Decko je stvarno lepo ukomponovao i boje i sve, kakve ima veze sto je braon, pa vidite koliko kuciste sto je crno odudara od ostatka sobe, ali hvala bogu pa se ne racuna u namestaj .). Da mi je samo znati kako izgleda okruzenje od ostatka foruma....
Evo fotke mog okruzenja, da me posle ne bi prozivali... (jeste sto malo izubijan, ali sta da mu radim...)
Uklopljeno kako treba, sto se kaze sa ukusom. Ih taj Corsair mi odmah zapade za oko :)))) ne ide bas ta narandzasta sa ovom kombinacijom. Prefarbaj napajanje:)))) Druze jel to TT armor ????
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
:: Uklopljeno kako treba, sto se kaze sa ukusom. Ih taj Corsair mi odmah zapade za oko :))) :: ne ide bas ta narandzasta sa ovom kombinacijom. Prefarbaj napajanje:))) :: Druze jel to TT armor ??? :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5 :: ::
Aj da ti ja prodam moj sto, a ti meni stolicu, a moze i zamena :))))
Posto vidim da je sto kazes izubijan, a ovaj moj ko od titanijum, i grebao sam ga i probao da ga sechem nozem, ne moz ga nishta unishti, extra veliki i kvalitetan, slikacu sutra rasulo na stolu pa cu da postavim. pozdrav
A da umalo da zaboravim, super si sve uklopio, bash mi se dja +10
:: :: Decko je stvarno lepo ukomponovao i boje i sve, kakve ima veze sto je braon, pa vidite koliko kuciste sto je crno odudara od ostatka sobe, ali hvala bogu pa se ne racuna u namestaj .). Da mi je samo znati kako izgleda okruzenje od ostatka foruma... :: :: :: Evo fotke mog okruzenja, da me posle ne bi prozivali... (jeste sto malo izubijan, ali sta da mu radim... :: :: :: http://img15.imageshack.us/img15/7075/img0358zo.jp ::
Mene interesuje ovaj daljinski od tv karte? Jel ti radi? Imam isti takav e sad nemogu nikako da ga namestim da sljaka... Pokusavo sam jedno 18 puta... i ne ide. Jel ima negde da se kupi samo takav daljinac? Ne znam sta mi ne radi da li daljinac da li onaj kablic IR ili mozda na kart nesto vrisnulo, ali najpre bih rekao da je daljinac.
Surround izmedju ostalog znaci i AMBIJENT, mada se slazem da je mogao da nadje i prikladniju rec.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Ne znam samo na sta si mislio sa Surround. Surround zvucno okruzenje??? Valjda gaming environment.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Taj TT je verovatno najodvratnije kuciste koje znam. Kvalitetno, ali odvratno. Pogotovo onaj plasticni gornji deo. Kao da ga je dizajnirao neki klinac napaljen na tuning... __________________ Scourge of PCBerza
Daum o ukusima se ne raspravlja :)))) Ja nikad ne bih kupio Cosmos, pre bih kupio Armor :))))) Ne kazem da ne valja cosmos, ali Armor mi je bolje kuciste, i pre bih ga kupio
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Zao mi je sto cu neke kolege razocarati ali CM je uvek bio bolji od TT-a i po dizajnu i po samom kvalitetu..Inace meni se ovaj TT Armor + svidja kao i resenje hladjenja unutar kucista samo sto su odredjeni delovi uradjeni malo jeftinije kao i sam dizajn recimo gornjeg dela mi se uopste ne svidja..Moglo je to dosta bolje..Ta gornja plastika je na zalost od jeftinog materijala. Ovde rulaju Cooler Master Cosmos,Stacker a da ne pominjem ATCS kuciste.. Takodje jedno od vrhunskih kucista je Corsair Obsidian..Sve ima svoju klasu a i cenu..Po tome se sve i meri.Ukusi jesu mozda razliciti ali postoji standard u kvalitetu koji se ne moze zaobici.
