evo, tu sam, da potvrdim samo, jurio sam skoro tastaturu, i hteo da kupim G110, posto sam bio ljubitelj Logitech tastatura, dok mi Daum nije rekao za SideWinder x6, i to je bilo to, tastaturu sam, cini mi se platio 4.600din, i apsolutno sam zaboravio na Logitech G serije i Razer skupe tastature, od ove stvarno nema boljeg izbora, stvarno je kvalitetna, jes` da svetli samo u crvenoj boji (sto meni licno odgovara), moze i da se iskljuci backlight, inace svetli jako kvalitetno, diskretno, sta da kazem, ja sam prezadovoljan kao velika cepidlaka...
:: Nmg da se odlucim,G11 ili Wave cordless...znam da nisu iz iste klase,ali svidjaju mi se i jedna i druga a ja sam neodlucan...molim za pomoc,najbolje ako ste koristili obe mi kazite razliku izmedju njih i preondsti i mane obe...HVALA UNAPRED!!!!!!
tek sad videh da sideWinder kosta 5800din, ja kao da sam je platio manje...imas i Saitek Backlit, Revoltec FightBoard Advanced Steel Gaming Keyboard, koja je po meni sasvim ok, a kostaju oko 45eu.
Ako se igraš svega dva sata nedeljno, onda ti G11 ili X6 nisu potrebni. To su sjajne tastature za igre, ali za kuckanje je Wave mnogo `prijatniji`, zbog položaja tastera. Imam kući `žičani` Wave i za kuckanje je odlična. I zavisi od primerka. Na poslu imam jednu Wave koja glavi i škripi, ne zna se...
Pazario wave...ali nisu imali cordless pa sam uzeo obicnu wave 450 za 2000 din...i za razliku od stare internet 350,ova se ne cuje,ali BUKVALNO!!!eto,ustedeo sam 2500 din...(necu ih potositi na pacova,stari X7 740k je sasvim dobar)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.