`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ma kakav tabu,prihvatam svacije mišljenje.Znam i ja da su logo i fan uglavnom `originalni` delovi a da je unutra druga prica. :: Rekao sam da mi se svidja što je modularno,nisam iskljuciv ni prema lc-u ni prema bilo kojoj firmi koja pravi napajanja :: Hvala na savetima,u svakom slucaju :: :: ::
I lepo bi bilo da stvarno ima korisnih 650W jer je cena dobra a i proizvođač je dobar.
Odma ispod piše da ima na 12V najveću kombinovanu (pazi sad dautoviću) `jačinu struje` 39A a to bi braćo moja ozbiljne proizvođače i distributere bilo sramota da napišu i na napajanju od 550W. Poređenja radi, onaj cwt-made čiftek od 650W ima 50A.
Dobro, to i rade, to isto napajanje i drugi prodaju pod svojom nalepnicom ali ne kao 650 već kao slabije.
Taj coolermaster GX ima 44A na 12V na single railu - što nije nedostatak. U korist LC-a doduše mogu da kažem da navodno ima nešto stabilnije napone pa ti Master Woda vidi šta možeš lakše da nabaviš, oba su dobra, kod LC-a cena odaje koliko je stvarno jako.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Nisam znao da je tako slabo na 12V (ako je tacno ovo sto je Raic rekao, a ne sumnjam da jeste), ispade slabije nego HX520 / VX550 koji su na papiru slabiji od njega...
Jos jedan dokaz da LC (i u jacim serijama) pretjeruje sa deklarisanom snagom...
:: I lepo bi bilo da stvarno ima korisnih 650W jer je cena dobra a i proizvođač je dobar :: :: Odma ispod piše da ima na 12V najveću kombinovanu (pazi sad dautoviću) `jačinu struje` 39A a to bi braćo moja ozbiljne proizvođače i distributere bilo sramota da napišu i na napajanju od 550W. Poređenja radi, onaj cwt-made čiftek od 650W ima 50A ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: I lepo bi bilo da stvarno ima korisnih 650W jer je cena dobra a i proizvođač je dobar :: :: Odma ispod piše da ima na 12V najveću kombinovanu (pazi sad dautoviću) `jačinu struje` 39A a to bi braćo moja ozbiljne proizvođače i distributere bilo sramota da napišu i na napajanju od 550W. Poređenja radi, onaj cwt-made čiftek od 650W ima 50A :: :: Dobro, to i rade, to isto napajanje i drugi prodaju pod svojom nalepnicom ali ne kao 650 već kao slabije :: :: Taj coolermaster GX ima 44A na 12V na single railu - što nije nedostatak. U korist LC-a doduše mogu da kažem da navodno ima nešto stabilnije napone pa ti Master Woda vidi šta možeš lakše da nabaviš, oba su dobra, kod LC-a cena odaje koliko je stvarno jako :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: Nema Golijata od napajanja za cenu Davida :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: Jedino ako ne gledas oglase :: Zato sam ja uvek bio vise za oglase negoli za prodavnice i nove stvari :: :: Evo sada sam pre koji dan video DeLL D750E-00 napajanje za 80 ::
Kakav sam ja idiot. U celoj prici oko kompa,zaboravio sam da mi treba i novo kuciste,posto je ovo sto imam uzas. Tako da odustajem od gtx460 i uzimam 5770. Onda mi i slabije napajanje zavrsava posao.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.