Sad i kucista poznajes, a drzis konfiguraciju na stolu .) I ono drugo kuciste sam ti nabavio. Ja kazem da volim TT jel imaju svoj fazon i prepoznatljiva su u 1000 kucista. Kvalitet je nesto drugo. Taj Corsair sam ja postavio na Berzi i stvarno je vrh. U ovom segmentu koji ja gotivim TT mi je najbolji i najoriginalniji, naravno nije kao Corsair ali je originalan, ne kradu kao CM i sl. TT mi je jedinstven i prepoznatljiv stil, i zato ga volim. Naravno postujem i druga misljenja
Opet ti sa babama i zabama..Skini se sa tog piva,manje ces pricati nepovezano :)P Hardver nije samo tehnika vec spada i kuciste,svi pokretni elementi..Naravno da se razumem u kucista i to veoma dobro.TT nema sta da trazi pored CM-a jednostavno je to surova realnost.Ni po kvalitetu,ni po dizajnu ni po cemu.. A koji je to segment?Pa CM Stacker,Cosmos,Corsair su u najvisem segmentu Full Tower kucista,iznad toga nema nista! Sta to CM krade ?Prvi put cujem ovo i cudim se cudu! Ono sto ti volis je samo tvoj izbor kao i moj i svaciji drugi ali mi ovde govorimo o standardu koji ne moze da se pregazi recima ja volim i ovo je bolje!To ne postoji. Mozes lepo da se ogradis i kazes recima : `Ze mene je ovo najbolje jer se meni najvise svidja` pa da te svako razume a ne da generalizujes pa da ispadne kao da je najbolje a iznad toga postoji jos visa klasa kucista sa kojim TT upravo i poredis.. Dobar je TT niko to ne osporava,ja ih cenim ali ipak znam da napravim razliku gde ko pripada.
Sta lupetas da mi je da znam? Sa kojim babama?, ti takve babe mozes da sanjas :)))) Sto se tice kucista, TT nije najkvalitetniji ali se meni najvise svidja. Nemam potrebu za Corsair kucistem(koje je mnogo kvalitetno), i o tome se radi. Pa niko nije ovde lud , da ne zna sta je kvalitetno. Ja pricam sta ja volim, i sta je za mene najbolje, kako po ceni tako i po funkcionalnosti, i po prepoznatljivosti. Pa sto bi ja imao Corsair, objasni mi. Ne treba mi uopste i ne bolujem da ga ikad imam. Druze ja gledam neke druge stvari a ne te sto ti mislis. Kad bi svi gledali kao ti , verovatno bi svi kupovali samo Corsair. Ali to je nemoguce i sve dok je tako dobro je. Ako si glup i ogranicen to je tvoj problem.
Opet se tripujes da te nekao napada a veruj mi da te citam kao bukvar.. Kad se kaze babe i zabe (stara izreka) odnosi se na nesto sto nema veze sa temom kao npr kad si pomenuo moje poznavanje vezano za kucista pa dal ja drzim masinu u kucistu kao i to kuciste sto si mi ti nabavio!Kakve bre to sve veze sa temom ima??!!!Sta si sa tim hteo da kazes?Prati fabulu a ne razbacuj se sa recima tek tako da nebi opet upadao u trip kad ti odgovorim a pro po tvom izlaganju..
Evo sad si se uhvatio kvaliteta a uz put si spustio lopticu..Pre nego sto sam se ja ukljucio imao si stav da je TT bolji a sad vec pricas pricu da je TT tvoj licni izbor jer ti se vise svidja..To je ok.To je ispravno.. Sto meris po Corsairu i kakve veze ima to sto ja imam osecaj za kvalitet sa bilo kojim drugim userom!I nije Corsair najbolji da bi on bio merilo kvaliteta a ja njega ni nemam vec Cooler Master Stacker 832 SE Black Edition.
P.S.To sto volis pivo nije nikakva uvreda,opet se tripujes.. Ako sam te necim uvredio zaista nisam zeleo ali veruj mi da nije do mene. Vidim da si prepravio post,sad vec zelis da vredjas tj da ubacis malo vatre.Ne pali to kod mene..Zna se ko kosi a ko vodu nosi :)
Upravo to i jeste poenta da iscooliras i da ne mislis da je sve sto kazem teorija zavere protiv tebe :) Ako imamo razlicita misljenja i poglede ne znaci da smo u ratu :) `Ajd` laku noc,tj dobro jutro.. Evo pesma za ovaj momenat :
...aj razumem ja da covek hoce da se ku*ci sa kucistem i tako to... ali brate, gde nadje te zvucnike... kad rece Gaming Surround, pomislih na neko dobro ozvucenje i neki HDTV i sl. kad ono stocic sa foteljicom itd itd. meni bi iskreno smetale one fijoke...
...al dobro, barem si uklopio boje xD
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.