PA pazi ja sam dodao dva ventilatora i malo su mi bolej temperature nego sto su bile pre, i pored tog farbanja, ali zaista ne moze nista drasticno da promeni.
Imas sirom neta ljudi koji su farbali kulere mat crno. Na primer:
:: Par stepeni max je u pitanju, zvisi i koliki je kuler i kakva su mu rebra, kod čipset kulera koji ima debela i retka rebra uticaj je stvarno minimalan, eto čisto da ne bude da mu je ceo post za wc papir :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
I da, nije farbano naravno nista sto je u dodiru s procesorom i dole sa kartama.
A i u slucaju garancije ovaj sprej je lako skinuti acetonom recimo, nije nista smirglano tako da moze da se skine sprej sto se grafickih tice.
:: Pajpovi mogu opušteno da se farbaju, oslobađaju toplotu pretežno preko kontakta s rebrima, jako mali deo preko svoje površine :: :: Ma budi spokojan, fsamir je tu teoretski u pravu što jes jes al ništa bitno u svakom slučaju, ko što reko kuler svakako nije upropašten :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Super je mod, ono sto bih ja voleo da vidim osim prikazanog je cable management celog sistema, posto imam trip da se na to ne obraca paznja vec samo na izgled..
Mozda nece uticati na temperature,ali ce im sigurno skratiti zivotni vek debelo.Balans na njima je nanometarski precizno podesen a sa tim slojem ces uskoro cuti o cemu ti pricam.
imgnMOD:Profi posao matori,napravili ste lepoticu od zveri,samo mi reci ako nije tajna koliko je kostao alat za obradu lima?
:: Mozda nece uticati na temperature,ali ce im sigurno skratiti zivotni vek debelo.Balans na njima je nanometarski precizno podesen a sa tim slojem ces uskoro cuti o cemu ti pricam :: :: :: imgnMOD:Profi posao matori,napravili ste lepoticu od zveri,samo mi reci ako nije tajna koliko je kostao alat za obradu lima :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Hvala za pohvalu :) , nije tajna komplet Dremel 300 series set kosta oko 13.000 -14.000 din ima ga u DABS alatima.To je profesionalan alat mi smo ga uzeli jel se bavimo time i netreba nikad stedeti na alatu :), ali bilo koji drugi takozvani Biax (Dremel) ce vrsiti posao imas kineske krecu se od 1500 din pa na gore neocekuj nista specijalno al mi smo jedan takav koristili pre 3 god kad smo krenuli sa case moddingom:) . Pozdrav
Cable managment je uradjen onoliko kolko moze, problem je sto HDD-ovi nemogu da se okrenu na drugu stranu da se nevide kablovi nismo sekli rupe za 24 pina i ostalo posto kuciste nema prostora sa druge strane tako da kad bi se kablovi sakrili iza nebi mogla da se zatvori stranica:)
graficke sa seksualnim opredeljenjem??? lol a koje su str8 grafike? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
U prevodu Gay graficke karte :) :) :) A ono kad nece da rade,kad leti BSOD ili slow motion obavezno im kazes ,Kurve jedne proradite vec jednom ahahaha :) :) :) :) :) :) :)
Nisam mislio da treba obratiti na cable management kod ovog moda koji ste vi uradili, nego da se generalno ne obraca paznja, nema toliko tutoriala itd itd :) Ako imate neke dobre primere ili tuturiale preporucite/dajte linkove...
:: Cable managment je uradjen onoliko kolko moze, problem je sto HDD-ovi nemogu da se okrenu na drugu stranu da se nevide kablovi nismo sekli rupe za 24 pina i ostalo posto kuciste nema prostora sa druge strane tako da kad bi se kablovi sakrili iza nebi mogla da se zatvori stranica: :: :: Nece da te spali munja :P Hvala i pozdrav : :: :: :: it`s not modding its life style :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.