :: :: I posle kazu da covek za skromne pare ne moze da bude entuzijast.Odlicno izgleda. :: :: Jesi razmisljao da i sa strane stavis providni fan?Lepse bi izgledalo..Isto imas Cooler Master 12cm providni Led Blue..Bice mocnije. :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.