pa ne kupuješ kombajn....Država daje subvenciju za određenu robu, ali ne znam da li tu spadaju računari...Princip je da, valjda, prve godine plačaš samo kamatu(tj. dok farma mleka ne počne da donosi profitt jbg)...Ako te baš zanima http://goo.gl/XQAm Fiat iustitia, et pereat mundus
Voleo bi da dodjes do mene u servis pa da ti pokazem u cemu je razlika, nemama vremena ni volje da opet pisem na tu temu, sto se groma tice ni tu nisi u pravu, tu nema pouzdane zastite!!! Dve godine garancije je sasvim dovoljan dokaz da LC nije djubre, do sada sam ugradio pa jedno 60-70kom i ni jedno mi se nije vratilo na reklamaciju. Pored racunara ugradjujem ih i u video nadzore, neka od njih sljakaju bez problema vec 3-4 godine bez iskljucivanja, i mogu da zamislim sta im se sve desavalo za to vreme, koliko su strujnih udara istrpela, koliko je udara groma bilo i sl. Mnogo veca opasnost po racunare dolazi kroz telefonsku zicu nego kroz niskonaponsku mrezu, razmisli malo na tu temu. Sto se deklarisane snage tice tu si u pravu, tu malo preteruju, ali daj mi jednog proizvodjaca koji je iskren po tom pitanju, eksperimentisao sam dosta sa raznoraznim napajanjima i gotovo ni jedno nije moglo da mi isporuci deklarisanu struju po grani, u stavari imao sam jedno napajanje Corsair od 1KW iz kojeg sam mogao da izvucem deklarisanih 35A na 12V!!! Svi lazu!!!
i dalje nastavljas... svaka ti cast... samo kazem da ne voli svako klasican izgleda kucista i sta se lozis?
mora da ti je ovo na slici tata?
ili mozda neki deo mame?
hahahahaha konjino DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2) 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14C
:: koji si ti frajer a :: :: i dalje nastavljas... svaka ti cast... samo kazem da ne voli svako klasican izgleda kucista i sta se lozis :: :: mora da ti je ovo na slici tata :: :: ili mozda neki deo mame :: :: :: hahahahaha konjin :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2 :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI 477 :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: NZXT LEXA S NEON MODE :: CHIEFTEC CFT600-14 :: ::
Ja sam kupio NZXT Apollo i nisam se pokajao. Jes da plastika nije toliko kvalitetna, ali to vidis samo dok spakujes komponente i to je to, ne pipas komp svaki cas. Ovako na izgled je extra, sija na vise strana, ima skrgice, bonbonica. Meni je prvo bitno da kuciste lepo izgleda, je^e mi se kakav je materijal, necu da igram fudbal njime, klasican izgled ponajmanje volim, i ono sa itsveta gore postovano u zivotu ne bih uzeo, obicna kocka. Opet kazem, MENI se ne svidja, ne kazem da je lose. Samo ga JA ne bih nikad kupio. OVo sam platio 70 jevreja, crno. A na neweggu su ljudi pofno zadovoljni.
nzxt tempest evo, moze da odere prema hladjenju fabrickom svaki coolermaster i prema tome ne kakite...
flow king...
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2) 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14C
lepo je rekao covek da izgleda kao obicna kocka i nista spektakularno...
i nije tacno da su no name fanovi...
u rangu do 100 e smem da tvrdi da nijedno kuciste ne daje bolji airflow i ne hladi bolje od nzxt tempest evo!
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2) 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14C
:: lepo je rekao covek da izgleda kao obicna kocka i nista spektakularno.. :: :: i nije tacno da su no name fanovi.. :: :: u rangu do 100 e smem da tvrdi da nijedno kuciste ne daje bolji airflow i ne hladi bolje od nzxt tempest evo :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2 :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI 477 :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: NZXT LEXA S NEON MODE :: CHIEFTEC CFT600-14 :: ::
http://www.bestcovery.com/best-computer-case-for-airflow posedujem nzxt tempest kuciste vec 2 godine,neznam tacno situaciju danas ali kad sam ga ja kupio bolje kuciste do 100 evra nije postojalo,na stranim review-ima dobio je svuda najbolje ocene isplativosti,kuciste je tiho s obzirom da ima 6 ventilatora,protok vazduha je vrlo dobar.
ah da tempest je isto dizajniran kao antec twelve hundred i jednako su dobri (npr.airflow) samo je tempest povoljniji.
