nisam nesto siguran da je u odnosu na Enermax,ili Silverstoun toliko praznog mesta...mislim u ovome segmentu od 600-700W.
Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1 Asus P5Q-E 2x2GB Kingston 800MHz 1x250GB Seagate , 1x500GB WD Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MHz Thermaltake 400 W Lite Power WO161 Logitech G11 + A4Tech X7 Asus MB19SE Xoro 5.1 http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs Sky Star 2 Rev 2.6B
:: Kupi slobodno imam to napajanje, vrhunsko :: :: A istu sam dilemu imao...nema tu stada se prica puno, corsair pa veliki razmak pa ostala napajanja...tako je.. :: :: :: :: :: Nosi to i reklamiraj..nemoj se zje...as :: :: :: :: Taman sam mislio da kupim Corsair TX650,a ti sad smercuje... :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nije sigurno to probano vise od 5 raylicitih kablova,nije do toga sigurno cuje se iynutra nesto i to konstantno a to sto ti kayes da kabl dobro ne leyi to bi prestalo usled cimanja kabla ali ovde konstantno smercuje,sad sam na nekom laptopu,ne smem masinu da koristim dok ne budem siguran sta je :: :: :: :: :: :: smercovanje je neko varnicenje pucketanje kvrckanj :: :: :: :: :: :: odnecu ga sutra u gigatron na reklamacij :: :: :: :: :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: :: :: :: :: :: Intel i7 920 4.0GHz-TITAN FENRI :: :: :: GIGABYTE EX58-UD4 :: :: :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: :: :: 1T :: :: :: PALIT 4830 730/2150MH :: :: :: CORSAIR TX 950 :: :: :: GIGABYTE Clear Cas :: :: :: BENQ T241W :: :: :: :: :: ::
Dobro jutro dobri ljudi, da se vratimo na temu i da ne razglabamo vise kao neke strine, ko ima bolji i ko ima veci!!! Covek je u problemu i trazi pomoc, smercovanje znaci varnicenje, moze da se desi da ima nekakav hladan lem na stampanoj ploci na choperu, dakle to zahteva otvaranje napajanja i detaljan vizuelni pregled kontakata. Ukoliko je pod garancijom nositi u servis! Kazes da ti trepere sijalice u kuci, to vec moze da bude izuzetno opasna stvar, problem je u tzv, NULI, moze da se desi da ukoliko nulti vod skroz izgubi kontakt u uticnici umesto 220 dobijes 380V sto ce biti pogubno ne samo za tvoje napajanje vec i za sve el. uredjaje u kuci. Obavezno obavestiti nadleznu sluzbu u distribuciji, problem moze biti i na banderi i na brojilu koje je blombirano! Takav nekakav zvuk moze proizvesti i feritno jezgro VF prigusnice koje se nalazi u kolu 220V, koje nije dovoljno pritegnuto pa osciluje na 50Hz, imao sam jednom takav slucaj bas na napajanju za komp, potrebno ga je pritegnuti a ako i dalje zuji, malo super lepka i problem je resen. I ta intervencija zahteva otvaranje napajanja pa kao sto rekoh ako je u garanciji, nosi u servis! I poslednja stvar koja moze da napravi takav zvuk su suvi elektroliti u ispravljackom stepenu, bez obzira ko je proizvodjac i to je moguce!!! Nemojte biti u zabludi, takve stvari se desavaju i kod skupih i kvalitetnih napajanja, sve je moguce! Pozdrav svima!!!
Moze da se desi od pregorevanja napajanja do opsteg haosa sa strujom. golfer ti je lepo objasnio, ako sumnjas na napajanje, nadji zamenu za probu, ako su pak instalacije u kuci ( a kazes da je sve treperilo tako da kao i golfer tipujem da ti ili struja gajbi nije ok ili zakazao kvalitet kod napajanja) zovi elektricare da pregledaju sve.
EDIT: Sad se setih jedne situacije, osigurac mi jednom na razvodnoj tabli nije bio dobar i stalno je smercovalo na tabli. Manifestacija je bila slicna, cujem da napajanje kao smercuje ali ok radi i ne pravi probleme komp, ali je osigurac odmah goreo cim tu liniju i malo vise opteretim od uobicajenog odnosno svakodnevnog opterecenja.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
sad sam utakao u drugu uticnicu i vise ne cuje ali probao sam 3 cetiri uticnice u kuci i u sve tri smercuje a u ovoj jednoj gde ne smercuje je trenutno upaljen,ne znam videcu
Proveri produžni kabal, mogoće je i on da pravi problem, pogotovo ako je onaj kineski od 100 dinala pa umesto mesinga i bakra koriste gvožđe ofarbano da izgleda kao mesing!!! Proveri i prekidač ako ga imaš na kablu!!!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.