nisam sve slike okacio,jos cu,ima ih dosta,ponavljam mod nije gotov,bice izmena tipa sata dvdrezac(dajte predlog koi),zao mi je ovog mog 115d pionira imam ga vise od 2 god i odlicano i cita i reze i dalje,al nervira me sto je ata.. Psu ce biti okrenut,ne bih da ga okrecem dok nesredim tu tupu ispod ,mada sam cuo da nebih imao nikakvih problema,al neznam nisam siguran...
sad sam skoro sredio sve,jedino videh da mi ne radi gornja dioda:( kad je riknula nemam pojma...jbm ti zivot,da ga saljem na garanciju,pa da mi drze 100god ne pada mi na pamet
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Imas li lemilicu,kupis diodu,i zameni je,ako ga posaljes na reklamaciju nacekaces se,to ti je posao od 5 minuta laganim radom,a sve se lepo i lako skida. Fatality cSports public : 91.150.72.228:27034 http://fatality-cs.info/
ma znas kad me tera maler od nove godine,prvo jedan fon,pa drugi,pa graficka,pa tv:) ideeemo sutra cu je zamenuti,nema sanse zarad jedne diode od 50din da im saljem.... inace bacicu slike...i ja jos malko,ti si to fino sklopio:D sta ce bit kad zavrsis
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Imas li lemilicu,kupis diodu,i zameni je,ako ga posaljes na reklamaciju nacekaces se,to ti je posao od 5 minuta laganim radom,a sve se lepo i lako skida :: Fatality cSports public : 91.150.72.228:27034 :: http://fatality-cs.info :: ::
e neznam sta cu onda,ovaj asus 9600gt top ocu da menjam za 5770 pa onda da uzmem jos jednu na leto,ram ocu da menjam da uzmem corsair dominator ,neznam dal bi legla lepo,H50 mi u planu jos,i onda cu da cekam buldozera . :D A sto se tice grafe dvoumim se da uzmem 5770 il da cekam nvidiju sa 104 cipom da vidim sta ce biti,nezurim. Radim polako natenane ,zezam se zannimljivo mi tako... :D inace dioda je 10-dinara :),uzmes zamenis i caos,sredis kablice i uzivas.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.