:: Ortak ima neki x7 model, deluje mi strasno osiromaseno. Zavrsna obrada je nikakva + strasno je lagan a to mi ide na zivce. Mx 518 mi izgleda zanimljivo a i komentari na ITSvetu ne zaostaju - verovatno cu pazariti taj. Ako imate jos neki predlog izvol`te :: :: :: ::
daume ajde malo se smiri, opusti se, popi pivo, kao i sam sto kazes ovde smo da coveku damo savet ne da ga teramo sta ce da kupi Rekao si da si ti za mx518 i sta sad vise oces?! neces prestati da pljujes po a4techu dok svi ne kupimo logitech miseve a?!
jeste logitech dobar, ali je i p.r.e.c.e.nj.e.n
evo uzmi web kamere na primer, platio sam 35e Quick cam chat , nije ni za onu stvar, dok za 20 imas kamere da biras kod npr Trust-a i tako dalje, ali neeeeee
Mora se Logitech pa logitech,
Nisi dao ni jedan konstruktivan ali ni jedan konstruktivan komentar zasto ne A4tech a zasto da Logitech,
znaci nemoj molim te da vise njamkis tu, pusti ljude da daju svoje komentare...
Kad budes imao susreta sa a4techom onda se javi da diskutujemo na tu temu .)
ja imam a4tech x7 vec godinu dana i mis je ekstra za 1800 DINARA ...
da je npr do 50 eura ja bi predlozio G5 ili G500, (ali opet nema smisla bacati tolke pare na misa) :S
A4tech zavrsava posao sta god da igras, Pozdrav! :)
Mrs na babinu stolicu pusti zenu da igra CS sa `profi timom`...
Jok, ti ces da pricas nekome sta je dobar HW sa tim kineskim misem... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: mnogi profi timovi u counteru koriste a4tech i prema tome nema rasprave.. :: :: znam ja da su mnogi ovde mnogo puni para i mnogo veliki frajeri i sve znaju i u svemu su najbolji i tralala ali ljudi ne smarajte vise, ne postoji bolji mis do 30 e od oscara x7 serije ::
Normalno razmisljanje konacno.... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ortak ima neki x7 model, deluje mi strasno osiromaseno. Zavrsna obrada je nikakva + strasno je lagan a to mi ide na zivce. Mx 518 mi izgleda zanimljivo a i komentari na ITSvetu ne zaostaju - verovatno cu pazariti taj. Ako imate jos neki predlog izvol`te :: :: :: ::
Imao sam dovoljno susreta sa a4LowTech-om da bi mogao da pricam iz licnog iskustva. Jbg, misevi su niskobudzetni, sta ja da vam radim sto vam se to ne svidja, ali takva je realnost...
To sto se svi zadovoljavate tim kvalitetom je druga stvar... __________________ Scourge of PCBerza
:: daume ajde malo se smiri, opusti se, popi pivo, kao i sam sto kazes ovde smo da coveku damo savet ne da ga teramo sta ce da kup :: Rekao si da si ti za mx518 i sta sad vise oces? :: neces prestati da pljujes po a4techu dok svi ne kupimo logitech miseve a? :: :: jeste logitech dobar, ali je i p.r.e.c.e.nj.e. :: :: evo uzmi web kamere na primer, platio sam 35e Quick cam chat , nije ni za onu stvar :: dok za 20 imas kamere da biras kod npr Trust-a i tako dalje, ali neeeee :: :: Mora se Logitech pa logitech :: :: Nisi dao ni jedan konstruktivan ali ni jedan konstruktivan komentar zasto ne A4tech a zasto da Logitech, :: :: znaci nemoj molim te da vise njamkis tu, pusti ljude da daju svoje komentare.. :: :: Kad budes imao susreta sa a4techom onda se javi da diskutujemo na tu temu . :: :: ja imam a4tech x7 vec godinu dana i mis je ekstra za 1800 DINARA .. :: :: da je npr do 50 eura ja bi predlozio G5 ili G500, (ali opet nema smisla bacati tolke pare na misa) : :: :: A4tech zavrsava posao sta god da igras, Pozdrav! : :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Gainward 9800GT 512MB :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: ::
Jok, ti ces da pricas nekome sta je dobar HW sa tim `kineskim misem`
El se logitech pravi negde drugde?
