gde kupiti kvalitetnu stolicu za kompjuter u BGD do 120, 130 e?
STRANA 2 OD 2
gile23
...
09.04.2010. 18:49
status: user broj poruka: 9121
Izvini a za stolicu dati 500+ evra je stvarno previse, cak i za nekoga ko ima iole para, a to sto je anatomska nista ne znaci. Jer tebi su misici umrtvljeni dok si na njoj, ako hoces pravu stvar kupis masaznu stolicu, misici ti nisu umrtvljeni, znaci izmasira te pa pici dalje. Inace pogledaj u Office 1 Superstore, ja sam kod njih kupio stolicu za 70-ak evra i sasvim je ok :).
home market na Sajmu,na spratu imas Eurosalon,imaju veliki izbori razlicitih cena su,ja sam svoju uzeo na akciji u Metrou pre tri godine i traje jos uvek,sva je cela osim sto je malo spljosten sedeci deo,ali i ja sam ti 105 kg/195 cm.Tako da ti spoljasni materijal nije jedina stavka koju moras da gledas,vazan je i materijal i ispod njega.
to je neki njihov diskont... i na kraju mi je ulice, tako da bih mogao da prosetam sutra do njih i napravim neku slicicu, ako hoces? a postavicu ti i neku sliku moje :)
U ovoj trenutno sedi covek od 192 i 100 i kusur kila koji ne zelim da priznam :) Naslon je odlican i dovoljno visok bar za mene jedino sto bi tapacir mogao da bude malo meksi.
Ako hoces kvalitetnu stolicu i da ti dugo traje kupi onu koja je od celika tj. da joj je drzac naslona od celika i nosaci rukohvata od celika!Posedujem jednu takvu i radio sam svasta na njoj (zenama) i sve je izdrzala!
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
tu smo negde ultras po proporcijama :D samo ja imam par kila manje, i imam brate onu najobicniju stolicu sa naslonom i naslonima za ruke, eko koza -skaj jebem li ga sta je, za 3-4 k dinara u metrou il gde bese stolica vec 3 godine trpi mene i 2 burazera koja skacu po njoj i jos se drzi, osim sto se malo pocepao skaj ali to je to, nigde ne skripi i slicno =) i da drzim jastuce dole na dupetu jer se znoji bulja od ove `koze` :D
inace najomiljenija mi je kuhilnjska stolica, od drveta, nema nista udobnije! stare cca 20ak godina, tu negde ko ja .D
Ja od 99-te imam jednu koju je cale napravio i dan danas sedim na njoj. Iskombinovao je sa vise stolica, mehanizam je italijanski i nogice, a deo za sedenje i naslon sam kupio i prevuko meblom, malo skripe tockici. Ali na nju ko sve nije sedeo i koliko sam je ja rkao sa svojih 90 kila. Mada i ja gledam da kupim neku novu. Ne znam ima li sta u Kiki na Bezaniji ?
Payo ova izgleda dobro i sta kazes kad si je platio 16000?
Dorabi, kakve su cene u tom home market na sajmu? to je u stvari namestaj eurosalon jel?
Cveleks, ova sto si ti rekao da imas se i meni svidja? pise na sajtu da je 6400? ali ne mogu prema slici da procenim kakav je materijal ovo... ako mozes da mi posaljes slicicu svoje ako te ne mrzi i gde si kupio i koliko para?
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.