Tempest ima dobro hladjenje ali izrada, cale managemet nisu nesto, takodje je i pomalo bucno, nema kontrolu ventilatora kojih ima dosta, tako da mora da se uzme kontroler ko hoce tisinu. NZXT pravi solidna kucista koja daju dosta za ulozen novac, ali nisu bog zna kakvg kvaliteta stvarno.
Antec Twelwe Hundred je mnogo kvalitetnije kuciste od Tempesta i ima bolji Airflow, tri Intake ventilatora dva pozadi, jedan 200m gore. Kontroleri za vntilatore I dosta je vece zato je i skuplje.
Tempest je vise kao Antec 902 ali je opet Antec kvalitetnije izrade i ima kontrolere za ventilatore.
@Daum ATCS nema najbolje hladjenje, bolje ima HAF na primer.... Samo sto e HAF magnet za prasinu i nikad ga ne bih kupio.
...Cooler Master HAF (High Air Flow) 932 utilizes three 230 millimeter fans ... !!!ujeeee!!! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: http://www.bestcovery.com/best-computer-case-for-airflo :: posedujem nzxt tempest kuciste vec 2 godine,neznam tacno situaciju danas ali kad sam ga ja kupio bolje kuciste do 100 evra nije postojalo,na stranim review-ima dobio je svuda najbolje ocene isplativosti,kuciste je tiho s obzirom da ima 6 ventilatora,protok vazduha je vrlo dobar :: :: ah da tempest je isto dizajniran kao antec twelve hundred i jednako su dobri (npr.airflow) samo je tempest povoljniji :: :: ::
ma da, najbitniji je AirFlow, a to sto se cuje kao ves-masina, ne mari...
:: ...Cooler Master HAF (High Air Flow) 932 utilizes three 230 millimeter fans ... :: !!!ujeeee!! :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: http://www.bestcovery.com/best-computer-case-for-airflo :: :: posedujem nzxt tempest kuciste vec 2 godine,neznam tacno situaciju danas ali kad sam ga ja kupio bolje kuciste do 100 evra nije postojalo,na stranim review-ima dobio je svuda najbolje ocene isplativosti,kuciste je tiho s obzirom da ima 6 ventilatora,protok vazduha je vrlo dobar :: :: :: :: ah da tempest je isto dizajniran kao antec twelve hundred i jednako su dobri (npr.airflow) samo je tempest povoljniji :: :: :: :: :: ::
CItao sam nesto nesto ne,od nzxta nisu sva kucista ok,neko je rekao lepa na slici krs udizvo,i istina je ,vecina je takva. Sad ja imam nzxt tempesta,ali da sam morao da ga platim novog u pravoj ceni ne bih ga uzeo,posto sam ga platio manje,i posto je proslo mod,i posto je svaki vent zamenjen xigmatek XLF sem 140mm koje ce biti zamenjene uskoro,sada je stvarno air flow king,a i izgleda extra... Cable menagment nije perfektan ali je solidan,uz malo muke odradi se odlicno..
Nisu ti ventilatori toliko bucni, ali su dosta efikasni.
Problem HAF-a su dust FIlteri koje nema i dosta otvora i zato se skuplja nenormalno mnogo prasine, mene bi to uzasno nerviralo.
@Dejan89
Kakvi su ti XIgmatek ventilatori ? Ako budem uzimao novo kuciste mozda budem hteo da dokupim ventilatora jos pa me zanima koji su to tacno modeli i jel su mnogo bucni ?
:: ma da, najbitniji je AirFlow, a to sto se cuje kao ves-masina, ne mari.. :: :: :: :: ...Cooler Master HAF (High Air Flow) 932 utilizes three 230 millimeter fans ... :: :: !!!ujeeee!! :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: http://www.bestcovery.com/best-computer-case-for-airflo :: :: :: posedujem nzxt tempest kuciste vec 2 godine,neznam tacno situaciju danas ali kad sam ga ja kupio bolje kuciste do 100 evra nije postojalo,na stranim review-ima dobio je svuda najbolje ocene isplativosti,kuciste je tiho s obzirom da ima 6 ventilatora,protok vazduha je vrlo dobar :: :: :: :: :: :: ah da tempest je isto dizajniran kao antec twelve hundred i jednako su dobri (npr.airflow) samo je tempest povoljniji :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Imas ih vise razlika je u izgledu uglavnom svi imaju XLF u imenu,ja imam blackline,prozirno crne,ti izaberi koji se tebi svidjaju :),imaju odlicaj air flow,tihi su i za te pare bolje nema...
