Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech G500
STRANA 2 OD 2
Ivan012345 @Gliga 08.08.2010. 01:15 #235838

status: user
broj poruka: 228
Da si malo pazljivije citao post video bi da sam vec kupio misa.
Prethodni mis mi je isto bio logitech i evo ga u fioci posle 4 god rada, radi kao i prvog dana. Nikada mi se nista sa tim natpisom nije pokvarilo, u stvari lazem pokvario sam Logitech tastaturu, prethodnu tako sto sam po njoj prolio punu solju kafe...
A ova sada (Logitech illuminated) me sluzi vec godinu i nesto dana.
Nisam neki `fanboy` - kako ti kazes ali ako se nesto pokaze kvalitetno to ne menjam.
G500 mi se u pocetku nije svideo zbog boje samog misa i zbog nedostatka klika na scroll-u, ali sto ga vise imam sve vise mi se svidja.
Ali evo recimo jedna stvar za one ljude koji tek zele da kupe ovog misa - interesantno mi je to da uopste nema privikavanja na oblik misa, tj. kada se uzme u ruku odmah shvatis da ti oblik odgovara u potpunosti.
Sto se tice logitech-a premium proizvodi imaju i premium cenu.
Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 imarkovic 08.08.2010. 01:30 #235842

broj poruka: 4641
Znaci vise njih te napadalo da si pod tenzijom, a ti nisi .)
Ovaj drugi G9 ima malo vise `empty space`, sto naravno ne znaci nista :)
Imao sam Logitec misa , koji je radio otprilike 1. god, kad kliknes levi klik ne desava se nista? . Reko crkla elektronika , zapao los model.Otvarao sam i video da nema nista da mozes da kazes da vredi.
Obican model , koji daju uz standard konfiguraciju.
Kod druga se klik pojeo, klikces a nista se ne desava, mikroprekidac pojeo plastiku ispod klika .
WTF, slucajno provalim, i vrucim predmetom nabacimo materijal( plastiku) i sad radi .

Preporucim teci Logitec misa i tastaturu, i on kupi.
Posle 6 meseci mis ne radi, ne znam zasto ne radi, ali znam da je zamenjen, sutra cu da pogledam sta je riknulo, pa javljam. Za tastaturu necu da pricam bruku, radi i danas, ali samo za iskusne :))))
Ovi losi modeli su oni iz nizeg segmenta, i imam lose misljenje o njima, jer sam imao takvo iskustvo.
Kazem da je visi segment Logiteca, kvalitet, ali precenjen.
Po kojoj logici je Logitec sa istim delovima tri puta skuplji, i to ne u visokom segmentu, vec u srednjem???
Ja cenu necu da odredjujem , pogledaj cinjenice i cena sa obe strane , pa donesi zakljucak.
Pitaj clana gang1978, kakvo iskustvo ima sa Logitec-om. Preso na A4 tech, posle dva najjaca modela Logitec :)
Evo ti njegov citat:

`A4Tech je shit koji je sahranijo dva tvoja tako hvaljena Logitecha za koje sam dao 100 i kusur evra...kazu neki potrefio los primerak...pa kako sam je to potrefio dva losa za redom ako je Logitech vrh(G3 i G5 na oba se razdrmali laseri za manje od 6 meseci), a prvi A4Tech koji sam kupio u zivotu firca ko schaffhausen vec godinu dana i kao da sam ga juce kupio ...toliko o kvalitetu unutrasnje izrade kod Logitecha...`

Znaci, kako se kome zapadne, tako i prica.

@Ivan123456 , kako ti mislis da je najbolje tako i radi, nista ti ne sugerisem, samo polemisemo i razmenjujemo misljenja.

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
raic Re 08.08.2010. 10:42 #235879

broj poruka: 9006
Ma to sve kako ti uđe, ima škarta, ima krša kod svakoga.
Već sam pominjao onu tužnu priču o ortaku koji je u kratkim vremenskim razmacima sahranio MX revolution i roccat Kone, posle je uzeo razer Lachesis s kojim je uzgred imao problema dok mu nije flešovao firmware. Taj razer mi uzgred tako loše leži da to nije normalno, mogu da igram na kojekakvim krševima al ono mi ne čuči nikako, bez par meseci privikavanja ne bi išlo.
Nisam neki a4tech fan, mislim bilo bi smešno da i oni sad odjednom imaju fanove, ipak uzeo sam samo jedan njihov miš dosad al sam s njim stvarno zadovoljan, legao mi odma, u ruci deluje masivno, lepa veličina, dobra plastika, ok tasteri, tegovi, dobar softver, precizan laser i eto dosad radi ko zmaj. I posle neko da mi kaže da baš MORA da se da preko 50e za kvalitetan miš za igranje, ma ajte molim vas. Osobito što mi i nije preterano bitno kako glodar izgleda

Paz molim te ovaj komentar lika koji je kupio jedan od skupljih miševa koji mu i nije nešto legao: `Skup je tako da cu da ga koristim dok se ne naviknem.` Eto još jedan razlog da uzmeš jeftiniji miš, uvek možeš bez mnogo griže savesti da ga zavrljačiš u kontejner.

Ivan: Neka si ga kupio, to je odličan miš, jedina veća mana mu je cena ali vidim da si to prevazišao.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Ivan012345 @Raic 08.08.2010. 13:55 #235903

broj poruka: 228
Znas kako kazu: Nije svejedno! :)
Skeletor9 .. 08.08.2010. 20:26 #235977

broj poruka: 422
za 20 e a4tech rules.. a rekao bih i u cenovnom rangu do 50 e... ja imam kombinaciju a4tech oscar xl-740k i a4tech g800 i a4tech 500 mp podloge i takodje derem cod mw2 online kao i cod 4:)

a i mnoge druge od vise hiljada obrnutih igara...

poz svima...

http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg/

DFI DK P45-T2RS
INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE
2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES
ATI RADEON HD 5850

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs