Samo Goku, SS4....E al sam se ložio na DB...ono dok su puštali na Happy TV ili gde je već bilo...samo što su imali epizoda do prve polovine Z sage. Pre jedno 2-3g, kada sam uzeo flat SBB, skinuo sam sve živo i odgledao za jedno leto.....Meni bruka anime serija.... Sorry svima za mali off... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Tu te nikakvi kuleri ne spasavaju samo novi CPU kuler, eventualno ocisti komp od prasine. Inace ja bih ti preporucio CM Hyper 212, on ti je oko 3000 ako moze da se namontira, ali ja mislim da moze :) :: :: @Sub-z koji ti je DBGT karakter na avataru :), Gogeta SS4 :) :: :: Pozdrav!
oO, si gledao DB Movies, Dead Zone, World Strongest, Tree of Might,... ? Ja tek skoro izvalio za to :).
Pozdrav!
:: Samo Goku, SS4....E al sam se ložio na DB...ono dok su puštali na Happy TV ili gde je već bilo...samo što su imali epizoda do prve polovine Z sage. Pre jedno 2-3g, kada sam uzeo flat SBB, skinuo sam sve živo i odgledao za jedno leto.....Meni bruka anime serija... :: Sorry svima za mali off.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: Tu te nikakvi kuleri ne spasavaju samo novi CPU kuler, eventualno ocisti komp od prasine. Inace ja bih ti preporucio CM Hyper 212, on ti je oko 3000 ako moze da se namontira, ali ja mislim da moze :) :: :: :: :: @Sub-z koji ti je DBGT karakter na avataru :), Gogeta SS4 :) :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.