Haf je vnago,ruzan je doo bola,i sto kaze meda magnet za prasinu,jedino sto ima mestao...
@imarkovicu imas tempesta pa tvrdis da je bucan? Meni se negasi,nocu upajlen ostaje,download,i zamisli nikad me nije probudo,a lako se budim :D... TO te neko mnogo zaebo da je bucan.. Inace mogu da tvrdim da je tempest kvalitetno odradjen,iz pouzdanih izvrora,sto se tice celicne konstrukcije,jedni sto plastika nije No1 kvalitet al nije ni ocaj... I zamisli komponente unutra ciste ko nove,a sve ladno ko u frizideru. xD
:: Nisu ti ventilatori toliko bucni, ali su dosta efikasni :: :: Problem HAF-a su dust FIlteri koje nema i dosta otvora i zato se skuplja nenormalno mnogo prasine, mene bi to uzasno nerviralo :: :: @Dejan8 :: :: Kakvi su ti XIgmatek ventilatori ? Ako budem uzimao novo kuciste mozda budem hteo da dokupim ventilatora jos pa me zanima koji su to tacno modeli i jel su mnogo bucni :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: :: :: ma da, najbitniji je AirFlow, a to sto se cuje kao ves-masina, ne mari.. :: :: :: :: :: :: :: ...Cooler Master HAF (High Air Flow) 932 utilizes three 230 millimeter fans ... :: :: :: !!!ujeeee!! :: :: :: _____________________________________________________________________ :: :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: :: :: http://www.bestcovery.com/best-computer-case-for-airflo :: :: :: :: posedujem nzxt tempest kuciste vec 2 godine,neznam tacno situaciju danas ali kad sam ga ja kupio bolje kuciste do 100 evra nije postojalo,na stranim review-ima dobio je svuda najbolje ocene isplativosti,kuciste je tiho s obzirom da ima 6 ventilatora,protok vazduha je vrlo dobar :: :: :: :: :: :: :: :: ah da tempest je isto dizajniran kao antec twelve hundred i jednako su dobri (npr.airflow) samo je tempest povoljniji :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ne bre, tempesta neam, niti cu da imam, ja sam skroman, uzecu Corsair-a :), nego kazem za ovog HAF-a sa 230mm fanovima, nema sanse da to ne bude bucno, a ako nesto mrzim, to je vristanje ventilatora ..
:: Imas ih vise razlika je u izgledu uglavnom svi imaju XLF u imenu,ja imam blackline,prozirno crne,ti izaberi koji se tebi svidjaju :),imaju odlicaj air flow,tihi su i za te pare bolje nema.. :: :: Haf je vnago,ruzan je doo bola,i sto kaze meda magnet za prasinu,jedino sto ima mestao.. :: :: @imarkovicu imas tempesta pa tvrdis da je bucan? Meni se negasi,nocu upajlen ostaje,download,i zamisli nikad me nije probudo,a lako se budim :D.. :: TO te neko mnogo zaebo da je bucan. :: Inace mogu da tvrdim da je tempest kvalitetno odradjen,iz pouzdanih izvrora,sto se tice celicne konstrukcije,jedni sto plastika nije No1 kvalitet al nije ni ocaj.. :: I zamisli komponente unutra ciste ko nove,a sve ladno ko u frizideru. x :: :: :: Nisu ti ventilatori toliko bucni, ali su dosta efikasni :: :: :: :: Problem HAF-a su dust FIlteri koje nema i dosta otvora i zato se skuplja nenormalno mnogo prasine, mene bi to uzasno nerviralo :: :: :: :: @Dejan8 :: :: :: :: Kakvi su ti XIgmatek ventilatori ? Ako budem uzimao novo kuciste mozda budem hteo da dokupim ventilatora jos pa me zanima koji su to tacno modeli i jel su mnogo bucni :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CFX :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: :: :: :: :: :: ma da, najbitniji je AirFlow, a to sto se cuje kao ves-masina, ne mari.