:: Mrs na babinu stolicu pusti zenu da igra CS sa `profi timom`.. :: :: Jok, ti ces da pricas nekome sta je dobar HW sa tim kineskim misem.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: mnogi profi timovi u counteru koriste a4tech i prema tome nema rasprave.. :: :: :: :: znam ja da su mnogi ovde mnogo puni para i mnogo veliki frajeri i sve znaju i u svemu su najbolji i tralala ali ljudi ne smarajte vise, ne postoji bolji mis do 30 e od oscara x7 serije :: ::
Pravi se u Taiwanu, ali je stvar sto je a4LowTech azijski proizvodjac, dok Logitech nije. Jeftina proizvodna snaga nema veze sa kvalitetom proizvoda. I Apple proizvodi se sklapaju u Kini... __________________ Scourge of PCBerza
:: Jok, ti ces da pricas nekome sta je dobar HW sa tim `kineskim misem :: :: El se logitech pravi negde drugde :: :: :: :: :: :: Mrs na babinu stolicu pusti zenu da igra CS sa `profi timom`.. :: :: :: :: Jok, ti ces da pricas nekome sta je dobar HW sa tim kineskim misem.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: mnogi profi timovi u counteru koriste a4tech i prema tome nema rasprave.. :: :: :: :: :: :: znam ja da su mnogi ovde mnogo puni para i mnogo veliki frajeri i sve znaju i u svemu su najbolji i tralala ali ljudi ne smarajte vise, ne postoji bolji mis do 30 e od oscara x7 serije :: :: ::
...a covek neka odluci sta ce da uzme, ne volim nikoga da nabedjujem, ako uzme A4Tech i srecan je sa njim, drago mi je... __________________ Scourge of PCBerza
Daume to sto ti imas mis od 12 000 i jos to sto je Logitech, ne znaci da moras sve da nipodastavas i da mislis da je mis koji kosta 3000 dobar, jer u vecini slucajeva nije tako.
Logitech je dobra marka, ali za gaming nije preterano preporucljiva, jedina igra u kojoj su oni onako super je CS, ali evo Razer i SteelSeries prave za gaming 10 puta bolje miseve za iste pare, a sto se tice A4 Tech miseva, vrh su, evo meni A4 tech radi vec nekoliko meseci besprekorno. A4 tech za duplo manje pare nudi ono sto nude Logitech i Razer, a kvalitet je na veoma visokom nivou, pogotovu zavrsne izrade.
Kada ti kazem da za 1500 dinara imas misa sa 3200 dpi, tegicima, dva tastera sa strane i triple fire dugmetom ti moras da se zapitas da li to vredi novca ili ne, a sta Razer nudi za 2000 dinara, bolje da ne pricam.
Koja je budzevina ovaj Raven, zanimljivo izgleda. Znam da A4Tech pravi dobre miseve ali mi se zavrsna obrada uopste ne dopada. Kada ga drzim u ruci (misa, afkors) imam osecaj da drzim najjeftiniju plastiku ikad koja nije ni sklopljena kako valja. Sam oblik njihovih miseva mi ne odgovara - podsecaju me na one prastare Genius miseve. Navikoh na neki space sa ovim POW-om. Sam raspored tih pomocnih tastera mi na A4Techu ne odgovara. Da napomenem, performanse su ok, ali mi ne leze u ruci.
http://i.frazpc.pl/pliki/2002/auto/1267007511449048.jpg je moj, nikako nije losa obrada a oblik je nalik razer DA samo za nijansu nizi tj manje zakrivljen! sve je stvar ukusa ali taj mis sto autor teme ima definitivno nije gaming mis jos je i manjih dimenzija, onda uzmi bilo koji tog oblika ako ti je to bitno! :)
Covece boziji ne smaraj bre vise... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ali definitivno `markopvict`! Ne biste verovali gde bi se sve on mogao uvuci! Iznenadio bi Vas :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Sve si im rekao,a oni i dalje .... dok se nisu smorili i zaspali
:: :: Odmah svadja :- :: Ovako, MX 518 ili A4Tech x7, bez razmisljanja MX 518 (kad si vec odabrao da ides do 3000 :: Ajmo dalje, x7 uopste nije los misonja (imam X-710F vec 3 godine, znam sta pricam) Nit skirpi, nit je otvaran i jednom da se cisti, nit bilo sta. Cak radi savrseno i bez podloge. Scroll radi extra kao i prvog dana a isto tako i klizi, bez ikakvih problema :: Ali, zna se, ko hoce da da 30 evra za mis, uzima Logitech. Ko daje manje od toga, moze slobodno da uzme A4Tech, nece pogresiti :: O logitech-u ne treba previse pricati, zna se kako oni rade i koliko traju. Ne samo misevi nego i ostale periferije, tastature, volani, dzojstici, itd. Imam Logitec Volan (ne mogu da se setim tacne oznake). Kupljen 2004 i jos uvek radi bez ikakvih problema (doduse nisam ga probao, ima pola godine, al bi trebalo da radi :: :: @Alex :: Ako dajes 30 evra, moj glas za MX - 518, Ako neces da das te pare, uzmi bilo koji A4Tech iz X7 serije, bices zadovoljan. Za Dotu ce ti biti sasvim dovoljan. :: Toliko od mene :- :: :: :: GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit :: ::
ne znam da li si uzeo misa, ali takodje od mene preporuka za mx518, a evo i jos jednog kvalitetnog misa, pa vidi koji ti vise odgovara... btw, neka bude da je X7 kvalitetniji od 518 ((navodno)), ali za ovog ne mozete da kazete nista :P a cena je 3.500din.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.