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...Cooler Master HAF (High Air Flow) 932 utilizes three 230 millimeter fans ... :: :: :: :: !!!ujeeee!! :: :: :: :: _____________________________________________________________________ :: :: :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.bestcovery.com/best-computer-case-for-airflo :: :: :: :: :: posedujem nzxt tempest kuciste vec 2 godine,neznam tacno situaciju danas ali kad sam ga ja kupio bolje kuciste do 100 evra nije postojalo,na stranim review-ima dobio je svuda najbolje ocene isplativosti,kuciste je tiho s obzirom da ima 6 ventilatora,protok vazduha je vrlo dobar :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ah da tempest je isto dizajniran kao antec twelve hundred i jednako su dobri (npr.airflow) samo je tempest povoljniji :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
axa obsidan 800D :D,pa znas kako 100 % se cuje,obicno ima taj mali huk protoka vazduha izmedju resetki(sad ostaje ono da li se cuju ventovi :D),al neko vestiji moze to sve srediti,ja sam modovao tempesta,sad se necuje ni taj huk protoka,i zamenio sam ventove,posto 30 cfm koliko imaju ti sto dobijes naspram XLF 61 cfm je velika razlika i oseti se. poz
:: Imas ih vise razlika je u izgledu uglavnom svi imaju XLF u imenu,ja imam blackline,prozirno crne,ti izaberi koji se tebi svidjaju :),imaju odlicaj air flow,tihi su i za te pare bolje nema.. :: :: Haf je vnago,ruzan je doo bola,i sto kaze meda magnet za prasinu,jedino sto ima mestao.. :: :: @imarkovicu imas tempesta pa tvrdis da je bucan? Meni se negasi,nocu upajlen ostaje,download,i zamisli nikad me nije probudo,a lako se budim :D.. :: TO te neko mnogo zaebo da je bucan. :: Inace mogu da tvrdim da je tempest kvalitetno odradjen,iz pouzdanih izvrora,sto se tice celicne konstrukcije,jedni sto plastika nije No1 kvalitet al nije ni ocaj.. :: I zamisli komponente unutra ciste ko nove,a sve ladno ko u frizideru. x :: :: :: Nisu ti ventilatori toliko bucni, ali su dosta efikasni :: :: :: :: Problem HAF-a su dust FIlteri koje nema i dosta otvora i zato se skuplja nenormalno mnogo prasine, mene bi to uzasno nerviralo :: :: :: :: @Dejan8 :: :: :: :: Kakvi su ti XIgmatek ventilatori ? Ako budem uzimao novo kuciste mozda budem hteo da dokupim ventilatora jos pa me zanima koji su to tacno modeli i jel su mnogo bucni :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CFX :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: :: :: :: :: :: ma da, najbitniji je AirFlow, a to sto se cuje kao ves-masina, ne mari.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...Cooler Master HAF (High Air Flow) 932 utilizes three 230 millimeter fans ... :: :: :: :: !!!ujeeee!! :: :: :: :: _____________________________________________________________________ :: :: :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.bestcovery.com/best-computer-case-for-airflo :: :: :: :: :: posedujem nzxt tempest kuciste vec 2 godine,neznam tacno situaciju danas ali kad sam ga ja kupio bolje kuciste do 100 evra nije postojalo,na stranim review-ima dobio je svuda najbolje ocene isplativosti,kuciste je tiho s obzirom da ima 6 ventilatora,protok vazduha je vrlo dobar :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ah da tempest je isto dizajniran kao antec twelve hundred i jednako su dobri (npr.airflow) samo je tempest povoljniji :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: axa obsidan 800D :D,pa znas kako 100 % se cuje,obicno ima taj mali huk protoka vazduha izmedju resetki(sad ostaje ono da li se cuju ventovi :D),al neko vestiji moze to sve srediti,ja sam modovao tempesta,sad se necuje ni taj huk protoka,i zamenio sam ventove,posto 30 cfm koliko imaju ti sto dobijes naspram XLF 61 cfm je velika razlika i oseti se :: po :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.